hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Kızlar nasılsınız. Ben bugün evde değilim yarın tartılamayacağım ama kendimden umutluyum. Mis gibi yemekler vardı ve ben asla diyetimi bozmadım
Al benden de o kadar:) bende bütün gün dışarıdaydım bozmadım diyetimi sadece akşam yemeğini geç yemek zorunda kaldım ama nedense bi şişkinlik var üzerimde

Al benden de o kadar:) bende bütün gün dışarıdaydım bozmadım diyetimi sadece akşam yemeğini geç yemek zorunda kaldım ama nedense bi şişkinlik var üzerimde
Yarın tartıda ağır geleceğiz diye psikolojimiz bozuldu her daim şiş hissediyoruz kendimizi Hatta ben bazen neden yemek yiyoruz ne gerek var filan diye saçma şeyler düşünüyorum. Allah sonumuzu Hayretsin canım

Kızlar ben de size katılabilir miyim şu an 75,9 kiloyum boyum 164cm defalarca kilo vermeyi denedim bazı kereler başardım da ama zaman içinde hep geri aldım hem de fazlasıyla, yarın itibariyle inşallah son kez diyete başlıyorum. Umarım bu sefer kesin sonuç alırım, buradan her gün sizinle gelişmeleri paylaşmak ve önerilerinizi almak istiyorum, yardımlarınıza ve desteğinize ihtiyacım olacak...

Hoşgeldin
canım hoşgeldin tam yerindesin. Hergün kilomuzu paylaşıyor dertleşiyoruz

hoş geldin aramıza gerçi bende yeni üyeyim senin gibi bu sebepten üye oldum hem başkalarına motive olmak hemde destek almak için... ben 45 günde tam 10 kilo verdim ama diyet ve sporla.... bol bol yeşil çay içi çok faydası var birde inanmak..... benim daha çok var var 20 kilo daha var vereceğim

Yarın tartıda ağır geleceğiz diye psikolojimiz bozuldu her daim şiş hissediyoruz kendimizi Hatta ben bazen neden yemek yiyoruz ne gerek var filan diye saçma şeyler düşünüyorum. Allah sonumuzu Hayretsin canım
Çok alemsin kuzum çok güldüm son dediğine 

Hoşgeldin canım

Yeni gelen arkadaşlar boy, yaş, medeni durum, kilo ve hedefleriniz kaç?

Amin amin canım ben uzun zamandır yüzmüyodum dün yüzdüm bütün kaslarım şişti ağır hissediyodum kendimi nitekim de öyle oldu artı çıktım bugün:-( valla kafayı bozduk iyice bu kilolarla

Hoşgeldin ;-)

Kızlar nasılsınız. Ben bugün evde değilim yarın tartılamayacağım ama kendimden umutluyum. Mis gibi yemekler vardı ve ben asla diyetimi bozmadım
aramıza hoşgeldin

herkese günaydın çıtır adayları: ) bende yarın tartışma kavusuyorum bakalım ne kadar gitmiş :)

Kizlar 76.5 anlamadim +700 nasil oldu. Ama bisi sorcam 4 6 gun once regl olmam gerekiyodu hala olamadm su icince bile siskinlik yapiyo acaba ondan olabilirmi bide ayiptr solemesi kabizlik varr

Kizlar 76.5 anlamadim +700 nasil oldu. Ama bisi sorcam 4 6 gun once regl olmam gerekiyodu hala olamadm su icince bile siskinlik yapiyo acaba ondan olabilirmi bide ayiptr solemesi kabizlik varr
olabilir canım kabızlık için yoğurt acı biber limon kullan yatmadan önce yada gün içinde ben öyle çözdüm :)

Kesinlikle ondan dir beynimde adetim gecikti şişkinlik olmuştu vucudumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…