hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Nasılsınız kızlar. Ben kendime yenilmedim ve kaçamak yapmadım haftasonu. Dünkü bir tane krepi saymazsak ama kahvaltı da sadece onu yedim yani yarın iyi bir sonuç bekliyorum tartıdan

Bende geldim:) bu hafta sonu tartı hep artı gösterdi:-( 5 ten beri bişey yemedim bugün umarım yarın mükafatını alırım

Ya bu bizdeki bünye nasıl bişeydir arkadaş bi tane bişey yiyosun hemen kendini kilo olarak belli ediyo sinirlerim bozuldu artık ya :-(

kızlar ben bu haftasonu metabolizmamı şaşırtmak için diyetin dışına çıkıp bişeyler yedim. Ama yarın sabah tartıyı görünce kendim şaşırmayım da

kızlar ben bu haftasonu metabolizmamı şaşırtmak için diyetin dışına çıkıp bişeyler yedim. Ama yarın sabah tartıyı görünce kendim şaşırmayım da
Umarım fazla yoldan çıkmamıştır metabolizman canım hemen hizaya girer yarın dengelersin

Ben hiç zayıfça birisi olamadım. 20 yaşından beri 60 kilonun üstündeyim öncesi çocukluğumda çıtı pıtı değildi . Ama bedenim görüntüsünden memnundum. Ama evlendikten sonra bi haller oldu artık hiç memnun değilim. İnsan kendisiyle barışık olmayınca mutlu da olamıyor haliyle bu yüzden istiyorum birazda inşallah bu sefer olacak hep beraber

Canım ben tam tersi çok çok zayıf değildim ama zayıftım hayatımın çoğu 52-56 arasında geçti bi ara 49 bile olmuştum ama çok çirkindim hiç yakışmıyordu :) vücudum da hep sıkıydı ta ki evlendim kilo almaya bi başladım yok önüne geçemiyorum üstüne hamilelik de eklenince dediğin gibi kendimi hiç beğenmemeye başladım şu iki kilo vermek bile o kadar iyi geldiği ki:) biliyorum ki yapacağız, hayalini kuruyorum ya çocuk gibi

Ama beni korku sardı vereceğimizi anladım kararlıyız da sonra nasıl almamayı başaracağız çünkü ben çok müsaitim almaya hep kendimle mi savaşacağım yememek için. Ne güzel sen önceden zayıfsan kolay kolay almazsın canım

eski halime dönmek istiyorum yaa biraz göbüş çıkmış ama 54 kiloydum burda şuan o kadar uzak ki

Yok hayatım benimde metabolizma değişti artık bi gün dikkat etmeyim hemen alıyorum o yüzden biraz yaşam şeklimizi değiştircez el mecbur. Arada kaçamak yaparız hele Bi zayıflayalım da:)

Bu da benim öğrencilik Halim 4 sene önce şimdiki kilomla aynıyım 63 kiloydum ama fena değildim. Şu anda da 63.5 im ama böyle değilim umarım biraz sıkılaşabilirim

Eki Görüntüle 1474225 Bu da benim öğrencilik Halim 4 sene önce şimdiki kilomla aynıyım 63 kiloydum ama fena değildim. Şu anda da 63.5 im ama böyle değilim umarım biraz sıkılaşabilirim
Hiç 63 durmuyosun canım burda gayet iyisin vücudun sıkı demekki. Napıcaz, zayıflıycaz spor yapcaz daş gibi hatunlar olcaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…