Aminn canım inşallah şuanda salatalık ve yeşil elma yiyorum acıktımm 4 de yemiştim yemeği. Hala yemek düşünüyorumHiç 63 durmuyosun canım burda gayet iyisin vücudun sıkı demekki. Napıcaz, zayıflıycaz spor yapcaz daş gibi hatunlar olcaz:))
inşallahKesinlikle ondan dir beynimde adetim gecikti şişkinlik olmuştu vucudumda
çok iyi diyorsunda acıyı cok severm onu bi kere yaptm mide ağrısından kaç kere uyandım sabaha kadar. acı benm midemi ağrıtıyorolabilir canım kabızlık için yoğurt acı biber limon kullan yatmadan önce yada gün içinde ben öyle çözdüm :)
günaydın selin maşallah çok güzel gidiyosun. ben haftasonu regl oldum bu yüzden kilo farklılık gösterebilir tartılmadım.sonunda tartım ve ben :) -900
Eki Görüntüle 1474392
Bozmamışım çok şükür canım.Umarım fazla yoldan çıkmamıştır metabolizman canım hemen hizaya girer yarın dengelersin
teşekkürler canım :) burda herkez harika burası olmasa olmaz di tüm arkadaşlara teşekkürler canlargünaydın selin maşallah çok güzel gidiyosun. ben haftasonu regl oldum bu yüzden kilo farklılık gösterebilir tartılmadım.
günaydın canım. ben bu hafta 67 görememe sanırım regl oldugum için saglıklı birakam çıkmaz.günaydın herkese yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz geçmişi daha sonra okuyacağım bakalım neler kaynatmışsınız
haftasonu bütün gün mide ağrısıyla uğraştım etrafımdki herkes diyettesin bişey yemiyosun diye başımın etini yediler
haftaya 68.8 ile başlıyorum bu hafta 67 yi coktan görmüş olmam gerekiyordu neyse sağlık olsun artık
teşekkürler canım :) burda herkez harika burası olmasa olmaz di tüm arkadaşlara teşekkürler canlar
Yeni hafta yeni liste arkadaşım ben de aynı durumdayım. Hadi bakalım başaracağızEki Görüntüle 1474408 Günaydın kızlar kendimi kandırarak 2 gün boyunca bol bol yedim ve sonuç +300 gr kendime falekat kızıyorum.O yüzden buğün diyetisyenin verdiği rejim programına başladım .Tam 11 Hafta beni bekliyor.Sizden bol şans istiyorum ve hepinize kocaman güzel hafta diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?