hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

iyi akşamlar kızlar ben sabah klasik peynir ekmek çay, öğlen yoğurtlu ıspanak, az mercimek çorbası,salata ve akşam zeytinyağlı pırasa, bir dilim çavdar ekmeği yedim. Bu gün çok su içemedim malesef. Hemen gidip içeyim bari

Hatırlattığın iyi oldu ben de gidip içeyim

saba 25
öğlen 20kb
akşam 9 kb
toplam 54 bugün 50 yi geçti öğle yemem genelde ama mecburiyetten sizlerin nasıl gidiyor canlar

Ben 1300 kalori yemişim Akşam durduramadım kendimi çok acıkmıştım. 400 kalori açık verebildim ama yarım saat zumba yapsam süper olur

Şu an çok açım yeşil çay içiyorum bastırır inşallah şu gece acıkma ataklarım Son bulsa artık alışkanlık olmuş resmen saat 22 oldu mu acıkıyorum

İyi akşamlar kızlar
Menüm: salatalık domates
Biraz peynir iki zeytin
Yarım dilim ekmek
Ara: bir bardak ayran
Öğlen: çok minik 2 biber dolması( tek lokmacık diyebilirim) bir patlıcan dolması çok az yoğurt
Ara: fındık badem
Akşam: bir parça tavuk çok az Şehriye çorbası
Su iki litre
İki kupa yeşil çay iki kupa siyah çay

Ben 1300 kalori yemişim Akşam durduramadım kendimi çok acıkmıştım. 400 kalori açık verebildim ama yarım saat zumba yapsam süper olur
Bu gece benim halim kalmadı kuzumu uyuttum ama yapamıycam spor bütün gün yürüdüm sayılır idare eder heralde. Bi de canım leslie ile yürüme videoları var onları indirsene baya terletiyo insanı sıkılaştırıcı hareketler var özellikle bacak ve kalça

Ben de bugun dolma yedim dolma da pek gÜzel oluyo yaaa

Ya ben de yerimden kalkamadım çamaşır topla ser yemek yap oturdum kaldım. Son 10 gündür neler keşfettim Allahım bir de leslie bakalım sağl canım

Şu an çok açım yeşil çay içiyorum bastırır inşallah şu gece acıkma ataklarım Son bulsa artık alışkanlık olmuş resmen saat 22 oldu mu acıkıyorum
Şuanda çokonat yememek karamelli capuccıno içmemek için ellerimi kemiriyorum açımmm bunları evden uzaklaştırmam lazım

Ama ben çok keyifsizim yorgun ve halsizim kasıklarım da ağrıyor reglim yaklaşıyor ondan mı acep?

GÜNAYDIN KIZLAR BEN DÜN BİRAZ KAÇAMAK YAPTIM MALUM SEBEPLERİM VAR :) YİNEDE DİKKAT EDİYORUM CUMA KİLO BİLDİRİMİMİ YAPICAM

günaydın kızlar;bende dün 1,200 kalori beslendim ona rağmen tartı da 68,5 gördüm ne oluyor anlamadım ((

Bende glisemik indeks okuyorum sabahtan beri. Düşük glisemik indeksi olan şeyler tüketmeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…