- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
günaydın kızlar ben geldim unuttunuzmu beni dicektim tamda :) akşam giremedim.selin0
reklam ki seni sabırsızlıkla bekliyorum
pissiskom
papatyatozu
ebruef
Callanpinckney nerlerdesiniz kızlar sizleride bekliyoruz boy kilo hedeflerinizle hade bakalım
İlk hedefim :63 olmak digeri daha sonragünaydın kızlar ben geldim unuttunuzmu beni dicektim tamda :) akşam giremedim.
Boy:160
Kilo:69.80
Evliyim 1 bebeğim var.
ben yazmıştım daha once bayadır buralardayım ya zaten hatta en baştan beri diyebilirimmm. bu sabah 76,1 cıktım boy 165. ilk hedef 69 uzun vadede 59. ama karıştırdınız sanırsam biraz geriye bakarsanız beni görürsünüz zaten cokca hergün yazdımselin0
reklam ki seni sabırsızlıkla bekliyorum
pissiskom
papatyatozu
ebruef
Callanpinckney nerlerdesiniz kızlar sizleride bekliyoruz boy kilo hedeflerinizle hade bakalım
merhaba canım yoğun iş temposundan yazamadımben yazmıştım daha once bayadır buralardayım ya zaten hatta en baştan beri diyebilirimmm. bu sabah 76,1 cıktım boy 165. ilk hedef 69 uzun vadede 59. ama karıştırdınız sanırsam biraz geriye bakarsanız beni görürsünüz zaten cokca hergün yazdım
ah canım yanlış anlamışsın geriye dönüp sayfa sayfa bakmakla uğraşmamak için öyle yazmıştımben yazmıştım daha once bayadır buralardayım ya zaten hatta en baştan beri diyebilirimmm. bu sabah 76,1 cıktım boy 165. ilk hedef 69 uzun vadede 59. ama karıştırdınız sanırsam biraz geriye bakarsanız beni görürsünüz zaten cokca hergün yazdım
cnm birde hedefini yazarsan iyi olur.4 ay sonra çok güzel zayıf bir gelin olacaksın inşallahmerhaba canım yoğun iş temposundan yazamadımkaç gündür bende durum feci oldum 68,00 kilo anlamıyorum bakalım bugün başladım 65,00 kendi yollarımla inip 2 gün ayran de-toksu yapıp 63,00 kadar bu ay içerisinde inmeyi planlıyorum bu arada yaş:25 boy:155 kilo:68,00 bekar (4 ay sonra düğünüm var)
Eki Görüntüle 1466663 Heyo -300 şükürler olsun 63 ü de gördüm. Bugün de reglim başladı etkilemez inşallah
Bende kilo sabit bitürlü 68 göremedim sanırım vücudum ödem regl olacam haftasonu birde kabızlık sorunum var kiloya etki ediyor sanırım.Eki Görüntüle 1466663 Heyo -300 şükürler olsun 63 ü de gördüm. Bugün de reglim başladı etkilemez inşallah
süpersin ben de bu hafta görmek istiyorum 63 inşallahEki Görüntüle 1466663 Heyo -300 şükürler olsun 63 ü de gördüm. Bugün de reglim başladı etkilemez inşallah
inşallah tatlımah canım yanlış anlamışsın geriye dönüp sayfa sayfa bakmakla uğraşmamak için öyle yazmıştım
cnm birde hedefini yazarsan iyi olur.4 ay sonra çok güzel zayıf bir gelin olacaksın inşallah
Hedef kg: 55hemen yazayım lamekan
yalnız kiloyu yarın sabah yazsam olur mu,bugun korkumdan tartılmadım,haftasonu fazla kaçırdım,inşallah yarın cok cıkmam
boy:163cm
evliyim,1 cocuğum var
kilo:yarın sabah bildireceğim inşallah
Hedef kg: 55
Busabah 59.4
hamile kalmadan önce 1 yıldan az bir zamanda 7 kilo aldım,dediğin gibi önceden akşam yemeklerini hep geçiştirirdim,eşimle beraber akşam yemeği yemeye başladım,bir de yemek sonrası tatlılar..şimdi eşimle hiç yemiyorum,o gelmeden yiyiyorum; çünkü okadar iştahlı yiyiyor ki ben de kendime hakim olamıyorum,zaten eşim yerken ben de kızımı yediriyorum,öyle geçiyor vakitKesinlikle katılıyorum. Evlenmeden önce akşam geçiştirirdim ama şimdi eşimle kocaman yemek sonra da yemek sonrası tatlı çekirdek veee sonum böyle oldu. Ama artık akıllandım. O yiyor ben yer gibi yapıp azar lokma atıyorum ağzımaişte sonuç zayıflıyorummmm.
canım düğününden önce mutlaka zayıflamerhaba canım yoğun iş temposundan yazamadımkaç gündür bende durum feci oldum 68,00 kilo anlamıyorum bakalım bugün başladım 65,00 kendi yollarımla inip 2 gün ayran de-toksu yapıp 63,00 kadar bu ay içerisinde inmeyi planlıyorum bu arada yaş:25 boy:155 kilo:68,00 bekar (4 ay sonra düğünüm var)
Süpersin özel bişey mi yaptın maşallah -700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?