Kaç kilon var fazla canım? Bence eğer kilon yoksa fazla haftada yarım kilo da iyi.Ya ama ben çok sıkı yapamıyorum diyet günde 1800 hatta belki 2000 kalori alırdım bu şekilde kilomu korurdum almazdım kilo. Şimdi de 1300 1500 arası alıyorum 500 kalori açık verebiliyorum o da haftada yarım kilo ediyoyani spor yapmak şartttt. Çünkü yemeği daha fazla kısamıyorum
Gerçekten ya bana da öyle oluyo ama biz hergün tartıldığımız için kısa vadede böyle sonuçlar veriyor bence mesela 2 haftada filan tartılsak sporun etkisini fena görürüzoff bende spor yapınca bakıyorum ertesi gün ya hiç verememişim yada almışım o nasıl olcak
Şimdilik 60 ilk hedef son hedef 57 58 şuanda 64 kiloyum yani 7 8 kilom var. 1 Haziran'a kadar da süremKa
Kaç kilon var fazla canım? Bence eğer kilon yoksa fazla haftada yarım kilo da iyi.
Tamam işte fazla değil. Haftada yarım kilo kötü değil canım çünkü kilon fazla değil. Bak benim 15 kilo fazlam var o yüzden biraz daha çok veriyorum normal olarak. Süpersin aynen devam moral bozmaca yok ok?Şimdilik 60 ilk hedef son hedef 57 58 şuanda 64 kiloyum yani 7 8 kilom var. 1 Haziran'a kadar da sürem
Kizlar gunaydinnn. Bugun 75,8 ciktim yine ne gelen var ne giden :)) ama bugun tum gun disarda olycaz bakalm yarin sonuc ne olacak
off bende spor yapınca bakıyorum ertesi gün ya hiç verememişim yada almışım o nasıl olcak
Tamam canımTamam işte fazla değil. Haftada yarım kilo kötü değil canım çünkü kilon fazla değil. Bak benim 15 kilo fazlam var o yüzden biraz daha çok veriyorum normal olarak. Süpersin aynen devam moral bozmaca yok ok?
oo maşallah bana yetiştin ama ben bugün fena bozdum yarın fazla çıkacağıma eminim birazda ben seni kovalayayım cnmiyi aksamlar kizlar bugun 69.30
ooo benim yediklerimin yanında seninki cok hafif kalırBen irmik helvası yedim ya sormayınacayip suçlu hissediyorum.
günaydın kızlar Katılıyorum sana bende 68 görmek istiyorum. bugün tartılmadımgünaydın kızlarr
haftasonu cozutmuştum ama yine de iyi geçmişbu hafta 68 görülecek okadarrr Eki Görüntüle 1465437
Ya iyi bak demekki alman gereken kalori miktarını aşmamışsın tebrikler canım.günaydın kızlarr
haftasonu cozutmuştum ama yine de iyi geçmişbu hafta 68 görülecek okadarrr Eki Görüntüle 1465437
Hoşgeldin gene o zaman nerelerde kaldıngünaydın arkadaşlar uzun süre misafirim vardı dikkat edemedim dün onu yolcu ettim ve bugün kaldığım yerden devam ama kilo almışım tatlılar falan e misafir e ayıp olur diye herşey yedimsizleri sürekli takipte idim MAŞALLAH ne güzel veriyorsunuz tebrikler evet artık zayıf olma zamanı tabi sizlerle :)Eki Görüntüle 1465458
artık buralardayim ve daha azimli tüm mesajları okutup takip edildiniz :) kendime küçük hedefler koyarak devam spor lapa yapmak istiyorum da hiç yemek yenemiyor sanırım bilgin var mi canimHoşgeldin gene o zaman nerelerde kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?