- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
Tamamozaman şöyle yapalım bugün herkes gece en geç 11 e kadar bildirim yapsın buraya şunları istiyorum
boy
şuanki kilo
hedef kilo
her cuma yenilenecek tablomuz arkadaşlar cuma geçeside tablo tekrar hazırlanır ama cuma günleri 11e kadar bildirimini geçerli bir neden olmadan yapmayan silinir tablodan anlaştık mı
tablo olayını sen mi devraldın arkadaşım ben bi siteden yapıyordum ama o siteyi her kapattığpımda tekrar tablo yapmak için tüm herşeyi yeniden yazmam gerekti en son dediğiniz yöntem iyiydi ama bi kendimize gelelim artık grubumuzu ayakta tutalımmm lütfenn. alıştım sizeozaman şöyle yapalım bugün herkes gece en geç 11 e kadar bildirim yapsın buraya şunları istiyorum
boy
şuanki kilo
hedef kilo
her cuma yenilenecek tablomuz arkadaşlar cuma geçeside tablo tekrar hazırlanır ama cuma günleri 11e kadar bildirimini geçerli bir neden olmadan yapmayan silinir tablodan anlaştık mı
kızlarrrrrrr
SUPERRRozaman şöyle yapalım bugün herkes gece en geç 11 e kadar bildirim yapsın buraya şunları istiyorum
boy
şuanki kilo
hedef kilo
canım sen yada ben farketmez beraberde yapabiliriz tabloyu sen sıkıştığında ben yardım ederim sana .grubumuz dağılmasın bende alıştım sizleretablo olayını sen mi devraldın arkadaşım ben bi siteden yapıyordum ama o siteyi her kapattığpımda tekrar tablo yapmak için tüm herşeyi yeniden yazmam gerekti en son dediğiniz yöntem iyiydi ama bi kendimize gelelim artık grubumuzu ayakta tutalımmm lütfenn. alıştım size
Anlaştıkozaman şöyle yapalım bugün herkes gece en geç 11 e kadar bildirim yapsın buraya şunları istiyorum
boy
şuanki kilo
hedef kilo
ay ne güzel boylusun ya maşallahBen başlıyorum o zaman
Boy 1.73
Kilo 74,4
Hedef kilo 64
dimi maşallah sen yine iyisin ben 160 ım pehhhay ne güzel boylusun ya maşallah
Sağolasın aynı zamanda kiloluyumda heheay ne güzel boylusun ya maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?