Süpersinn:))Günaydın kızlar 74,4 kiloyum yuppiiii tam 2 kilo 100 gr vermişim bu hafta :)
maşallahhEki Görüntüle 1463061 300 gram gitti şükür
waowww süper vermişsin 6 lı rakamlara dogru gidiyorsunGünaydın kızlar 74,4 kiloyum yuppiiii tam 2 kilo 100 gr vermişim bu hafta :)
300 gr da çok iyi cnmbu arada 300 yazmaya çalşmıştım 390 yazmısım :))
bence hergün listeye adımızın kenarına kaç gram verdiğimizi/aldığımızı yazalım.. hem de tartı fotosu paylaşırız
böyle olunca hem yoklama gibi olur
4gün listeye bildirim yapmayan listeden cıksın
mantıklı mı kızlar
masanitsa?
cnm bence Callanpinckney arkadaşımızın fikri güzelkızlar ben bugün tabloyu yapamadım tablo çok sıkıntılı oldu bende bi sitede programda yapıyorum ama her yeni düzenlemede sil baştan oluyo tablo o sitede kalıcı olmuyor nasıl olsa bulduk birbirimizi burdayız. başka bir yol düşünelim mi? ya da daha kolay bir tablo yolu mu bulsak var mı bilginiz bileniniz
günaydın kızlar hayırlı sabahlarımız olsun
cANIM BUGÜN TARTILMDADIM DÜN 69,500günaydınnn
ben dünle aynıyım 69.2 halbuki akşam un helvası yapmıştım yedim dayanamadımtabi arkasından 40 dk spor
sen kaçsın şimdi
çook yakınız hadi bakalımcANIM BUGÜN TARTILMDADIM DÜN 69,500
hAFTASONU ZOR TUTARIM BOĞAZIMI AKŞAM YEMEĞE DAVETLİYİM YARIN SABAHTA KAHVALTIYA BİLEMİYORUM ARTIK NASIL TUTACAM :)çook yakınız hadi bakalım
nasıl yapıcan cnm ayran detoksunu nohutlu bugdaylı olanı mıpazartesi ve salı ayran de-toksu ile başlıyorum bakalım neler olacak
EVET CANIM EN AZINDAN 65,00 KİLOYA İNİP DİYETTE BAŞLI-CAM AYDA 1 KERE YAPMAYI PLANLIYORUM.nasıl yapıcan cnm ayran detoksunu nohutlu bugdaylı olanı mı
bende her ay yapıyorum etkili bir yöntem bence ama ben 1 günlük yapıyorumEVET CANIM EN AZINDAN 65,00 KİLOYA İNİP DİYETTE BAŞLI-CAM AYDA 1 KERE YAPMAYI PLANLIYORUM.
hayırlı olsun cnm bebişten sonra beklerizben de katılmak isterdim ama bebiş bekliyorum
maşallah sanaGünaydın kızlar 74,4 kiloyum yuppiiii tam 2 kilo 100 gr vermişim bu hafta :)
gayet iyi canımBendende 390 gr kacmis gitmis. Ama cok ac kalmama ragmen az sanki ya yada banami bole geliyo
bazen kilo takılıyor mağlesefEki Görüntüle 1463144 benim 67,30 hala aynı
MAŞALLAHmaşallah sana
gayet iyi canım
bazen kilo takılıyor mağlesef
ayy inşallahhayırlı olsun cnm bebişten sonra bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?