Hatırlattığın iyi oldu ben de gidip içeyimiyi akşamlar kızlar ben sabah klasik peynir ekmek çay, öğlen yoğurtlu ıspanak, az mercimek çorbası,salata ve akşam zeytinyağlı pırasa, bir dilim çavdar ekmeği yedim. Bu gün çok su içemedim malesef.Hemen gidip içeyim bari
Bu gece benim halim kalmadı kuzumu uyuttum ama yapamıycam spor bütün gün yürüdüm sayılır idare eder heralde. Bi de canım leslie ile yürüme videoları var onları indirsene baya terletiyo insanı sıkılaştırıcı hareketler var özellikle bacak ve kalçaBen 1300 kalori yemişimAkşam durduramadım kendimi çok acıkmıştım. 400 kalori açık verebildim ama yarım saat zumba yapsam süper olur
Ben de bugun dolma yedim dolma da pek gÜzel oluyo yaaaİyi akşamlar kızlar
Menüm: salatalık domates
Biraz peynir iki zeytin
Yarım dilim ekmek
Ara: bir bardak ayran
Öğlen: çok minik 2 biber dolması( tek lokmacık diyebilirim) bir patlıcan dolması çok az yoğurt
Ara: fındık badem
Akşam: bir parça tavuk çok az Şehriye çorbası
Su iki litre
İki kupa yeşil çay iki kupa siyah çay
Ya ben de yerimden kalkamadım çamaşır topla ser yemek yap oturdum kaldım. Son 10 gündür neler keşfettim Allahım bir de leslie bakalımBu gece benim halim kalmadı kuzumu uyuttum ama yapamıycam spor bütün gün yürüdüm sayılır idare eder heralde. Bi de canım leslie ile yürüme videoları var onları indirsene baya terletiyo insanı sıkılaştırıcı hareketler var özellikle bacak ve kalça
Şuanda çokonat yememek karamelli capuccıno içmemek için ellerimi kemiriyorum açımmm bunları evden uzaklaştırmam lazımŞu an çok açım yeşil çay içiyorum bastırır inşallahşu gece acıkma ataklarım Son bulsa artık alışkanlık olmuş resmen saat 22 oldu mu acıkıyorum
evet tatlım not tutmak çok önemli bende diyetkolik e üye oldum :)evet çalışınca mümkün değil ama yediklerini bir kenara not al ya da bir siteden kalorilerini say,hepsini yazınca nasıl bukadar yemişim diyorsun,azaltıyorsun
VAYYY :)günaydın canlar -400Eki Görüntüle 1475547
Maşallah arkadaşım sana yaş boy kilo olarak aynıydık nerdeyse ama sen 2 kilo fark attın ya ben 64 te takıldım kaldım. Kb gerçekten işe yarıyor galiba başka bişey yapıyor musun?Gerçekten tebrik ederimgünaydın canlar -400Eki Görüntüle 1475547
cnm bende bu sabah 68.5 i gördüm belki senin tartıya yarın daha eksik yansır kilongünaydın kızlar;bende dün 1,200 kalori beslendim ona rağmen tartı da 68,5 gördüm ne oluyor anlamadım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?