hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Ka
Kaç kilon var fazla canım? Bence eğer kilon yoksa fazla haftada yarım kilo da iyi.

off bende spor yapınca bakıyorum ertesi gün ya hiç verememişim yada almışım o nasıl olcak

off bende spor yapınca bakıyorum ertesi gün ya hiç verememişim yada almışım o nasıl olcak
Gerçekten ya bana da öyle oluyo ama biz hergün tartıldığımız için kısa vadede böyle sonuçlar veriyor bence mesela 2 haftada filan tartılsak sporun etkisini fena görürüz

Kizlar gunaydinnn. Bugun 75,8 ciktim yine ne gelen var ne giden :)) ama bugun tum gun disarda olycaz bakalm yarin sonuc ne olacak

Şimdilik 60 ilk hedef son hedef 57 58 şuanda 64 kiloyum yani 7 8 kilom var. 1 Haziran'a kadar da sürem
Tamam işte fazla değil. Haftada yarım kilo kötü değil canım çünkü kilon fazla değil. Bak benim 15 kilo fazlam var o yüzden biraz daha çok veriyorum normal olarak. Süpersin aynen devam moral bozmaca yok ok?

Ahanda işte bu yüzden spor yapmıyorum! Şaka şaka zamanım yok o yüzden :) sen spora devam et arkadaşım. Eminim hem zayıflayıp hem de fit olacaksın

Tamam işte fazla değil. Haftada yarım kilo kötü değil canım çünkü kilon fazla değil. Bak benim 15 kilo fazlam var o yüzden biraz daha çok veriyorum normal olarak. Süpersin aynen devam moral bozmaca yok ok?
Tamam canımhepimiz mezun olacağız hayırlısıyla

Ben irmik helvası yedim ya sormayın acayip suçlu hissediyorum.

günaydın arkadaşlar uzun süre misafirim vardı dikkat edemedim dün onu yolcu ettim ve bugün kaldığım yerden devam ama kilo almışım tatlılar falan e misafir e ayıp olur diye herşey yedim sizleri sürekli takipte idim MAŞALLAH ne güzel veriyorsunuz tebrikler evet artık zayıf olma zamanı tabi sizlerle :)

Hoşgeldin gene o zaman nerelerde kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…