MAŞALLAH SÜPERSüpersin özel bişey mi yaptın maşallah -700
selin0
reklam ki seni sabırsızlıkla bekliyorum
pissiskom
papatyatozu
ebruef
Callanpinckney nerlerdesiniz kızlar sizleride bekliyoruz boy kilo hedeflerinizle hade bakalım
geldim cicim bilgilerimi de yazdım ayol eksik kalrmıyım sizdengünaydın arkadaşlar
sadece pissiskom kaldı bildirimini yapmayan oda gelir gelmez tablomuz hazır
sağol canım un tuz şeker i çıkardım akşam 5 ye yemeği kestim sabah sirke li. su başladım ve yemekte bol acı yoğurtlu 3 bardak ta yeşil çay :)Süpersin özel bişey mi yaptın maşallah -700
tatlım çok teşekkür ederim kesinlikle haklısın:)dediğin gibi kesinlikle zayıflamam lazım vveee 57.00 düşmem lazım günlük yediklerimi not almaya başladım...hamile kalmadan önce 1 yıldan az bir zamanda 7 kilo aldım,dediğin gibi önceden akşam yemeklerini hep geçiştirirdim,eşimle beraber akşam yemeği yemeye başladım,bir de yemek sonrası tatlılar..şimdi eşimle hiç yemiyorum,o gelmeden yiyiyorum; çünkü okadar iştahlı yiyiyor ki ben de kendime hakim olamıyorum,zaten eşim yerken ben de kızımı yediriyorum,öyle geçiyor vakit
benim annem de bize kosusturucam derken hiç akşam yemeği yemezdi,sofrayı kur kaldır,çayı demle..aslında bir açıdan iyiymiş...
canım düğününden önce mutlaka zayıfla
düşün o gelinliği inşallah bir kere giyeceksin,o resimler hep en özel gününün resimleri olacak
çocukların baktığında anne ne kadar inceymişsin diyecekler,böyle hayal et,bunlar seni motive etsin,çünkü genelde kadınların en zayıf oldukları gün gelinlik giydikleri gündür
bir de ertesi gün eşin seni görecek,bunları düşün,artık kesin karar al ve zayıfla
sana bir kaç tüyo vereyim,aralarda acıktığında şu işi de yapayım diyerekten yemeği geciktir,sadece ana öğünlerde ye,yoğurt sütlü kahve bunlar tok tutuyorlar,bunları dene..ekmeği sadece sabah kahvaltısında,2 dilim buğday ekmeği olarak tüket,başka ekmek ya da karbonhidrat alma..yediklerinin kalorisini hesapla,genelde 1200-1300üm geçme
su cok önemli,3 ltden az su içme
akşamı çokk hafif geçirirsen hızlıca kilo kaybedersin,mesela sadece salata gayet güzel vee gazlı içeceklerden mutlaka kaçın
nacizhane benim tavsiyelerim bunlar
inşallah gelinliğinin içine incecikkk girersinn
olabilir bol bol su ic ben suyu az ictigim gun resmen artilarda cikiyor kilom cok etkili emin olBende kilo sabit bitürlü 68 göremedim sanırım vücudum ödem regl olacam haftasonu birde kabızlık sorunum var kiloya etki ediyor sanırım.
INSALLAH HA GAYRETsüpersin ben de bu hafta görmek istiyorum 63 inşallah
En iyisi eslerimizde kendi aralarinda kilo vermeye calissinhep eşlerimiz gibi yemeğe başladığımız için oluyor,ben artık onun gibi yemeği bıraktım..zaten sofrayı kur cocuğu yedir,sofrayı kaldır derken bana yiyecek vakit kalmıyor,iyi de oluyor,yoksa eşimleyken ipin ucu kaçıyor
Yaş 32Günaydın arkadaşlar..
Boy 163
Kilo 64.3
Hedef 58
Evliyim 4 yaşında kızım var
tamam bakalımmmm :)ah canım yanlış anlamışsın geriye dönüp sayfa sayfa bakmakla uğraşmamak için öyle yazmıştım
cnm birde hedefini yazarsan iyi olur.4 ay sonra çok güzel zayıf bir gelin olacaksın inşallah
her türlü güzel bir gelin oluırsun da ama inşallah istediğin ölçülerde bir gelinliğe sahip olursun canm :)merhaba canım yoğun iş temposundan yazamadımkaç gündür bende durum feci oldum 68,00 kilo anlamıyorum bakalım bugün başladım 65,00 kendi yollarımla inip 2 gün ayran de-toksu yapıp 63,00 kadar bu ay içerisinde inmeyi planlıyorum bu arada yaş:25 boy:155 kilo:68,00 bekar (4 ay sonra düğünüm var)
canım o da bi nimet inanki senle birlikte yapar en azından benim eşim dal gibi adamın kilo alması için günde 3500 kalori alması gerekiyor şuan evde ona ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum halim çok vahim bu yazda beraber 10 rakamı gibi dolaşmak istemiyorum zayıflamam lazım yaaa:-(En iyisi eslerimizde kendi aralarinda kilo vermeye calissinzira benim esimin 25 kilo vermesi lazim.
Wowwww
Haklisin sen de bebege de ayri olunca 3 cesit yemek lazim. ama soyle dusun sen azimlisin yaza kadar orta yolu bulup 10 degil 11 olursunuzcanım o da bi nimet inanki senle birlikte yapar en azından benim eşim dal gibi adamın kilo alması için günde 3500 kalori alması gerekiyor şuan evde ona ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum halim çok vahim bu yazda beraber 10 rakamı gibi dolaşmak istemiyorum zayıflamam lazım yaaa:-(
Güzel oldu gerçekten:) canım 1 olan sen olda 10 olun yine ;-) erkekler bizim kadar takmıyo kafaya hayat onlara güzel vallaHaklisin sen de bebege de ayri olunca 3 cesit yemek lazim. ama soyle dusun sen azimlisin yaza kadar orta yolu bulup 10 degil 11 olursunuz. ama benim esimin hicccc ugrasacagini sanmiyorum. biz 10 gibi ile yola devam ederiz saglik olsun napalim. 10 11 benzetmesi de guzel oldu
HIZLI METABOLIZMALARI SAYESINDE OYLE CANIM MALESEF :) BEN BASLADIGIMDAN BERI DIYETE ONA DA BIRAZ OLDU FAYDASI HADI HAYIRLISIoff bizimkisinin de kilo vermesi lazım ama nerdeee işte akşam belli bir saatten sonra atıştırmayı kesmesini sağlıyorum ama adam benden daha hızlı kilo verebiliyor isterse tabii
dogru orantili yani mutluluk arttikca kilo artiyo. ben evlendigim de de 63 kiloydum ama o zaman baya sikiydim yani sisman durmuyordum pek ama 1 sene de 72 73 e cikip oylece hamile kalinca sonrasidada geri 65 e dusunce hic hos olmadi...Bu arada ben eşimle tanıştığım da 53 kiloydum altı ayda 59 oldum sonra askere gönderdim altı ayda tekrar 54 oldum adam geldi ben yine kilo aldım evlendim 63 oldum mutluluk kilo anlamında bana hiç yaramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?