Hımm benim bu konuda bi bilgim yok maalesef ama arkadaşların vardır herhalde.artık buralardayim ve daha azimli tüm mesajları okutup takip edildiniz :) kendime küçük hedefler koyarak devam spor lapa yapmak istiyorum da hiç yemek yenemiyor sanırım bilgin var mi canim
cnm lapa yaparken yemek yenmiyorartık buralardayim ve daha azimli tüm mesajları okutup takip edildiniz :) kendime küçük hedefler koyarak devam spor lapa yapmak istiyorum da hiç yemek yenemiyor sanırım bilgin var mi canim
sen de bendensin desene.Merhaba kizlar kusura bakmayin bildirim yapamadim is dolayisiyla evimde degilim persembe yuvama doncem ins ama sizi takipteyimmmm
lapa ile birlikte yemek yenince kilo verilmiyor mağlesefHımm benim bu konuda bi bilgim yok maalesef ama arkadaşların vardır herhalde.
sen de bendensin desene.aman yollarda kalorilere dikkat.
OHHH AFİYET OLSUN :)ay aynen canım şu an safranbolu loku yedim bi kaç tane tutamadım kendimi inş perşembeye kilo alıp gelmem :)
ay aynen canım şu an safranbolu lokumu yedim bi kaç tane tutamadım kendimi inş perşembeye kilo alıp gelmem :)
teşekkürler canimcnm lapa yaparken yemek yenmiyor
ay aynen canım şu an safranbolu loku yedim bi kaç tane tutamadım kendimi inş perşembeye kilo alıp gelmem :)
mantıklı. o zaman lapanın bi anlamı olmaz kilapa ile birlikte yemek yenince kilo verilmiyor mağlesef
OLMAZ İNŞALLAH ŞİFA OLSUN :)OHHH AFİYET OLSUN :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?