hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

rica ederim canim da bu elektrik mevzusu nedir ya. malum ben Fransadayim herkes elektrikten soz ediyo problem neymis.

anladim canim sagol. ne ilginc tum ulke de nasil elektrik kesintisi olur

Ben de cok saskinim gercekten. kesin biz Sabah tartilmadik diye oldu saka bir yana elektrik ne onemli birsey hayatimizda eksikligi cok kotu olur

iyi akşamlar arkadaşlar
sabah 23 kb
akşam 8 kb
toplam 31 kb dün 50 kb geçtim diye bugün düşürdum kb yi :)

Ben biraz boşladım bu kb olayını kafama göre takılıyorum ama yine de uymaya çalışıyorum cuma günü bakalım nolcak

elektrik kesintisi beni de vurdu arkadaşlar. giremedim nete. dikkat edemedim bi türlü ya toparlanamadım niye bilmiyorum. sizlerin yaptığını yapabildiğini görünce çok mutlu oluyorum. gaza geliyorum başlarsam diyete tamamen sizin sayenizde olacak

Canım önce kendini hazır hisset ben iki gün falan bildiğin kendimi motive ettim yaparsın yapacaksın zayıfken çok güzeldin yazın bu kiloyla nasıl bikini giyeceksin...diye diye sürekli kendimle konuştum hala da konuşuyorum kafayı sıyırdım iyice

Ben biraz boşladım bu kb olayını kafama göre takılıyorum ama yine de uymaya çalışıyorum cuma günü bakalım nolcak
ben çok sevdim bu kb yi çünkü aç değilim kalori de saydım ama yapamadım
bence cUma iyi çıkar canim

Kendinden memnun olmaması bi insanın çok kötü bir duygu canım. En başta hiç kimse için değil sırf özgüven için hepberaber bu savaşı kazanacağız

Yalnız değilsin kuzum sıyıran sıyırana

ben çok sevdim bu kb yi çünkü aç değilim kalori de saydım ama yapamadım
bence cUma iyi çıkar canim
Canım ben et ve yumurtayı çok sevmiyorum diğerlerini de yemeyince bildiğin aç geziyorum:-( yine de elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ekmeği tamamen kestim sayılır mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…