hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Hiç 63 durmuyosun canım burda gayet iyisin vücudun sıkı demekki. Napıcaz, zayıflıycaz spor yapcaz daş gibi hatunlar olcaz:))
Aminn canım inşallah şuanda salatalık ve yeşil elma yiyorum acıktımm 4 de yemiştim yemeği. Hala yemek düşünüyorum

İyi geceler canım yarın güzel sonuçlarla görüşürüz inşallah

olabilir canım kabızlık için yoğurt acı biber limon kullan yatmadan önce yada gün içinde ben öyle çözdüm :)
çok iyi diyorsunda acıyı cok severm onu bi kere yaptm mide ağrısından kaç kere uyandım sabaha kadar. acı benm midemi ağrıtıyor

Kizlar iyi geceler kalktiginizda tartida eksi kilo görmek dileğiyle yarin çok isim var of evi bir güzel temizleyip doğru koşu bandina dikip yine 14 km yürüyecem durmak yok o 60 rakamini görene kadar gerçi çok var ama 20 kilo var buradan eski kilolu halimi ve yeni halimi atacak bi ümit kilo vermeye calisiyorum

Kızzlar haftasonu yoğundum yazamadım hiç regl bitti ve yarın tam anlamıyla gerçek bir kampa giriyorum başka yol yok olmaz böyle eşim eski fotolarıma baktı kızdı bana onun için kilo vermemi istiyor beni istanbula aalışverişe götürücek hedef kiloya düşersem bana şana dileyin:)

Gunaydin kizlar haftasonunu misafirlikle olmama ragmen iyi atlattim sukur eksileri bile gordum 84.9 la bu haftaya basliyorum cumaya kadar tartartilmicam sizleri ozlemisim. Yeni gelen arkadaslar hosgelmis sefalar getirmis. Masallah herkes cok guzel gidiyor boyle devam edelim ohhhh

günaydın canlar dünkü kb ler :)
sabah 38 ne kadar çok az bir tatlı kb yi yükseltti
akşam 5
toplam 43 :)

günaydın herkese yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz geçmişi daha sonra okuyacağım bakalım neler kaynatmışsınız
haftasonu bütün gün mide ağrısıyla uğraştım etrafımdki herkes diyettesin bişey yemiyosun diye başımın etini yediler

haftaya 68.8 ile başlıyorum bu hafta 67 yi coktan görmüş olmam gerekiyordu neyse sağlık olsun artık

günaydın canım. ben bu hafta 67 görememe sanırım regl oldugum için saglıklı birakam çıkmaz.

Günaydın herkese ben 73.1 ile haftaya başladım 72 ile cuma bildirisini hedefledim

Eklentiler

• IMG_20150330_081133.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 56
Günaydın kızlar kendimi kandırarak 2 gün boyunca bol bol yedim ve sonuç +300 gr kendime falekat kızıyorum.O yüzden buğün diyetisyenin verdiği rejim programına başladım .Tam 11 Hafta beni bekliyor.Sizden bol şans istiyorum ve hepinize kocaman güzel hafta diliyorum :)

Yeni hafta yeni liste arkadaşım ben de aynı durumdayım. Hadi bakalım başaracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…