hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Kizlarr malum tum gun disardaydm dun. Ve 76,3 cikti +500 ama su icmeyi hep unuttum disarda aklima gelmedi hic

Kizlar sizlerden yarin bol eksili bir gun bekliyorum.yoksa motive olamiyorum. sartladim kendimi galiba size. yalniz psikolojik baski mi yaptim ne

hadi bakalım toparlanıyor herkess günlük kendine gel
şunun şurasında yaza ne kaldı kii

herkes olmak istediği kiloyu yazsın kaç kilo kalmış hedefe yazsın bakim
mesela ben temmuz gibi 58 olmak istiyorum 11 kilo var hedefe kaldı önümde 3 ay gibi bi süre ayda 3 kilo vermeliyim en az
olurmu kiii

olur super olur hemde.. bence de yaza kadar istedigimiz kiloda olalim nolur ben de aynen canim temmuz da 58 olmak istiyorum benim de 7 kilom var fazla

Kızlar bu haftasonu regl olacağım vücudum ödem tutuyor vermem zorlaşacak görünüyor.

Ben de şuan 61 kiloyum başladığımdan beri 2 kilo verdim hedef 56 şu an 5 kilo daha vermem lazım mayıs sonuna kadar ondan sonra 54 e göz kırpcam;-)

Tablo da yapamiyoruz artik keske bilen birileri olsa bi care bulsak.herkesin kilosunu, vermek istedigi kiloyu bilmek istiyorum sanirim kilo sorunu beni benden almaya basladi. kendim yetmiyo sizi teftis edicem

Tablo da yapamiyoruz artik keske bilen birileri olsa bi care bulsak.herkesin kilosunu, vermek istedigi kiloyu bilmek istiyorum sanirim kilo sorunu beni benden almaya basladi. kendim yetmiyo sizi teftis edicem
ben tablo yapabilirim öyle ahım şahım bişey yapamam ama takibi rahat olabilir

Ben temmuza kadar 64ü görmeyi hedefliyorum. 10 kilo fazlam var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…