hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Arkadaşlar selam ben de bugün gördüm bu grubu. Başka bir grupta devam ediyorum ama bu tartı olayı çooook cezbedici ben de katılıyorum aranıza izninizle. Şimdi işteyim yalnız. Yarın sabah ilk iş tartılıp buraya resmini koymak. Ben bir haftadır diyetteyim. Boyum 1.73 kilom 78.2 olarak başladım. Bugün 76. 3 çıkmıştım. Hedefim 65

hoşgeldinn:) çok sevindim kendi adıma ben aktif olmaya çalışıyorum elimden geldiğince diğer arkadaşımız da öyle 5 kişi olunca tablo oluşturalım ama hergün tartı resmi koymaya devam :) bende etkili olucak gibi geliyor bakalım :)

çalışıyorum canım ve çok yoğun bir iş tempom var maalesef eve gitmem 9 u buluyor
sen neler yapıyosun?

hoşgeldin ben de bugün katıldım :) inş hep beraber zayıflarız :)

çalışıyorum canım ve çok yoğun bir iş tempom var maalesef eve gitmem 9 u buluyor
sen neler yapıyosun?
anaokulu öğretmeniyim günde 6 saat çalışıyorum fakat beynim çok yoruluyor bi de bu aralar kiloya taktım kafam hep diyette rejimde sporda :) okulda yeşil çayım oluyor elimde yeşil elmamı da yiyorum bazen veliler getiriyor birşeyler kötü oluyor :)

o zaman yoklama yapalım arkadaşlar kimler burda şu şekilde yazalım
masanitsa
boy:1.66
kilo:66
hedef:50

çalışırken diyet yapmak zor iş sabredicez artık :)

merhaba kizlar ben de geldim. uzun zamandir kendimle savasiyorum insallah hep beraber seytanin bacagini kirariz :)
kilo: 65
boy: 160
hedef: 58 simdilik :)

ne zamandır diyet yapıyorsun bugünki tartı resmine bakınca iyi kilo vermişsin bravoo! darısı başıma

canım ben de sizler gibi sürekli al ve sürekli al ver yaptım :) 101 gibi bir kiloyla başladım bu serüvene sonra 79 a kadar indim sonra yine 89 oldum :) bakalım inş sabırlı oluruz ilk hedef şu an 7 leri görmek

Ooo baya kalabaliklasmis grup hergun bisuru tarti resmi gorucez demekki :) bugun de resim attim buna ragmen bildirim yapmama gerek yom heralde :) ama yinede soliyimmm
Boy 165
Kilo bu sabah 77.9 du :)

şimdilik 5 kişiyiz gibi görünüyor. defterime not aldım akşama bir tablo oluşturayım diyorum. ya da aranızda tablo yapan var mı ben daha hiç yapmadım ama hallederim gibi geliyor.
masanitsa
pissiskom
mavimli
tuuba0607
tutursun
var mı arkadaşlar unuttuğum biri eksikse düzeltin lütfen :)

ben henuz foto nasil atiliyor onu bile bilmiyorum Yardım mm

ooo süper tablomuz da olacak :) harika
evet ya bu hayatımızda diyete ayırdığımız son konuşmalar olsun ben sonuna kadar burdayım. tabiki hayatımızda yoğunluklar olucak girip yazamayacağımız zamanlar olucak ama bilgilendirelim mesela ben öyle durumlarda haftasonu yoğun olacağım diyorum döneceğim zamanı haber veriyorum. kızlar kopmayalım zayıflayalım hayat tarzımızı değiştirelim ve çıtır bedenler olalım :) ben sonrasında hamilelik düşünüyorum ve şişmemiş aksine hamilelikle güzelleşmiş bir kadın olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…