hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Offff benim cumadan beri + 600 çok moralim bozuk insan iki günde yarım kilodan fazla alır mı ya 61.100. Dikkat de ettim niye böyle oldu anlamadım bi şişkinlik var üzerimde umarım ondandır

günaydın kızlar..
Hareketli bir haftasonu geçirmeme rağmen yine 64.0 hayırlısı..bir şekilde gitsin bu kilolar da varsın yavaş gitsin

Offff benim cumadan beri + 600 çok moralim bozuk insan iki günde yarım kilodan fazla alır mı ya 61.100. Dikkat de ettim niye böyle oldu anlamadım bi şişkinlik var üzerimde umarım ondandır
AH CANIM AYNEN VERMEK ÇOK AMA ÇOK ZOR ALMAK 1 GÜN BU NE YA

tuz çok kaçırdı isen su tutmuştur canım

Yine 63.8 bu nedir neden hic degisiklik yok oysa diyette israrliyim. durulduk hanimlar bir care bulmak lazim.

olabilir canim + olmasi garip dikkat etmene ragmen bir kac gun gecsin bakalim.

gunaydın canlarrr:) yola cıktım ben sabah çok erkendi tartılıp bakamadım bana dua edin sınavlarım iyi gecsin öğrenci evi malum tartı falan yok maalesef 14 nisanda dönücem Allahın izniyle 15 gün sonra görüşmek üzere :)))

inşallah iyi geçer canımm

Ah canim o sinav haftalari yok mu. hayirlisiyla atlat gel ,cok cok iyi gecsin insallah.

+600e moral bozma
300 gram almışsındır,300ü de ödemdir,eğer tuzlu,hamurişi filan yediysen
hem hızlı alınan hızlı gider
bir de kızlar haftaiçi önem vermek kadar haftasonuna da önem vermeliyiz,yoksa çabalar boşa gidiyor
her şeyden küçük küçük yiyelim,mideleri küçültelim

Canim ben bu haftasonu cok ama cok dikkat ettim ama ayniyim durdu kilo vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…