hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Al benden de o kadar! noldu ki acep?

Gunaydin canlar -300 gr ile 85.3 su an yollardayim insallah kacirmam yemekleri
Kilo veremeyen arkadaslar 6 dan sonra bise yemediyseniz kesin vermissinizdir bence vucut odem tutmus maydonoz suyu icin yarin sabah ac karnina veya maydonoz limon suyunu robotta cekin biraz suyla icin

günaydın kızlarrr
ben artık tartılmıyorum ama az yemeğe devammm
bedenini değil,ruhu besle!!!

günaydın kızlar ben de bugün artılardayım ama ben tahmin ediyodum dün kan verince kaçamak yaptım bugün telafi edicem ama

Valla ben hergün tartılıyorum.zayıfken de hergün tartılırdım eskiden. Ne zaman Kilo aldım tartılmayı bıraktım. Bu yüzden benim için hergün tartılmak çok önemli.

Bende de takinti oldu resmen hemn sabah hem aksam tartiliyorum bende biraz hergun tartinaya ara vermek istiyorum psikoloji de kilo vermeyi engeller
AYNEN ÖYLE VALLA BİKAÇGÜN ARA VERİNCE DAHA DOĞRU SONUÇLAR ALIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM

a
Valla ben hergün tartılıyorum.zayıfken de hergün tartılırdım eskiden. Ne zaman Kilo aldım tartılmayı bıraktım. Bu yüzden benim için hergün tartılmak çok önemli.
aynen canım katılıyorum sana.tartlınca daha iyi kontrol ediyorum kendimi

a

aynen canım katılıyorum sana.tartlınca daha iyi kontrol ediyorum kendimi
Abartmadan sabah kalkınca giyinmeden bir kere tartılıyorum tamam. Bak mesela bugün artı 300 çıktığımı bilmeseydim otelde abartabilirdim yemeği. Ama şimdi bunu yapmamam gerektiğini biliyorum

Sonunda resim atabildmmm. Ariza icin kusura bakmayin kizlarrr.

Eklentiler

• 1427531258001-1292025282.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 95
Bende hergün tartılanlardanım mavimlinin dediği gibi ne zaman bıraksam kilo alıyorum kendimi tutmamı sağlıyor ii oluyor.

Evet olabilir ödem neden oluyor peki?
tuz vücutta su tutar ödem yapar yani, turşu falanda aynı sekilde. tursu kalorisi düşüktür ama baya ödem yapar bol su içmek gerekir. bu arada suyu tamam iç ama çok çok ta abartma herşeyin fazlası zarar aman diyim su cok abartıldığında hastalıklara bile sebep oluyormuşş!

GÜNAYDIN BAYANLARBENDE DEĞİŞİKLİK YOK KİLO 67,70 BU HAFTA İKİ GÜN AYRAN DETOKSUNA BAŞLAYIP SONRA DİYET LİSTEME DÖNÜYORUM GİTSİN KİLOLAR GELSİN FİT VÜCUT :)

Gunaydin arkadaşlar araniza yeni katılan bir uyeyim maalesef her kadim gibi kilodan yana bende muzdaribim bisey soracam mide ve göbek yagindan nazil kurtulunur

Aaaa dün turşu yedim ya ben akşam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…