Al benden de o kadar:) bende bütün gün dışarıdaydım bozmadım diyetimi sadece akşam yemeğini geç yemek zorunda kaldım ama nedense bi şişkinlik var üzerimdeKızlar nasılsınız. Ben bugün evde değilim yarın tartılamayacağım ama kendimden umutluyum. Mis gibi yemekler vardı ve ben asla diyetimi bozmadım
Yarın tartıda ağır geleceğiz diye psikolojimiz bozuldu her daim şiş hissediyoruz kendimiziAl benden de o kadar:) bende bütün gün dışarıdaydım bozmadım diyetimi sadece akşam yemeğini geç yemek zorunda kaldım ama nedense bi şişkinlik var üzerimde
canım hoşgeldin tam yerindesin. Hergün kilomuzu paylaşıyor dertleşiyoruzKızlar ben de size katılabilir miyim şu an 75,9 kiloyum boyum 164cm defalarca kilo vermeyi denedim bazı kereler başardım da ama zaman içinde hep geri aldım hem de fazlasıyla, yarın itibariyle inşallah son kez diyete başlıyorum. Umarım bu sefer kesin sonuç alırım, buradan her gün sizinle gelişmeleri paylaşmak ve önerilerinizi almak istiyorum, yardımlarınıza ve desteğinize ihtiyacım olacak...
hoş geldin aramıza gerçi bende yeni üyeyim senin gibi bu sebepten üye oldum hem başkalarına motive olmak hemde destek almak için... ben 45 günde tam 10 kilo verdim ama diyet ve sporla.... bol bol yeşil çay içi çok faydası var birde inanmak..... benim daha çok var var 20 kilo daha var vereceğimKızlar ben de size katılabilir miyim şu an 75,9 kiloyum boyum 164cm defalarca kilo vermeyi denedim bazı kereler başardım da ama zaman içinde hep geri aldım hem de fazlasıyla, yarın itibariyle inşallah son kez diyete başlıyorum. Umarım bu sefer kesin sonuç alırım, buradan her gün sizinle gelişmeleri paylaşmak ve önerilerinizi almak istiyorum, yardımlarınıza ve desteğinize ihtiyacım olacak...
Çok alemsin kuzum çok güldüm son dediğine Yarın tartıda ağır geleceğiz diye psikolojimiz bozuldu her daim şiş hissediyoruz kendimiziHatta ben bazen neden yemek yiyoruz ne gerek var filan diye saçma şeyler düşünüyorum. Allah sonumuzu Hayretsin canım
Hoşgeldin canımKızlar ben de size katılabilir miyim şu an 75,9 kiloyum boyum 164cm defalarca kilo vermeyi denedim bazı kereler başardım da ama zaman içinde hep geri aldım hem de fazlasıyla, yarın itibariyle inşallah son kez diyete başlıyorum. Umarım bu sefer kesin sonuç alırım, buradan her gün sizinle gelişmeleri paylaşmak ve önerilerinizi almak istiyorum, yardımlarınıza ve desteğinize ihtiyacım olacak...
Amin aminYarın tartıda ağır geleceğiz diye psikolojimiz bozuldu her daim şiş hissediyoruz kendimiziHatta ben bazen neden yemek yiyoruz ne gerek var filan diye saçma şeyler düşünüyorum. Allah sonumuzu Hayretsin canım
Günaydın canım boy 1. 60 kilo 80 yaş 30 evliyim hedefim 55Yeni gelen arkadaşlar boy, yaş, medeni durum, kilo ve hedefleriniz kaç?
Hoşgeldin ;-)Kızlar ben de size katılabilir miyim şu an 75,9 kiloyum boyum 164cm defalarca kilo vermeyi denedim bazı kereler başardım da ama zaman içinde hep geri aldım hem de fazlasıyla, yarın itibariyle inşallah son kez diyete başlıyorum. Umarım bu sefer kesin sonuç alırım, buradan her gün sizinle gelişmeleri paylaşmak ve önerilerinizi almak istiyorum, yardımlarınıza ve desteğinize ihtiyacım olacak...
Kızlar nasılsınız. Ben bugün evde değilim yarın tartılamayacağım ama kendimden umutluyum. Mis gibi yemekler vardı ve ben asla diyetimi bozmadım
aramıza hoşgeldinKızlar ben de size katılabilir miyim şu an 75,9 kiloyum boyum 164cm defalarca kilo vermeyi denedim bazı kereler başardım da ama zaman içinde hep geri aldım hem de fazlasıyla, yarın itibariyle inşallah son kez diyete başlıyorum. Umarım bu sefer kesin sonuç alırım, buradan her gün sizinle gelişmeleri paylaşmak ve önerilerinizi almak istiyorum, yardımlarınıza ve desteğinize ihtiyacım olacak...
olabilir canım kabızlık için yoğurt acı biber limon kullan yatmadan önce yada gün içinde ben öyle çözdüm :)Kizlar 76.5anlamadim +700 nasil oldu. Ama bisi sorcam 4 6 gun once regl olmam gerekiyodu hala olamadm su icince bile siskinlik yapiyo acaba ondan olabilirmi bide ayiptr solemesi kabizlik varr
Kesinlikle ondan dir beynimde adetim gecikti şişkinlik olmuştu vucudumdaKizlar 76.5anlamadim +700 nasil oldu. Ama bisi sorcam 4 6 gun once regl olmam gerekiyodu hala olamadm su icince bile siskinlik yapiyo acaba ondan olabilirmi bide ayiptr solemesi kabizlik varr
Süpersinn ben 4 km yürüdüm canım çıktı gerçi yürüdüm denemez koştum gibi ama olsun tebrik ederim valla:)Kızlar geldim 14 km yuruyusunu tamamladım bu günlük sporum bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?