hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Ay herkes boyunu kilosunu yazmış ben dalmışım ortaya:)neyse bende yazayım
Boy:1.63
Kilo:61
Hedef: 56

kadın kadındır ya hepsi ayrı güzeldir minyonu da selvi boylusu da. bi de zayıf olup süzüldük müü ohh

arkadaşlar özel olmazsa yaşları ve medeni durumalrı da yazalım derim siz ne dersiniz illa ki yaş ve medeni durum da bu kilo olaylarında önemli :):)

Ben evlendiğimde 57 kiloydum 7 senede 20 kilo aldım inanılmaz. Şimdi bu gruba katılınca vermeye başladım. Grup ruhu çok önemli arkadaşlar.

mavimli masanitsa tuuba0607 kblyelf ve ben beş kişiyiz şimdilik diğer gelen arkadaşlar bekliyorum sizleri nerelerdesiniz

selin0
reklam ki seni sabırsızlıkla bekliyorum
pissiskom
papatyatozu
ebruef
Callanpinckney nerlerdesiniz kızlar sizleride bekliyoruz boy kilo hedeflerinizle hade bakalım

Ben evlendiğimde 57 kiloydum 7 senede 20 kilo aldım inanılmaz. Şimdi bu gruba katılınca vermeye başladım. Grup ruhu çok önemli arkadaşlar.
hep eşlerimiz gibi yemeğe başladığımız için oluyor,ben artık onun gibi yemeği bıraktım..zaten sofrayı kur cocuğu yedir,sofrayı kaldır derken bana yiyecek vakit kalmıyor,iyi de oluyor,yoksa eşimleyken ipin ucu kaçıyor

selin0
reklam ki seni sabırsızlıkla bekliyorum
pissiskom
papatyatozu
ebruef
Callanpinckney nerlerdesiniz kızlar sizleride bekliyoruz boy kilo hedeflerinizle hade bakalım
hemen yazayım lamekan
yalnız kiloyu yarın sabah yazsam olur mu,bugun korkumdan tartılmadım,haftasonu fazla kaçırdım,inşallah yarın cok cıkmam
boy:163cm
evliyim,1 cocuğum var
kilo:yarın sabah bildireceğim inşallah

Kesinlikle katılıyorum. Evlenmeden önce akşam geçiştirirdim ama şimdi eşimle kocaman yemek sonra da yemek sonrası tatlı çekirdek veee sonum böyle oldu. Ama artık akıllandım. O yiyor ben yer gibi yapıp azar lokma atıyorum ağzıma işte sonuç zayıflıyorummmm.

Akşam yemeği hem erken hem az yenmeli ama eşler yüzünden tam aksi olabiliyor malesef.

tabiiki olur cnm yarın eklerim listeye hedef kilonuda yazarsan süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…