hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

hu hu nerelerdesiniz kızlarr
kaçamak kaçamak üstüne ne olacak bu hafta sonları

Sorma ben şehir dışındayım davetteyim bu saatte yemek yemek zorunda kaldım bekle bekle anca servis ettiler. Canım sıkıldı açtım yedim çünkü.

Ama az çorba salata et ve mantar yedim diğer bütün nefis yemekleri geri çevirdim. Yemekler servis edildikçe reddedip su içtim bardak bardak.

Ben de kaçırdım bugün malesef maşallah 2 ser kilo veren haftada benden gram gram gidiyo

kızlar nerdesiniz hepinize günaydın. Ben çok mutluyum -300 bugün hem de wc'siz cumaya kadar 60 ı görcem inşallah

Ama az çorba salata et ve mantar yedim diğer bütün nefis yemekleri geri çevirdim. Yemekler servis edildikçe reddedip su içtim bardak bardak.
yine iyi kurtarmışsın ben olsam yerdim herhalde
Ben de kaçırdım bugün malesef maşallah 2 ser kilo veren haftada benden gram gram gidiyo
bende kaçırdım cnm bu hafta sonları böyle oluyor.gram gram gidiyor bu kilolar ama napalım artık buna da sükür
Eki Görüntüle 1464383 kızlar nerdesiniz hepinize günaydın. Ben çok mutluyum -300 bugün hem de wc'siz cumaya kadar 60 ı görcem inşallah
günaydın cnm tebrikler bencede 60 ı göreceksin

günaydın arkadaşlar
bugün +100 ile 69.3 biara 70den kurtulamıyordum şimdi de 69 dan kurtulamıyorum bitürlü.68 olmam lazım cumaya kadar

Canım bence bi gün protein günü yap hemen görürsün ne kalmış şurda zaten :)

Bugün -100 tekrar 64.1 en azından almamışım. 2 haftadır misafirim var kaçırıyorum ama hep koşturuyorum ondan sanırım

O zaman kızlar ha gayret diyoruz ve cuma günü hedeflerimize ulaşıyor
Ben şehir dışındayım ya perşembeye kadar o korkutuyor beni. Çünkü yemek saatlerim ve yediklerim bu hafta şaşacak mecburen. Umarım iyi bir süpriz ile dönerim.

Ya ama ben çok sıkı yapamıyorum diyet günde 1800 hatta belki 2000 kalori alırdım bu şekilde kilomu korurdum almazdım kilo. Şimdi de 1300 1500 arası alıyorum 500 kalori açık verebiliyorum o da haftada yarım kilo ediyo yani spor yapmak şartttt. Çünkü yemeği daha fazla kısamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…