hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Ya bende haftasonu dikkat ettim deli gibi spor da yaptım tartıda şüphe duyuyorum çünkü oğlumu da 500 gram fazla tartı 3 ayda 250 gram alan çocuk bi günde 500 gram alamaz heralde( dün tartmıştım onu da) bilmiyorum ya cumaya kadar 59 u görmek istiyorum hayal biraz ama deneyeceğim

biz de mi cumaya kadar tartilmasak napsak

Başarılar canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Canım dikkat ettim dün 5 ten sonra hiç bişey yemedim 3 litre su içtim hamur işi yemedim tatlı yemedim deli gibi spor yaptım niye böyle oldu bilmiyorum

benim de moralim bozuluyo zaten onceden yediklerimle de kilomu koruyordum simdi de veremiyorum eee o zaman neden bukadar dikkat ediyorum yediklerime. insan sinir oluyo.spor meselesini konusmak bile istemiyorum nezaman spor yapsam + cikiyorum

kızlar ben de bugün tartıda fenalardaydım söylemek istemiyorum bile
cumaya kadar ben de pek tartılmayı düşünmüyorum zaten aldığım bi dergide de öyle yazıyordu hergün tartılmak daha çok motivasyonu bozuyormuş ya da bahanem bilmiyorum
odaklanalım artık!!

benim de moralim bozuluyo zaten onceden yediklerimle de kilomu koruyordum simdi de veremiyorum eee o zaman neden bukadar dikkat ediyorum yediklerime. insan sinir oluyo.spor meselesini konusmak bile istemiyorum nezaman spor yapsam + cikiyorum
Ha ha al benden de o kadar spora yaptığım zaman bi heves tartılıyorum bi de bakıyorum artılardayım. Benim için biraz zor olacak ama cumaya kadar tartılmaz yok;-)

Ha ha al benden de o kadar spora yaptığım zaman bi heves tartılıyorum bi de bakıyorum artılardayım. Benim için biraz zor olacak ama cumaya kadar tartılmaz yok;-)
evet belki yuzumuz guler bakalim gerci ben persembe yine spora gidecegim baya agir oluyo spor kesin cuma fazla cikarim

Odaklanalım kızlar yapalım nolur ben bu kilo meselesine çok taktım veremezsem kendime olan inancımı kaybedicem şimdi veremezsem bu kadar isterken bi daha veremem

Odaklanalım kızlar yapalım nolur ben bu kilo meselesine çok taktım veremezsem kendime olan inancımı kaybedicem şimdi veremezsem bu kadar isterken bi daha veremem
ayni duygular icindeyiz canim 2 senedir umursamiyordum iyiyim boyle diyordum yalandan, ama simdi cok kararliyim ve kafaya taktim vermem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…