- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
turşu yediğinde atmak için bol su içmen gerekiyor canım :))Aaaa dün turşu yedim ya ben akşam!
ben yoğurt limon acı biber yaptım gece ise yaratmaya başlamıştı bıraktım. :) ama ev yoğurdu yaptım ben hoşgeldin aramizaGunaydin arkadaşlar araniza yeni katılan bir uyeyimmaalesef her kadim gibi kilodan yana bende muzdaribim bisey soracam mide ve göbek yagindan nazil kurtulunur
t9 hatası ufaklık okumayın canlar :)ben bugün tartilamadim evde değilim tartı yok ufaklık bende hergün tartilandanim bırakırsam kilo alırım bir ara günde 3 kez tartilirdim şimdi bir e gelişme var bugün tartilamadim çıldırıyorum bagimlimiyim neyim
EVET BAĞIMLI HALE GELİYORSUN :)ben bugün tartilamadim evde değilim tartı yok ufaklık bende hergün tartilandanim bırakırsam kilo alırım bir ara günde 3 kez tartilirdim şimdi bir e gelişme var bugün tartilamadim çıldırıyorum bagimlimiyim neyim
Teşekkürler hosbuldumben yoğurt limon acı biber yaptım gece ise yaratmaya başlamıştı bıraktım. :) ama ev yoğurdu yaptım ben hoşgeldin aramiza
kayinvalideme de tartı alsam :)EVET BAĞIMLI HALE GELİYORSUN :)
hamileydim tatlım :) küçüktü ama şimdi biraz daha büyüdü bıcırıkkız sen hamilemiydin ne zaman hangi ara yaptın :)
Süpersin canım bende toplamda 40 yaptım bugün :)sabah 22 kb
akşam 17 kb
toplam 39 kb bugün eksik bile oldu :) ve çok tokum :)
sende supersinSüpersin canım bende toplamda 40 yaptım bugün :)
ya bu tatlıya evde sadece ben seviyorum kimse yemiyor uf ya bir anlarsa hiç yemedigimi sen yine zayıflama ile uğraşıyorsun diye geçer dalgayı :)başka bi odaya geç o yerken ben öyle yapıyorum hele bi de tatlı aman ha bu saatte olmadı bi ısırık al nefsini körelt ;-)
Ay kıyamam ya sana almış yarın bütün puanlarını bu tatlıya ayır:)ya bu tatlıya evde sadece ben seviyorum kimse yemiyor uf ya bir anlarsa hiç yemedigimi sen yine zayıflama ile uğraşıyorsun diye geçer dalgayı :)
2 tane si 48 kb ya çcokkkkk kb si var tatmadim bile :)Ay kıyamam ya sana almış yarın bütün puanlarını bu tatlıya ayır:)
2 tane si 48 kb ya çcokkkkk kb si var tatmadim bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?