hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

selin0
reklam ki seni sabırsızlıkla bekliyorum
pissiskom
papatyatozu
ebruef
Callanpinckney nerlerdesiniz kızlar sizleride bekliyoruz boy kilo hedeflerinizle hade bakalım

geldiiiiiimmmmmm canımmmmmm ay valla hemen bi tartı bulup tartıldım kızlar en azından kilo almamışım 85 :) sizlerle 89 da başlamıştım beraber 4 kilo verdik ohh ohhh evime perşembe dönüyorum inş ama sizi takipteyim tartı buldukça da tartılcam inş ama rejim yapmak şu an çok zor ühüüüü detoks gibi bişey yapcam galiba neyse çok konuştum hemen bilgilerimi vereyim :)

medeni durum : nişanlı :) (eylül düğün)
boy: 166
güncel kilo: 85
hedef kilo: 69

tatlım çok teşekkür ederim kesinlikle haklısın:)dediğin gibi kesinlikle zayıflamam lazım vveee 57.00 düşmem lazım günlük yediklerimi not almaya başladım...

Bende kilo sabit bitürlü 68 göremedim sanırım vücudum ödem regl olacam haftasonu birde kabızlık sorunum var kiloya etki ediyor sanırım.
olabilir bol bol su ic ben suyu az ictigim gun resmen artilarda cikiyor kilom cok etkili emin ol

En iyisi eslerimizde kendi aralarinda kilo vermeye calissin zira benim esimin 25 kilo vermesi lazim.

her türlü güzel bir gelin oluırsun da ama inşallah istediğin ölçülerde bir gelinliğe sahip olursun canm :)

En iyisi eslerimizde kendi aralarinda kilo vermeye calissin zira benim esimin 25 kilo vermesi lazim.
canım o da bi nimet inanki senle birlikte yapar en azından benim eşim dal gibi adamın kilo alması için günde 3500 kalori alması gerekiyor şuan evde ona ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum halim çok vahim bu yazda beraber 10 rakamı gibi dolaşmak istemiyorum zayıflamam lazım yaaa:-(

Haklisin sen de bebege de ayri olunca 3 cesit yemek lazim. ama soyle dusun sen azimlisin yaza kadar orta yolu bulup 10 degil 11 olursunuz . ama benim esimin hicccc ugrasacagini sanmiyorum. biz 10 gibi ile yola devam ederiz saglik olsun napalim. 10 11 benzetmesi de guzel oldu

off bizimkisinin de kilo vermesi lazım ama nerdeee işte akşam belli bir saatten sonra atıştırmayı kesmesini sağlıyorum ama adam benden daha hızlı kilo verebiliyor isterse tabii

Güzel oldu gerçekten:) canım 1 olan sen olda 10 olun yine ;-) erkekler bizim kadar takmıyo kafaya hayat onlara güzel valla

off bizimkisinin de kilo vermesi lazım ama nerdeee işte akşam belli bir saatten sonra atıştırmayı kesmesini sağlıyorum ama adam benden daha hızlı kilo verebiliyor isterse tabii
HIZLI METABOLIZMALARI SAYESINDE OYLE CANIM MALESEF :) BEN BASLADIGIMDAN BERI DIYETE ONA DA BIRAZ OLDU FAYDASI HADI HAYIRLISI

Bu arada ben eşimle tanıştığım da 53 kiloydum altı ayda 59 oldum sonra askere gönderdim altı ayda tekrar 54 oldum adam geldi ben yine kilo aldım evlendim 63 oldum mutluluk kilo anlamında bana hiç yaramıyo

Bu arada ben eşimle tanıştığım da 53 kiloydum altı ayda 59 oldum sonra askere gönderdim altı ayda tekrar 54 oldum adam geldi ben yine kilo aldım evlendim 63 oldum mutluluk kilo anlamında bana hiç yaramıyo
dogru orantili yani mutluluk arttikca kilo artiyo. ben evlendigim de de 63 kiloydum ama o zaman baya sikiydim yani sisman durmuyordum pek ama 1 sene de 72 73 e cikip oylece hamile kalinca sonrasidada geri 65 e dusunce hic hos olmadi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…