- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
yine iyi kurtarmışsın ben olsam yerdim herhaldeAma az çorba salata et ve mantar yedim diğer bütün nefis yemekleri geri çevirdim. Yemekler servis edildikçe reddedip su içtim bardak bardak.
bende kaçırdım cnm bu hafta sonları böyle oluyor.gram gram gidiyor bu kilolar ama napalım artık buna da sükürBen de kaçırdım bugün malesef maşallah 2 ser kilo veren haftada benden gram gram gidiyo
günaydın cnm tebrikler bencede 60 ı göreceksinEki Görüntüle 1464383 kızlar nerdesiniz hepinize günaydın. Ben çok mutluyum -300 bugün hem de wc'siz cumaya kadar 60 ı görcem inşallah
Çok istikrarlısın canım tebrikler.Eki Görüntüle 1464383 kızlar nerdesiniz hepinize günaydın. Ben çok mutluyum -300 bugün hem de wc'siz cumaya kadar 60 ı görcem inşallah
Aynen canım ben de aylardır 63 ü göremedim ha gayret yapmalıyız biz bu işigünaydın arkadaşlar
bugün +100 ile 69.3 biara 70den kurtulamıyordum şimdi de 69 dan kurtulamıyorum bitürlü.68 olmam lazım cumaya kadar
Eki Görüntüle 1464383 kızlar nerdesiniz hepinize günaydın. Ben çok mutluyum -300 bugün hem de wc'siz cumaya kadar 60 ı görcem inşallah
Saol canım teşekkür ederimÇok istikrarlısın canım tebrikler.
İnşallah canım teşekkür ederimİnşallah canım iyi gidiyorsun görürsün bence 60 ı cuma günü
Arkadaşım başaracağız inşallah. Ben de 73 olsam cumaya keşke...Aynen canım ben de aylardır 63 ü göremedim ha gayret yapmalıyız biz bu işi
Ben şehir dışındayım ya perşembeye kadar o korkutuyor beni. Çünkü yemek saatlerim ve yediklerim bu hafta şaşacak mecburen. Umarım iyi bir süpriz ile dönerim.O zaman kızlar ha gayret diyoruz ve cuma günü hedeflerimize ulaşıyor
Bunu fırsata çevir canım ve bize sürpriz yapBen şehir dışındayım ya perşembeye kadar o korkutuyor beni. Çünkü yemek saatlerim ve yediklerim bu hafta şaşacak mecburen. Umarım iyi bir süpriz ile dönerim.
Canım inşallah. Çok isterim elbet.Bunu fırsata çevir canım ve bize sürpriz yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?