hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Kizlar gunaydinnnn. Hafta sonunun getrdiklerini yavas yavas gonderiyorumm 76.100 -200 cuma gunu gibiii. Resim atamiyorum bende sikinti var heraldeee

selin0
reklam ki seni sabırsızlıkla bekliyorum
pissiskom
papatyatozu
ebruef
Callanpinckney nerlerdesiniz kızlar sizleride bekliyoruz boy kilo hedeflerinizle hade bakalım
günaydın kızlar ben geldim unuttunuzmu beni dicektim tamda :) akşam giremedim.
Boy:160
Kilo:69.80
Evliyim 1 bebeğim var.

selin0
reklam ki seni sabırsızlıkla bekliyorum
pissiskom
papatyatozu
ebruef
Callanpinckney nerlerdesiniz kızlar sizleride bekliyoruz boy kilo hedeflerinizle hade bakalım
ben yazmıştım daha once bayadır buralardayım ya zaten hatta en baştan beri diyebilirimmm. bu sabah 76,1 cıktım boy 165. ilk hedef 69 uzun vadede 59. ama karıştırdınız sanırsam biraz geriye bakarsanız beni görürsünüz zaten cokca hergün yazdım

merhaba canım yoğun iş temposundan yazamadım kaç gündür bende durum feci oldum 68,00 kilo anlamıyorum bakalım bugün başladım 65,00 kendi yollarımla inip 2 gün ayran de-toksu yapıp 63,00 kadar bu ay içerisinde inmeyi planlıyorum bu arada yaş:25 boy:155 kilo:68,00 bekar (4 ay sonra düğünüm var)

ah canım yanlış anlamışsın geriye dönüp sayfa sayfa bakmakla uğraşmamak için öyle yazmıştım
cnm birde hedefini yazarsan iyi olur.4 ay sonra çok güzel zayıf bir gelin olacaksın inşallah

Hedef kg: 55
Busabah 59.4

hamile kalmadan önce 1 yıldan az bir zamanda 7 kilo aldım,dediğin gibi önceden akşam yemeklerini hep geçiştirirdim,eşimle beraber akşam yemeği yemeye başladım,bir de yemek sonrası tatlılar..şimdi eşimle hiç yemiyorum,o gelmeden yiyiyorum; çünkü okadar iştahlı yiyiyor ki ben de kendime hakim olamıyorum,zaten eşim yerken ben de kızımı yediriyorum,öyle geçiyor vakit
benim annem de bize kosusturucam derken hiç akşam yemeği yemezdi,sofrayı kur kaldır,çayı demle..aslında bir açıdan iyiymiş...

canım düğününden önce mutlaka zayıfla
düşün o gelinliği inşallah bir kere giyeceksin,o resimler hep en özel gününün resimleri olacak
çocukların baktığında anne ne kadar inceymişsin diyecekler,böyle hayal et,bunlar seni motive etsin,çünkü genelde kadınların en zayıf oldukları gün gelinlik giydikleri gündür
bir de ertesi gün eşin seni görecek,bunları düşün,artık kesin karar al ve zayıfla
sana bir kaç tüyo vereyim,aralarda acıktığında şu işi de yapayım diyerekten yemeği geciktir,sadece ana öğünlerde ye,yoğurt sütlü kahve bunlar tok tutuyorlar,bunları dene..ekmeği sadece sabah kahvaltısında,2 dilim buğday ekmeği olarak tüket,başka ekmek ya da karbonhidrat alma..yediklerinin kalorisini hesapla,genelde 1200-1300üm geçme
su cok önemli,3 ltden az su içme
akşamı çokk hafif geçirirsen hızlıca kilo kaybedersin,mesela sadece salata gayet güzel vee gazlı içeceklerden mutlaka kaçın
nacizhane benim tavsiyelerim bunlar
inşallah gelinliğinin içine incecikkk girersinn

günaydın arkadaşlar
sadece pissiskom kaldı bildirimini yapmayan oda gelir gelmez tablomuz hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…