ben bayılırım safranbolu lokumuna. favorimdirrrray aynen canım şu an safranbolu loku yedim bi kaç tane tutamadım kendimi inş perşembeye kilo alıp gelmem :)
Boşladık demek istedim :)
bence 4 öğün daha iyi,ya da5Pirinç lapası günde 3 öğün mü yeniyor. Yada hafif kahvaltı 2 öğün pirinç lapası yesek olur mu?
tamamdır mesaj alındıKizlar sizlerden yarin bol eksili bir gun bekliyorum.yoksa motive olamiyorum. sartladim kendimi galiba size. yalniz psikolojik baski mi yaptim ne
delüüüTablo da yapamiyoruz artik keske bilen birileri olsa bi care bulsak.herkesin kilosunu, vermek istedigi kiloyu bilmek istiyorumsanirim kilo sorunu beni benden almaya basladi. kendim yetmiyo sizi teftis edicem
hiç korkma cnm doğru değerlendirirsen daha fazla bile verebilirsinKızlar bu haftasonu regl olacağım vücudum ödem tutuyor vermem zorlaşacak görünüyor.
ben tablo yapabilirim öyle ahım şahım bişey yapamam ama takibi rahat olabilirTablo da yapamiyoruz artik keske bilen birileri olsa bi care bulsak.herkesin kilosunu, vermek istedigi kiloyu bilmek istiyorumsanirim kilo sorunu beni benden almaya basladi. kendim yetmiyo sizi teftis edicem
Tablo da yapamiyoruz artik keske bilen birileri olsa bi care bulsak.herkesin kilosunu, vermek istedigi kiloyu bilmek istiyorumsanirim kilo sorunu beni benden almaya basladi. kendim yetmiyo sizi teftis edicem
Gidisat kotu derhal zayiflamam lazim.5 senedir zayiflamam lazim diyorum...delüüü
ne iyi olur cok iyi olurben tablo yapabilirim öyle ahım şahım bişey yapamam ama takibi rahat olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?