hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Gunaydin arkadaşlar araniza yeni katılan bir uyeyim maalesef her kadim gibi kilodan yana bende muzdaribim bisey soracam mide ve göbek yagindan nazil kurtulunur
ben yoğurt limon acı biber yaptım gece ise yaratmaya başlamıştı bıraktım. :) ama ev yoğurdu yaptım ben hoşgeldin aramiza

ben bugün tartilamadim evde değilim tartı yok ufaklık bende hergün tartilandanim bırakırsam kilo alırım bir ara günde 3 kez tartilirdim şimdi bir e gelişme var bugün tartilamadim çıldırıyorum bagimlimiyim neyim

t9 hatası ufaklık okumayın canlar :)

EVET BAĞIMLI HALE GELİYORSUN :)

biraz pratik bilgi ütü sevmeyenler :) ütü masasının örtüsünü kaldirin alüminyum folyo koyun tekrar serip bağlayın ütü çok çabuk oluyor tecrübe ile sabit :)

sabah 22 kb
akşam 17 kb
toplam 39 kb bugün eksik bile oldu :) ve çok tokum :)

eşim tatlı almış bana en sevdiğim ay çıldırmak üzereyim tutun beni kızlar

başka bi odaya geç o yerken ben öyle yapıyorum hele bi de tatlı aman ha bu saatte olmadı bi ısırık al nefsini körelt ;-)

başka bi odaya geç o yerken ben öyle yapıyorum hele bi de tatlı aman ha bu saatte olmadı bi ısırık al nefsini körelt ;-)
ya bu tatlıya evde sadece ben seviyorum kimse yemiyor uf ya bir anlarsa hiç yemedigimi sen yine zayıflama ile uğraşıyorsun diye geçer dalgayı :)

Kızlar nasılsınız. Ben bugün evde değilim yarın tartılamayacağım ama kendimden umutluyum. Mis gibi yemekler vardı ve ben asla diyetimi bozmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…