hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

ozaman şöyle yapalım bugün herkes gece en geç 11 e kadar bildirim yapsın buraya şunları istiyorum
boy
şuanki kilo
hedef kilo
her cuma yenilenecek tablomuz arkadaşlar cuma geçeside tablo tekrar hazırlanır ama cuma günleri 11e kadar bildirimini geçerli bir neden olmadan yapmayan silinir tablodan anlaştık mı

Tamam

tablo olayını sen mi devraldın arkadaşım ben bi siteden yapıyordum ama o siteyi her kapattığpımda tekrar tablo yapmak için tüm herşeyi yeniden yazmam gerekti en son dediğiniz yöntem iyiydi ama bi kendimize gelelim artık grubumuzu ayakta tutalımmm lütfenn. alıştım size

SUPERRR

canım sen yada ben farketmez beraberde yapabiliriz tabloyu sen sıkıştığında ben yardım ederim sana .grubumuz dağılmasın bende alıştım sizlere

Anlaştık

yok yok burdayız artık ben biraz hamilelik belirtileri gözlemlenceyince başka konulara kaymıştım ama sizleri özledim
çocuklarda beni bugün bir yordu ki yarım saat kaldı çıkış saatine

toplamda kaç kişiyiz ki acaba biz tamamen devam edecekler olarak??

Bence de kızlar grubumuz çok iyi alıştım bende dağılmayalım ttoparlayalım birbirimizi daha çok motive edelim eksiklerimizi yanlışlarımızı söyleyelim menü paylaşımı yapalım bunu da ne biliyim üstüste 3 kere mazeretsiz bildirmeyen silinsin listeden( örnek veriyorum) bi yaptırımı olmuş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…