- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Oyle oldu gibi ..moralim yok eskisi gibi değilim dedim msj atmadigim zaman çocuk gibi uzatmak yaşinda değiliz anlayışla karşılamak lazım hergun her an msj falan kafam götürmüyor dedim sonra aramız açıldı ilk başta anlayışla karşıladı ama sonradan gönül koyduBu konuyu tam olarak konuştunuz mu ? yani seni anladı ve kabullenmedi mi? ben olsam açıkça çok yazısmayalım dese arkadasim anlayis gösterirdim mesela onu kaybetmekteysem. Yalnız su da bir gercek ki insan insanı çok anlayamıyor
Hayatiniz sadece esinizden mi ibaret? Hayatta neyin ne olcagini hic belli olmuyor. Arkadaslarda önemli.Bitek eşimi görsem olmazmi
Yoo nerden cikardiniz ...ama hayatı aybi evi paylaştığımız için eşlerimiz arkadaşlardan daha önde degilmi herkes için ...Hayatiniz sadece esinizden mi ibaret? Hayatta neyin ne olcagini hic belli olmuyor. Arkadaslarda önemli.
O halaniza ben bik gıcık oldum şimdi ne hissettiginizi anladım ... İnsanlar çok anlayışsız ya guzeo guzeo açıklasak yinede kendi egolarina göre anliyorlar ...bu işin açıklaması da yok sonu mutlaka gönül koymak ...şimdi bu ikinci bahsettiğim arkadaş da sıra galiba .kavga etmemiz yakındır malesrf çünkü bu da anlamayacakBen sizi çok iyi anladım boş muhabbetlere gelemiyorsunuz çokta haklısınız
Dolu konuşsun hiç susmasın ama yeter ki boş konuşmasın
biliyorum o tip insanları
Sizi böyle kabul edecekse etsin etmeyecekse defolsun gitsin
Benimde bi halam var bütün gün temizlik yapar yemek yapar akşam 10 da oturur yazmaya başlar millete sarar en sonunda engelledim oooh çok rahatım gelemem ben öyle boş muhabbete
Seviyesiz arkadşlıklara yer olmadı hiç hiçbirzaman
Bi derdi olsun sabaha kadar dinlerim ama eften püşten onu pişirdim şunu yaptım şurayı sildim
Aman aman aman hiç gelemem benden uzak Allah’a yakın
Alakası yok aslında bitek onlara özgü bişey olsa haklısın dicem de öyle sizin gibi ayrı bı grubumda yok benim msjlsmaktan hoslandigimAynı şekilde mesajlaştığım ve mesajlaşmayı sevdiğim 3 kişiden oluşan grubum var onların dışında annem ve ablamla da bu şekilde paylaşımlarım olur. Bugün şunu canım çekti, bugün bunu yaptım, sen ne yaptım vs. Çok da keyif alıyorum. Sizin dediğiniz şekilde sıkıldığım ve bana neden yazıyor diye yakındığım bir iki kişi var halbu ki bir grupla çok severek yaptığım muhabbeti diğer kişilere gelince "uff banane ya" diye karşılayabiliyorum ki bence biraz sevgisizlik. Yani bu kişilerle aslında sandığı kadar yakın değilsin.
İşte onlarda öyle hele bitanesi kendi de diyor zaten ben msjlasma bayılırım diye ama o bayılıyor diye bende mi bayilayim yaniKeske benim de oyle bi arkadasim olsa... yalnizliktan sikiliyorum ben de :) Ama tabii bir kisi sevip digeri sevmezse cekilmez. Ben de tam tersi mesajlasmayi aramaya tercih ederim. Telefonla konusurken ruhum daraliyor. Kayinvalidem de cok sever konusmayi. Birkac kez neden aramiyosun, ben hep ariyorum tarzi sitem etmisti. Kirmayacak sekilde ona ozel olmadigini, telefonla konusmayi sevmedigimi anlattim. Simdi icimden gelince haftada bir falan ariyorum mesela gayet guzel konusuyoruz. Siz de kirmadan konusabilirsiniz.
niye kısa kısa cevaplar veriyon konuşmak istemiyorum dhaa asla yazmam"
Ben de kişisine göre dediğim gibi, o kişinin kafama uyup uymadığına bağlı sadece .Alakası yok aslında bitek onlara özgü bişey olsa haklısın dicem de öyle sizin gibi ayrı bı grubumda yok benim msjlsmaktan hoslandigim
O zaman size karşı çok anlayissiz davranmış bilemedim. Illa kendi istediği tarzda bir iletişim icinde olmanızı istiyor. Yine de dostluk hemen silip atılacak bir şey değil. Orta yolu bulmaya çalışsanız? mesela görüntülü görüşmek bence keyifli:) ya da mesaj yerine ses kaydı atmak gibi.Oyle oldu gibi ..moralim yok eskisi gibi değilim dedim msj atmadigim zaman çocuk gibi uzatmak yaşinda değiliz anlayışla karşılamak lazım hergun her an msj falan kafam götürmüyor dedim sonra aramız açıldı ilk başta anlayışla karşıladı ama sonradan gönül koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?