neyse ki bizde hepsinden fazlasiyla var.ben okadar zayıf olmak istemem cnm ya bence kadın dediğin biraz hatları olacak düz bir karına EVET ama düz bir popo yada göğüseHAYIR
NEDEN YEDİN :) BANA DİYODUN BEN SABIR EDİYORUM BEKLİYORUM SU İÇMEKTEN HELAK OLDUM :)eyü azmış yine yaparım nolcak
işte derler yaNEDEN YEDİN :) BANA DİYODUN BEN SABIR EDİYORUM BEKLİYORUM SU İÇMEKTEN HELAK OLDUM :)
AFİYET ŞEKER OLSUN CANIM :)işte derler ya
ele verir talkımı kendi yer salkımı
tutamadım kendimi napimm
Hemen okudum bi kısmını. Ama ya insanın canı nasıl istemez yemek yemek. Benim için keyiftir ya.kızlar zayıfların sırlarını okuyun,size de yararlı olacağına eminim
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-511054-p-1.html
Valla ben de kendimi hep bunu düşünerek firenliyorum tatilde özellikle ne istersem onu giymek istiyorum :-(kızlar onu bunu bırakın da mart da bitiyor kendimize gelelim çeki düzen verelim yazın gelmesinde şunun şurasında ne kadar kaldı. yine mi üstümüze uzun uzun giymek zorunda kalıcaz
Ben turkiye ye yazin geldigimde istedigimi yemek istedigimi giymek istiyorum...kızlar onu bunu bırakın da mart da bitiyor kendimize gelelim çeki düzen verelim yazın gelmesinde şunun şurasında ne kadar kaldı. yine mi üstümüze uzun uzun giymek zorunda kalıcaz
Bunlardan benim başımda iki tane var biri eşim biri kız kardeşim dünyayı yeseler yine de kilo alamazlar kardeşim daha ömründe 50 kilo olmamıştır bizde vereceğiz diye uğraşalım duralım:-(
Aynen öyle canım verip kurtulcaz inşallah. Bizimkiler şimdi istanbulda beni bir daha ki gördüklerinde incecik olmak istiyorum donup kalsınlar böylenapalim biz de verip kurtulalim
insallahhhhAynen öyle canım verip kurtulcaz inşallah. Bizimkiler şimdi istanbulda beni bir daha ki gördüklerinde incecik olmak istiyorum donup kalsınlar böyle
Bundan daha iyi sebep mi olur goreyim seni..benim en yakın arkadaşım evleniyor temmuz sonu. dal gibi olmalıyımmmm.
Herseyden bir kasik koy tabagina oyalan oyle.ayip olmasin sonraKızlar benimde akşam kayınvaldemin doğumgünü var yaa yemeğe de ordayız yememem lazım yarın eksileri görmek istiyorum
Öyle yapcam canım artık;-)Herseyden bir kasik koy tabagina oyalan oyle.ayip olmasin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?