Canım okumaya çalıştım ama yazılar pek küçüktü okuyamadım:) güzel verim almışsın ama bencede hemen başlaEki Görüntüle 1471936 daha önce diyetisyene gitmiştin ve diyet listemi yaklaşık 3 hafta uygulamıştım ozaman toplam 4 kilo kadar vermiştim pazartesi itibariyle tekrar başlıyorum
Kuzu ellerine sağlık çok güzel olmuş inşallah en yakın zamanda hedeflerimizi tuttururuz
Olsun canım azcık kafayı eğince okunuyorOlmadı çeviremedim. Birde bu siteden deneyim akşam . Excel sayfası yüklenmedi.
Dimi ama napalım bu kadar becerebildim bi taraftan mücver yaparkenNot: paniğe mahal yok mücver fırında, kızartma değil
AYY ÇOK ZOR :)
inşallah canım hayırlısıyla rabbim sanada nasip etsin anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bişey tarifi yok ben dünyada böyle bi sevginin aşkın olabileceğine hayatta düşünemezdim ama evlat böyle bişeymiş işte:)
geçen hafta sonu bende böyle bi yere gittim canım aldım tabağıma ilk önce zararsız olanlardan başladım sonra yerim kalmadı bıraktım hepsini en azından gözüm doydu:) sende alıp ne biliyim bi ısırık al öyle yapamazsan nefsini körelt
çok güzel olmuş arkadaşımOlmadı çeviremedim. Birde bu siteden deneyim akşam . Excel sayfası yüklenmedi.
Biraz boyun egzersizi olacak size ama işte yaptık birşeyler. Sana haftasonu kolay gelsin arkadaşım inşallah nefsine yenilmezsinçok güzel olmuş arkadaşım
Gecmis olsun cani benim bu hafta +biliosun 85.4 dum 85.6 ciktim bugun ins bu hafta daha iyi olcamkızlar fena halde mide agrısı çekiyorum çok takip edemedim bugün sayfamızı
rica etsem herkes bugünkü güncel kilolarını yazabilirmi
selin kbyelf mavimli reklam zeynepera ve ummandakises sizinkileri aldım
Tebrik ederim canım geçmedin 50 yisabah 17 kb
akşam 32kb
toplam 49 kb ilk gün iyi gitti :) tüm çıtır adaylarına iyi geceler geç oldu kimse
Ben çoktan uyandım günaydın :)gününüz aydın olsun kızlar sanırım herkes uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?