hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

uzun vadede baktığımda iyi aslında kızlar günşüğün en başına gittim 3 martta 80.1 ile başladım ve bugün 21 mart (18gün)
75,8.
4kg 300gr 18 gün için baya iyi aslındaa.

33 haftalık hamileyim
50 ile başladım 65 oldum
moral bozma canım gayet iyi,1-2 kg daha alırsın olur biter
bebeğinle sağlıkla doğur sağlıkla emzir inşallah
6. aydan sonra bu zayıflama işlerini düşünürsün
yürüyüşü bırakma hep devam et,sağlıklı beslenmeye dikkat et,kendin ve bebişin için,6. aya kadar da sağlıklı beslen,kafaya kiloyu takma

ben yapınca en azından -500 oluyor zaten ilk gün daha fazla veriyorsun ama halihazırda diyetteyiz o yüzden az gidebilir
evet ama arada detoks iyidir
ben dediğin gibi artık detokslarla kilo veremiyorum,zaten düşük kalorili beslendiğim için,detokslarda hiç kg düşmesi olmuyor

evet ama arada detoks iyidir
ben dediğin gibi artık detokslarla kilo veremiyorum,zaten düşük kalorili beslendiğim için,detokslarda hiç kg düşmesi olmuyor
ben senin kilona gelsem detoks falan denemem herhalde ayda birkere okadar
ayran detoksundaki çorbayı ben hergün yiyebilirim çok seviyorum ama işte metabolizmayı bozmak istemiyorum

ben senin kilona gelsem detoks falan denemem herhalde ayda birkere okadar
ayran detoksundaki çorbayı ben hergün yiyebilirim çok seviyorum ama işte metabolizmayı bozmak istemiyorum
ben de 59 kg düşeyim sonra bu işi bırakacağım diyordum ama aynaya baktığımda daha da fit olabilirsin callan diyorum...55 kg düşeyim ne eksik ne fazla,orada kalayım,ömür boyu sağlıklı beslenip,spor yapayım istiyorum bakalım

uzun vadede baktığımda iyi aslında kızlar günşüğün en başına gittim 3 martta 80.1 ile başladım ve bugün 21 mart (18gün)
75,8.
4kg 300gr 18 gün için baya iyi aslındaa.
Ay ben de 3 martta başladım 78,2 ile. Bugün 74,4. Süperiz arkadaşım ikimizi de tebrik ediyorum. aynen devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…