- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
istenmeyenlere baktın mı( junk mail)Denedim uye olmayi ama bi turlu mail gelmedi.
Evet ordaymis canim tesekkur ederim birazdan arastiracagimDenedim uye olmayi ama bi turlu mail gelmedi.
hem telefon uygulaması da varEvet ordaymis canim tesekkur ederim birazdan arastiracagim
BEN DE TELDEN BASLADIM BAKALIMhem telefon uygulaması da var
ben bazen telefondan yazıyorum bazen bilgisayardan,telefondan yazmak daha kolay
inşallah canımm yaa cok sağollAh canim o sinav haftalari yok mu. hayirlisiyla atlat gel ,cok cok iyi gecsin insallah.
inşallah canımmminşallah iyi geçer canımm
biz de mi cumaya kadar tartilmasak napsakYa bende haftasonu dikkat ettim deli gibi spor da yaptım tartıda şüphe duyuyorum çünkü oğlumu da 500 gram fazla tartı 3 ayda 250 gram alan çocuk bi günde 500 gram alamaz heralde( dün tartmıştım onu da) bilmiyorum ya cumaya kadar 59 u görmek istiyorum hayal biraz ama deneyeceğim
Başarılar canım inşallah güzel sonuçlar alırsıngunaydın canlarrr:) yola cıktım ben sabah çok erkendi tartılıp bakamadım bana dua edin sınavlarım iyi gecsinöğrenci evi malum tartı falan yok maalesef 14 nisanda dönücem Allahın izniyle 15 gün sonra görüşmek üzere :)))
Olabilir canım moralim bozuldu böyle olunca rahat kafayla yapalım bi de bakalım ne olcakbiz de mi cumaya kadar tartilmasak napsak
Canım dikkat ettim dün 5 ten sonra hiç bişey yemedim 3 litre su içtim hamur işi yemedim tatlı yemedim deli gibi spor yaptım niye böyle oldu bilmiyorum+600e moral bozma
300 gram almışsındır,300ü de ödemdir,eğer tuzlu,hamurişi filan yediysen
hem hızlı alınan hızlı gider
bir de kızlar haftaiçi önem vermek kadar haftasonuna da önem vermeliyiz,yoksa çabalar boşa gidiyor
her şeyden küçük küçük yiyelim,mideleri küçültelim
yarın bi anda düşer bence bu şekilde bugünde devam edersenCanım dikkat ettim dün 5 ten sonra hiç bişey yemedim 3 litre su içtim hamur işi yemedim tatlı yemedim deli gibi spor yaptım niye böyle oldu bilmiyorum
İnşallah canımyarın bi anda düşer bence bu şekilde bugünde devam edersen
Ha ha al benden de o kadar spora yaptığım zaman bi heves tartılıyorum bi de bakıyorum artılardayım. Benim için biraz zor olacak ama cumaya kadar tartılmaz yok;-)benim de moralim bozuluyo zaten onceden yediklerimle de kilomu koruyordum simdi de veremiyorum eee o zaman neden bukadar dikkat ediyorum yediklerime. insan sinir oluyo.spor meselesini konusmak bile istemiyorum nezaman spor yapsam + cikiyorum
evet belki yuzumuz guler bakalim gerci ben persembe yine spora gidecegim baya agir oluyo spor kesin cuma fazla cikarimHa ha al benden de o kadar spora yaptığım zaman bi heves tartılıyorum bi de bakıyorum artılardayım. Benim için biraz zor olacak ama cumaya kadar tartılmaz yok;-)
ayni duygular icindeyiz canim 2 senedir umursamiyordum iyiyim boyle diyordum yalandan, ama simdi cok kararliyim ve kafaya taktim vermem lazimOdaklanalım kızlar yapalım nolur ben bu kilo meselesine çok taktım veremezsem kendime olan inancımı kaybedicem şimdi veremezsem bu kadar isterken bi daha veremem
Şaka gibiyiz valla bende perşembeleri spora gidiyorum halimiz nice olacak görelim cuma günüevet belki yuzumuz guler bakalim gerci ben persembe yine spora gidecegim baya agir oluyo spor kesin cuma fazla cikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?