O zaman bize bir motivasyon gelsin kızlar eşimin bi arkadaşı vardı bildiğiniz obez sonradan çocuk bi kilo verdi dal gibi oldu o yapabiliyosa bizde yaparızayni duygular icindeyiz canim 2 senedir umursamiyordum iyiyim boyle diyordum yalandan, ama simdi cok kararliyim ve kafaya taktim vermem lazim
benim esiminde saglik sorunlari var ve 100 un cook ustunde insallah birlikte verir kurtuluruz canim. nasil yapmis bilgin var mi o arkadasİyi fikir canım bende kaldırayım üşenirim tartılmam böylece:) eşin de inşallah karar verir de birlikte zayıflarsınız gerçi o arkadaş sağlam obezdi artık sağlık söz konusuydu ben hala hayret ediyorum o kadar zayıflayabilmesine
anladim canim diyet yaparak verdi yani bravo ona. evet kolay verir hep soyluyorum ama nerdeeCanım çok bi mubebbetim yok ama şöyle biliyorum bir anda vermedi bi kere hayatından hamur işini ve şekeri çıkardı akşam 7 den sonra bişey yemedi. Sadece akşam atıştırmalarını bile çıkarsa zayıflar aslında erkekler daha kolay veriyo çünkü
Sen zayıflayınca belki feyz alır senden ama artık sağlık sorunları baş gösterdiyse biran önce başlamalı o da. Konuşsan canım karşına alıp ciddi bi şekilde çocuğumuz var bizim yeri gelecek birlikte koşturacaksınız sen hemen yorulacaksın ayak uyduramayacaksın falan desen bilmiyorum ki belki işe yararanladim canim diyet yaparak verdi yani bravo ona. evet kolay verir hep soyluyorum ama nerdee
ah canim neler diyorum neler ama cok yogun calisiyor cogu ogunu disarda ayak ustu. uyku apnesi var cok korkuyorum baya tehlikeli bir hastalik. makine ile filan uyuyo. henuz genc fazla hissetmiyo sanirim tehlikeyi ama ilerki yillarda pisman olacakSen zayıflayınca belki feyz alır senden ama artık sağlık sorunları baş gösterdiyse biran önce başlamalı o da. Konuşsan canım karşına alıp ciddi bi şekilde çocuğumuz var bizim yeri gelecek birlikte koşturacaksınız sen hemen yorulacaksın ayak uyduramayacaksın falan desen bilmiyorum ki belki işe yarar
Biliyorum canım çok tehlikeli gerçekten allah korusun. İnşallah o kadar sürmez anlaması yaş ilerledikçe vermek çok daha zorah canim neler diyorum neler ama cok yogun calisiyor cogu ogunu disarda ayak ustu. uyku apnesi var cok korkuyorum baya tehlikeli bir hastalik. makine ile filan uyuyo. henuz genc fazla hissetmiyo sanirim tehlikeyi ama ilerki yillarda pisman olacak
ay inşallah çok sağolunn :))Başarılar canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
benim eşimde düğünden sonra kilolandı ben şimdi kendim diyet yapıyorum diye ( ya da yapmaya çalışıyorum diyelim:):) evde sadece fındık yağı ve zeytinyağı kullanıyorum. pirinç kullanmıyoruz yemeklerin tuzunu ve yağını azalttım eşim benden önce başladı kilo vermeye. bence ona çaktırmadan yemeklerle oyna :)ah canim neler diyorum neler ama cok yogun calisiyor cogu ogunu disarda ayak ustu. uyku apnesi var cok korkuyorum baya tehlikeli bir hastalik. makine ile filan uyuyo. henuz genc fazla hissetmiyo sanirim tehlikeyi ama ilerki yillarda pisman olacak
HAYDİ ZAYIFLAMAYA :)O zaman bize bir motivasyon gelsin kızlar eşimin bi arkadaşı vardı bildiğiniz obez sonradan çocuk bi kilo verdi dal gibi oldu o yapabiliyosa bizde yaparız
Ah canim keske evde yiyebilse ben zaten hep saglikli seyler yapmaya calisiyorum birtane prensesim oldugu icin ona da yemegini ben yolluyorum bakicisina. ama hep is seyahatinde oldugu icin cogu ogunu disarda belki haftaici 1 kez anca birlikte yiyebiliyoruz .cok haklisin erkekler dengeli beslenince diyet bile yapmadan verebiliyo ama bizzzbenim eşimde düğünden sonra kilolandı ben şimdi kendim diyet yapıyorum diye ( ya da yapmaya çalışıyorum diyelim:):) evde sadece fındık yağı ve zeytinyağı kullanıyorum. pirinç kullanmıyoruz yemeklerin tuzunu ve yağını azalttım eşim benden önce başladı kilo vermeye. bence ona çaktırmadan yemeklerle oyna :)
bence toparlamissinmerhaba arkadaşlar, dün yazamadım.ben hafta sonu biraz serbest bırakayım dedim çünkü ailecek sadece hafta sonları beraberiz.böyle düşünüyordum ama vazgeçtim çünkü bana pahalıya maloldu(korkudan tartılamadım bile (bugün çok hafif yedim.sabah sandviç, öğlen salata, az önce de bir kase yoğurt yedim keten tohumlu.umarım toparlarım
SÜPER TATLIM BN ÇALIŞTIĞIM İÇİN NE YAZIK Kİ MUTFAK TARTISI KULLANMIYORUM.çok güzel
ben de mutfak tartısı aldım,her yediğimi gramıyla fatsecreta yazıyorum,1200ü geçmemeye çalışıyorum,işe yarıyor gerçekten
gayet güzelakşam menüm
1 kase yulaf ezmeli yoğurt kızımın yemeğinden biraz bulgur pilavı ve salata yedim
evet çalışınca mümkün değil ama yediklerini bir kenara not al ya da bir siteden kalorilerini say,hepsini yazınca nasıl bukadar yemişim diyorsun,azaltıyorsunSÜPER TATLIM BN ÇALIŞTIĞIM İÇİN NE YAZIK Kİ MUTFAK TARTISI KULLANMIYORUM.
bakalım, sabah göriciizz:))bence toparlamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?