Çok sağolasın arkadaşım benim.buyrunuz buldum arkadaslarim
sanırım sorun daha çözülebilmiş değil jeneratörle idare ediyoruzrica ederim canim da bu elektrik mevzusu nedir ya. malum ben Fransadayim herkes elektrikten soz ediyo problem neymis.
CANIM TÜRKİYE GENELİNDE ELEKTRİKLER YOKTUrica ederim canim da bu elektrik mevzusu nedir ya. malum ben Fransadayim herkes elektrikten soz ediyo problem neymis.
Geldi canım sonunda hiç böyle bişey görmedim ben ya koca bir ülkenin elektiriği nasıl kesik olur daha tüm şehirlerin gelmedi bileArkadaslarim daha aydinlanamadiniz mi nerelerdesiniz
Ben de:) yalnız bu akşam biraz geç yemek zorunda kaldım yarın genel Check up a gircem aç gitmem lazım spordan da gelince dayanamadım yedim mecbur:-(Sabırsızlıkla bekliyorum cumayı
Canım önce kendini hazır hisset ben iki gün falan bildiğin kendimi motive ettim yaparsın yapacaksın zayıfken çok güzeldin yazın bu kiloyla nasıl bikini giyeceksin...diye diye sürekli kendimle konuştum hala da konuşuyorum kafayı sıyırdım iyiceelektrik kesintisi beni de vurdu arkadaşlar. giremedim nete. dikkat edemedim bi türlü ya toparlanamadım niye bilmiyorum. sizlerin yaptığını yapabildiğini görünce çok mutlu oluyorum. gaza geliyorum başlarsam diyete tamamen sizin sayenizde olacak
ben çok sevdim bu kb yi çünkü aç değilim kalori de saydım ama yapamadımBen biraz boşladım bu kb olayını kafama göre takılıyorum ama yine de uymaya çalışıyorum cuma günü bakalım nolcak
Afiyet olsun iyi ettin arada olurBen de:) yalnız bu akşam biraz geç yemek zorunda kaldım yarın genel Check up a gircem aç gitmem lazım spordan da gelince dayanamadım yedim mecbur:-(
Kendinden memnun olmaması bi insanın çok kötü bir duygu canım. En başta hiç kimse için değil sırf özgüven için hepberaber bu savaşı kazanacağızelektrik kesintisi beni de vurdu arkadaşlar. giremedim nete. dikkat edemedim bi türlü ya toparlanamadım niye bilmiyorum. sizlerin yaptığını yapabildiğini görünce çok mutlu oluyorum. gaza geliyorum başlarsam diyete tamamen sizin sayenizde olacak
Yalnız değilsin kuzum sıyıran sıyıranaCanım önce kendini hazır hisset ben iki gün falan bildiğin kendimi motive ettim yaparsın yapacaksın zayıfken çok güzeldin yazın bu kiloyla nasıl bikini giyeceksin...diye diye sürekli kendimle konuştum hala da konuşuyorum kafayı sıyırdım iyice
Canım ben et ve yumurtayı çok sevmiyorum diğerlerini de yemeyince bildiğin aç geziyorum:-( yine de elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ekmeği tamamen kestim sayılır mesela :)ben çok sevdim bu kb yi çünkü aç değilim kalori de saydım ama yapamadım
bence cUma iyi çıkar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?