arkadaşlar bir şeyler ters gitti ve güne +400 le uyandım.yanlış hiçbir şey yapmadım, 17den sonra tek lokma yemedim.acaba suyu çok mu kaçırdım, kabızlık sorunu oluştu çünkü(üf ya üfff bugün de aksi gibi günümüz var.eksi çıkmayı ve gündeki mamalardan biraz yiyiyp metabolizmayı şaşırtmayı düşünüyordum ama hüsraaann (( bu arada evden acele çıktım foto çekemedim ama kilom 64.8 ((((
Hoşgeldin :) hergün tartı bildirimi yapmaya özen gösteriyoruz ve cuma kesin resimli bildirim yapıyoruz haberin olsun canım.merhabalar az önce üye oldum bu siteye....... benide aranıza alırmısınız
bENDE HERGÜN TARTILMIYORUM TAKINTI HALİNE GELMEYE BAŞLADI SADECE CUMA GÜNLERİ TARTILACAĞIMgünaydın kızlarrr
ben artık tartılmıyorum ama az yemeğe devammm
bedenini değil,ruhu besle!!!
Bende de takinti oldu resmen hemn sabah hem aksam tartiliyorum bende biraz hergun tartinaya ara vermek istiyorum psikoloji de kilo vermeyi engellerbENDE HERGÜN TARTILMIYORUM TAKINTI HALİNE GELMEYE BAŞLADI SADECE CUMA GÜNLERİ TARTILACAĞIM
arkadaşımızın da dediği gibi ödemdir diyelim ve deşmeyelîm daha fazla:)) moral bozmak yok!!! sonuçta yemedik bi şey:)Al benden de o kadar! noldu ki acep?
AYNEN ÖYLE VALLA BİKAÇGÜN ARA VERİNCE DAHA DOĞRU SONUÇLAR ALIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUMBende de takinti oldu resmen hemn sabah hem aksam tartiliyorum bende biraz hergun tartinaya ara vermek istiyorum psikoloji de kilo vermeyi engeller
aynen canım katılıyorum sana.tartlınca daha iyi kontrol ediyorum kendimiValla ben hergün tartılıyorum.zayıfken de hergün tartılırdım eskiden. Ne zaman Kilo aldım tartılmayı bıraktım. Bu yüzden benim için hergün tartılmak çok önemli.
Abartmadan sabah kalkınca giyinmeden bir kere tartılıyorum tamam. Bak mesela bugün artı 300 çıktığımı bilmeseydim otelde abartabilirdim yemeği. Ama şimdi bunu yapmamam gerektiğini biliyoruma
aynen canım katılıyorum sana.tartlınca daha iyi kontrol ediyorum kendimi
arkadaşımızın da dediği gibi ödemdir diyelim ve deşmeyelîm daha fazla:)) moral bozmak yok!!! sonuçta yemedik bi şey:)
tuz vücutta su tutar ödem yapar yani, turşu falanda aynı sekilde. tursu kalorisi düşüktür ama baya ödem yapar bol su içmek gerekir. bu arada suyu tamam iç ama çok çok ta abartma herşeyin fazlası zarar aman diyim su cok abartıldığında hastalıklara bile sebep oluyormuşş!Evet olabilir ödem neden oluyor peki?
Aaaa dün turşu yedim ya ben akşam!tuz vücutta su tutar ödem yapar yani, turşu falanda aynı sekilde. tursu kalorisi düşüktür ama baya ödem yapar bol su içmek gerekir. bu arada suyu tamam iç ama çok çok ta abartma herşeyin fazlası zarar aman diyim su cok abartıldığında hastalıklara bile sebep oluyormuşş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?