Bu arada ben eşimle tanıştığım da 53 kiloydum altı ayda 59 oldum sonra askere gönderdim altı ayda tekrar 54 oldum adam geldi ben yine kilo aldım evlendim 63 oldum mutluluk kilo anlamında bana hiç yaramıyo
benimki de 80 kilo ama ona fazla değilcanım o da bi nimet inanki senle birlikte yapar en azından benim eşim dal gibi adamın kilo alması için günde 3500 kalori alması gerekiyor şuan evde ona ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum halim çok vahim bu yazda beraber 10 rakamı gibi dolaşmak istemiyorum zayıflamam lazım yaaa:-(
hiçbirimize yaramıyor,salıyoruz gidiyorBu arada ben eşimle tanıştığım da 53 kiloydum altı ayda 59 oldum sonra askere gönderdim altı ayda tekrar 54 oldum adam geldi ben yine kilo aldım evlendim 63 oldum mutluluk kilo anlamında bana hiç yaramıyo
KOLAY GELSIN CANIMben sporumu yaptım kızlar sıra ev işlerinde ve yemekte,öpüldünüz
BU AY BIRAZ DAHA GAYRETyarın diyete başlayalı 7 hafta olmuş olacak ama ben hala 69 dayım 68 olmam gerekiyordu ya
Kolay gelsin canımben sporumu yaptım kızlar sıra ev işlerinde ve yemekte,öpüldünüz
Canım ben başladığımda foto çektim öncesi sonrası yapcam buraya da resmimi koycam kendimde bakıcam ki sürekli bi daha kilo almayayımkizlar istedigimiz kiloya gelince fotograf paylasalim ne dersiniz
Canım gelecek ay fazladan iki kilo verirsin hedefin şaşmaz üzülme daha çok hırslan;-)yarın diyete başlayalı 7 hafta olmuş olacak ama ben hala 69 dayım 68 olmam gerekiyordu ya
OLACAZ İNŞALLAH BENİMKİ BU HAFTA ZOR GÖRÜNSEDE ZORLAYACAĞIM YİNEDE. SENDE YAPARSINyarın diyete başlayalı 7 hafta olmuş olacak ama ben hala 69 dayım 68 olmam gerekiyordu ya
Bence hic birimizde kopma olmadi herkes cok istekli. biz bu isi yapariz hic merak etmeinşallah verebilirim kızlar 18 mayısa kadar iddiaya girdim arkadaşlarla .62 kilo olmam gerekiyor..
onun dışında temmuza kadar yolu var 62 ye bi insem gerisi gelecek gibi
OLACAZ İNŞALLAH BENİMKİ BU HAFTA ZOR GÖRÜNSEDE ZORLAYACAĞIM YİNEDE. SENDE YAPARSIN
Bence hic birimizde kopma olmadi herkes cok istekli. biz bu isi yapariz hic merak etme
yapmaa bana da 58 hayal geliyo su anda ama yavas yavas eriyecegiz hep birlikte. hem sen bizden daha hizli verirsin. ben 1 kilo anca verebildim senin 4 kilo olmus baksana.ayyy kızlar ne güzel konuştuğunuz kilolar bana hayal gibi ühüüü
ayyyy çok sağol canım panik yapıyorum o yüzden bazen bocalıyorum :) inş hep beraber vercez toplam 11 kilo verdim gerisi de gelcek inşallah hep beraberyapmaa bana da 58 hayal geliyo su anda ama yavas yavas eriyecegiz hep birlikte. hem sen bizden daha hizli verirsin. ben 1 kilo anca verebildim senin 4 kilo olmus baksana.
kizlar istedigimiz kiloya gelince fotograf paylasalim ne dersiniz
Canım ben başladığımda foto çektim öncesi sonrası yapcam buraya da resmimi koycam kendimde bakıcam ki sürekli bi daha kilo almayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?