ben herşeyden az yiyorum ama sabah akşam 0 kb olanları tercih ediyorum canım benim normal de de ekmek ile aram yokCanım ben et ve yumurtayı çok sevmiyorum diğerlerini de yemeyince bildiğin aç geziyorum:-( yine de elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ekmeği tamamen kestim sayılır mesela :)
canım ya peki bu kb diyetinde porsiyonlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz?ben herşeyden az yiyorum ama sabah akşam 0 kb olanları tercih ediyorum canım benim normal de de ekmek ile aram yok
mutfak tartisi alınıyormuş ben almadım göz kararı mesela 1 bardak leblebi 50 gr yarım 25 gr çeyrek 12.5 gr gibi akşamları 0 kb yiyorum salata zaten belli az yani bana yemeğimi tartmak biraz garip geliyor ben bunu yaşam biçimi olarak devam etmekten yanayım e bir ömür de tartilmaz yemek :)canım ya peki bu kb diyetinde porsiyonlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz?
Hımm evet mutfak tartısı beni de bozar bi tartı yeter hehehe.mutfak tartisi alınıyormuş ben almadım göz kararı mesela 1 bardak leblebi 50 gr yarım 25 gr çeyrek 12.5 gr gibi akşamları 0 kb yiyorum salata zaten belli az yani bana yemeğimi tartmak biraz garip geliyor ben bunu yaşam biçimi olarak devam etmekten yanayım e bir ömür de tartilmaz yemek :)
çay bardağı :)mutfak tartisi alınıyormuş ben almadım göz kararı mesela 1 bardak leblebi 50 gr yarım 25 gr çeyrek 12.5 gr gibi akşamları 0 kb yiyorum salata zaten belli az yani bana yemeğimi tartmak biraz garip geliyor ben bunu yaşam biçimi olarak devam etmekten yanayım e bir ömür de tartilmaz yemek :)
bu hangi sıt canım karbonhidrat ta gösteriyorEki Görüntüle 1476429 Eki Görüntüle 1476430 Eki Görüntüle 1476431 Günaydın kızlar;size hem kalori cetvelli mi hem tartı gönderiyorum.Kızlar ınstagram kullanıyorsanız eğer size resimde gördüğünüz gibi bir bayanın profilini gönderdim azam ve sonuç :)
Süpersin çay bardağı :)
Eridin canim masallahgünaydın canlar -300
Eki Görüntüle 1476393
ben inandim canim umutluyum yaniyani 72.3 ama hiç inandırıcı gelmedi bana bile
hep beraber canım sizlerle motive oluyorumEridin canim masallah
Hadi bakalım yarın anlarızben inandim canim umutluyum yani
50 60 şaka gibi kendimi elli lerde görüyorum :)birde yeşil kahve ye başladım çayın yanında bir yerde okudum 50 60 kg arası 2 fincan yeterliydi :)
Ben her kilomu buraya yazdığımda yabancılaşıyorum 70lı kilolar mı başkası sanıyorum50 60 şaka gibi kendimi elli lerde görüyorum :)
DİYETKOLİK TATLLIM :)bu hangi sıt canım karbonhidrat ta gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?