İnşaallah tatlım :)güzel bir site ye benziyor INSALLAH faydasını gorursun
ÇOK İYİ BENİM CANIM ÇİKOLATA İSTİYOR BU HAFTA KİLO VEREMEDİM.sabah 18 kb
akşam 19 kb
toplam 37 kb bugün erken bitirdim INSALLAH yemem artık :)
canım ben sabah yiyorum kb sine bakıp ve akşam ister isem farzet ki yedin selin diyorum :) bazen hayalden of çok yedim falan :)ÇOK İYİ BENİM CANIM ÇİKOLATA İSTİYOR BU HAFTA KİLO VEREMEDİM.
AYY NAPİM YAAcanım ben sabah yiyorum kb sine bakıp ve akşam ister isem farzet ki yedin selin diyorum :) bazen hayalden of çok yedim falan :)
sabret zayıf fotoğraf larına bak şimdiye kadar çok yedin ne oldu artı kilo bunları düşün canım sakin tatma bileAYY NAPİM YAAÇOK İSTİYOR
TMM AMA ZOR GEÇECEK SANIRIMsabret zayıf fotoğraf larına bak şimdiye kadar çok yedin ne oldu artı kilo bunları düşün canım sakin tatma bile
canım kitap oku bir zaman sonra atak geçer :)TMM AMA ZOR GEÇECEK SANIRIM
ben de bu taktigi uyguluyorumcanım ben sabah yiyorum kb sine bakıp ve akşam ister isem farzet ki yedin selin diyorum :) bazen hayalden of çok yedim falan :)
çok ise yarıyorben de bu taktigi uyguluyorum
böyle durumlarda normal canım :) pişman olmaBen de bugün kan verdim kızlar beş tüp tansiyonum düştü normalde çok tatlı aramam ama bugün çikolata yedim azıcık. pişmanmayım evet pişmanım ama yemeseydim çok halsiz düşecektim yarın çok dikkat edicem
iyi yapmissin canim sagliktan onemli degil ya. benim icin de yeseydinBen de bugün kan verdim kızlar beş tüp tansiyonum düştü normalde çok tatlı aramam ama bugün çikolata yedim azıcık. pişmanmayım evet pişmanım ama yemeseydim çok halsiz düşecektim yarın çok dikkat edicem
Öyle canım biliyorum ama nasıl taktıysam kafama pişman oluyorum. normalde de nasıl pişman olacağimi düşünerek vazgeçiyordum yemekten bu sefer işe yaramadı amann napıyım ya bütün gün yürüdüm zaten sefam olsun;-)böyle durumlarda normal canım :) pişman olma
KIZLAR İYİKİ VARSINIZ :)
cay kahve dahil hic bir icecegi icemiyorum sekersiz . tek ictigim su bu siralaryeşil çay limon ile daha faydalı yeni öğrendim ee deneyelim :)
Haha bi dahakine senin için yiycem canımiyi yapmissin canim sagliktan onemli degil ya. benim icin de yeseydin
o afiyet olsun :)Öyle canım biliyorum ama nasıl taktıysam kafama pişman oluyorum. normalde de nasıl pişman olacağimi düşünerek vazgeçiyordum yemekten bu sefer işe yaramadı amann napıyım ya bütün gün yürüdüm zaten sefam olsun;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?