AH CANIM AYNEN VERMEK ÇOK AMA ÇOK ZOR ALMAK 1 GÜN BU NE YAOffff benim cumadan beri + 600 çok moralim bozuk insan iki günde yarım kilodan fazla alır mı ya 61.100. Dikkat de ettim niye böyle oldu anlamadım bi şişkinlik var üzerimde umarım ondandır
Kaderin cilvesiAH CANIM AYNEN VERMEK ÇOK AMA ÇOK ZOR ALMAK 1 GÜN BU NE YA
tuz çok kaçırdı isen su tutmuştur canımOffff benim cumadan beri + 600 çok moralim bozuk insan iki günde yarım kilodan fazla alır mı ya 61.100. Dikkat de ettim niye böyle oldu anlamadım bi şişkinlik var üzerimde umarım ondandır
benim de hem hareketli hem diyetli idi ama bi degisiklik yokgünaydın kızlar..
Hareketli bir haftasonu geçirmeme rağmen yine 64.0 hayırlısı..bir şekilde gitsin bu kilolar da varsın yavaş gitsin
olabilir canim + olmasi garip dikkat etmene ragmen bir kac gun gecsin bakalim.Offff benim cumadan beri + 600 çok moralim bozuk insan iki günde yarım kilodan fazla alır mı ya 61.100. Dikkat de ettim niye böyle oldu anlamadım bi şişkinlik var üzerimde umarım ondandır
haydi hayirlisi benim hedefte 63 imkansiz bu gidisle ama neyseGünaydın herkese ben 73.1 ile haftaya başladım 72 ile cuma bildirisini hedefledim
inşallah iyi geçer canımmgunaydın canlarrr:) yola cıktım ben sabah çok erkendi tartılıp bakamadım bana dua edin sınavlarım iyi gecsinöğrenci evi malum tartı falan yok maalesef 14 nisanda dönücem Allahın izniyle 15 gün sonra görüşmek üzere :)))
Ah canim o sinav haftalari yok mu. hayirlisiyla atlat gel ,cok cok iyi gecsin insallah.gunaydın canlarrr:) yola cıktım ben sabah çok erkendi tartılıp bakamadım bana dua edin sınavlarım iyi gecsinöğrenci evi malum tartı falan yok maalesef 14 nisanda dönücem Allahın izniyle 15 gün sonra görüşmek üzere :)))
+600e moral bozmaOffff benim cumadan beri + 600 çok moralim bozuk insan iki günde yarım kilodan fazla alır mı ya 61.100. Dikkat de ettim niye böyle oldu anlamadım bi şişkinlik var üzerimde umarım ondandır
çok güzelDİYETKOLİK YÜKLEDİM VE 1 AY BOYUNCA FAYDALANACAĞIM.:)
Canim ben bu haftasonu cok ama cok dikkat ettim ama ayniyim durdu kilo vermem+600e moral bozma
300 gram almışsındır,300ü de ödemdir,eğer tuzlu,hamurişi filan yediysen
hem hızlı alınan hızlı gider
bir de kızlar haftaiçi önem vermek kadar haftasonuna da önem vermeliyiz,yoksa çabalar boşa gidiyor
her şeyden küçük küçük yiyelim,mideleri küçültelim
toplamda kaç kalori aldın canımCanim ben bu haftasonu cok ama cok dikkat ettim ama ayniyim durdu kilo vermem
Denedim uye olmayi ama bi turlu mail gelmedi.toplamda kaç kalori aldın canım
istersen sen de hesapla,gayet yararlı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?