hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Ya ben kilo versem de istedigim goruntuye ulasamayacakmis gibi hissediyorum kendimi. cunku istedigim olcude spor yapmiyorum ben incecik olmak degil siki olmak istiyorum. spora vaktim yok sadece persembe gunleri duzenli yapiyorum bir de spor bildirimine mi baslasak ne azimli dostlarim

yapamadığın şeyler için kendini üzme canım
elinden geleni yapıyorsan için rahat olsun

Ya öyle deme moralini bozma yapabildiğimiz kadar yapıyoruz içini rahat tut. Ben spor yaptığım günler yaparım bildirimimi dün yaptım mesela bugün evde leslie yaparım bunu sende yap canım yarım saat sürüyor ardından da mekik ohh miss

Cunku zayifladigimi gorebiliyorum ama hala sarkan gobegim yerli yerinde kosu bandi alacagim sanirim bu gidisle

Cunku zayifladigimi gorebiliyorum ama hala sarkan gobegim yerli yerinde kosu bandi alacagim sanirim bu gidisle
Valla o göbek bende de öyle görmek bile istemiyorum hele geçen facede bi kadın gördüm dünyada fenomen olmuş üç çocuklu kadının her yeri taş gibi ama göbek perişan moralim bozuldu ama yılmıyorum üç beş ayda o göbek sıkılaşmaz zaten uzun soluklu düşünmek lazım diye kendimi avutuyorum

zamanla gider onlar canım sabır la kacamaksiz.: )

ben ona üye oldum ama kilitli üyelik istiyor para ile yanlış bir şey mi yaptım tel den giriyorum da
evet canım para üyelik valla verdim 25.00 tl ne yapayım :8

Tuubacığım bence eliptik bisiklet al koşu bandındansa hergün 10 dk bile yapsan olur
Benim normal kolsuz olanindan vardi canim cok sikiliyordum ondan hem de ayiptir soylemesi popom aciyordu. sikilirim diye korkuyorum yine ondan bilmem ki napsam pahalilar da baya

Bence de canim yasam bicimi haline getirmek lazim ama saglikli beslenmeyi sporu nasil yasam bicimi yapacagim cok merak ediyorum

Bence de canim yasam bicimi haline getirmek lazim ama saglikli beslenmeyi sporu nasil yasam bicimi yapacagim cok merak ediyorum
Alışkanlık haline getirirsek olur belki canım ya. Benim şimdi spor salonuna üyeliğim varsa yaz sonunda bitecek üye oldum bir ay gittim üç ay gitmedim şimdi tekrar başladım bitince de evde devam edicem inşallah

Benim normal kolsuz olanindan vardi canim cok sikiliyordum ondan hem de ayiptir soylemesi popom aciyordu. sikilirim diye korkuyorum yine ondan bilmem ki napsam pahalilar da baya
cnm eliptik bisiklette oturarak yapmıyorsun kolları var bütün vucudu çalıştırıyor.istersen oturarakta çalışabilirsin tabii fiyatıda koşu bandından daha makul.ayrıca koşu bandında ayak bileğine cok yük biniyormus

selam kızlar nasılsınız ben bu aralar kopuğum her şeyden nolur bu kilolar 1 nisan şakası olsa ne olurdu ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…