- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
cnm 11 e kadar herkes bildirim yapsın en gec yarın sabahtoplamda kaç kişiyiz ki acaba biz tamamen devam edecekler olarak??
dimi maşallah sen yine iyisin ben 160 ım pehhh
Katiliyor ve ekliyorum. 27 yasindayim ve evliyim canimarkadaşlar özel olmazsa yaşları ve medeni durumalrı da yazalım derim siz ne dersiniz illa ki yaş ve medeni durum da bu kilo olaylarında önemli :):)
Gelirler birazdannnn hepsi eminimselin0
reklam ki seni sabırsızlıkla bekliyorum
pissiskom
papatyatozu
ebruef
Callanpinckney nerlerdesiniz kızlar sizleride bekliyoruz boy kilo hedeflerinizle hade bakalım
hep eşlerimiz gibi yemeğe başladığımız için oluyor,ben artık onun gibi yemeği bıraktım..zaten sofrayı kur cocuğu yedir,sofrayı kaldır derken bana yiyecek vakit kalmıyor,iyi de oluyor,yoksa eşimleyken ipin ucu kaçıyorBen evlendiğimde 57 kiloydum 7 senede 20 kilo aldım inanılmaz. Şimdi bu gruba katılınca vermeye başladım. Grup ruhu çok önemli arkadaşlar.
hemen yazayım lamekanselin0
reklam ki seni sabırsızlıkla bekliyorum
pissiskom
papatyatozu
ebruef
Callanpinckney nerlerdesiniz kızlar sizleride bekliyoruz boy kilo hedeflerinizle hade bakalım
hep eşlerimiz gibi yemeğe başladığımız için oluyor,ben artık onun gibi yemeği bıraktım..zaten sofrayı kur cocuğu yedir,sofrayı kaldır derken bana yiyecek vakit kalmıyor,iyi de oluyor,yoksa eşimleyken ipin ucu kaçıyor
Akşam yemeği hem erken hem az yenmeli ama eşler yüzünden tam aksi olabiliyor malesef.hep eşlerimiz gibi yemeğe başladığımız için oluyor,ben artık onun gibi yemeği bıraktım..zaten sofrayı kur cocuğu yedir,sofrayı kaldır derken bana yiyecek vakit kalmıyor,iyi de oluyor, yoksa eşimleyken ipin ucu kaçıyor
tabiiki olur cnm yarın eklerim listeye hedef kilonuda yazarsan süper olurhemen yazayım lamekan
yalnız kiloyu yarın sabah yazsam olur mu,bugun korkumdan tartılmadım,haftasonu fazla kaçırdım,inşallah yarın cok cıkmam
boy:163cm
evliyim,1 cocuğum var
kilo:yarın sabah bildireceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?