Hergun mesajlaşmak isteyen arkadaşlar:(

Bu konuyu tam olarak konuştunuz mu ? yani seni anladı ve kabullenmedi mi? ben olsam açıkça çok yazısmayalım dese arkadasim anlayis gösterirdim mesela onu kaybetmekteysem. Yalnız su da bir gercek ki insan insanı çok anlayamıyor😐
Oyle oldu gibi ..moralim yok eskisi gibi değilim dedim msj atmadigim zaman çocuk gibi uzatmak yaşinda değiliz anlayışla karşılamak lazım hergun her an msj falan kafam götürmüyor dedim sonra aramız açıldı ilk başta anlayışla karşıladı ama sonradan gönül koydu

Annem ablam ve bir arkadasim disinda telefonla konusmaktan nefret ediyorum.biri hastalansa birine bisey olsa arayana kadar canim cikiyor.ben msjlasma taraftariyim ama sizinkiler gibide degil.malesef cevremdeki butun insanlar arayinca kapatmayi bilmiyor saatlerce konusmak istiyorlar ve bu durum beni cok geriyor.hal hatir soralim sonra kapatalim.annem arkadasim ablam disinda kimseyle uzun konusmayi sevmiyorum.

Ben sizi çok iyi anladım boş muhabbetlere gelemiyorsunuz çokta haklısınız
Dolu konuşsun hiç susmasın ama yeter ki boş konuşmasın
biliyorum o tip insanları
Sizi böyle kabul edecekse etsin etmeyecekse defolsun gitsin
Benimde bi halam var bütün gün temizlik yapar yemek yapar akşam 10 da oturur yazmaya başlar millete sarar en sonunda engelledim oooh çok rahatım gelemem ben öyle boş muhabbete
Seviyesiz arkadşlıklara yer olmadı hiç hiçbirzaman
Bi derdi olsun sabaha kadar dinlerim ama eften püşten onu pişirdim şunu yaptım şurayı sildim
Aman aman aman hiç gelemem benden uzak Allah’a yakın

Ben sizi çok iyi anladım boş muhabbetlere gelemiyorsunuz çokta haklısınız
Dolu konuşsun hiç susmasın ama yeter ki boş konuşmasın
biliyorum o tip insanları
Sizi böyle kabul edecekse etsin etmeyecekse defolsun gitsin
Benimde bi halam var bütün gün temizlik yapar yemek yapar akşam 10 da oturur yazmaya başlar millete sarar en sonunda engelledim oooh çok rahatım gelemem ben öyle boş muhabbete
Seviyesiz arkadşlıklara yer olmadı hiç hiçbirzaman
Bi derdi olsun sabaha kadar dinlerim ama eften püşten onu pişirdim şunu yaptım şurayı sildim
Aman aman aman hiç gelemem benden uzak Allah’a yakın
O halaniza ben bik gıcık oldum şimdi ne hissettiginizi anladım ... İnsanlar çok anlayışsız ya guzeo guzeo açıklasak yinede kendi egolarina göre anliyorlar ...bu işin açıklaması da yok sonu mutlaka gönül koymak ...şimdi bu ikinci bahsettiğim arkadaş da sıra galiba .kavga etmemiz yakındır malesrf çünkü bu da anlamayacak

Aynı şekilde mesajlaştığım ve mesajlaşmayı sevdiğim 3 kişiden oluşan grubum var onların dışında annem ve ablamla da bu şekilde paylaşımlarım olur. Bugün şunu canım çekti, bugün bunu yaptım, sen ne yaptım vs. Çok da keyif alıyorum. Sizin dediğiniz şekilde sıkıldığım ve bana neden yazıyor diye yakındığım bir iki kişi var halbu ki bir grupla çok severek yaptığım muhabbeti diğer kişilere gelince "uff banane ya" diye karşılayabiliyorum ki bence biraz sevgisizlik. Yani bu kişilerle aslında sandığı kadar yakın değilsin.

Keske benim de oyle bi arkadasim olsa... yalnizliktan sikiliyorum ben de :) Ama tabii bir kisi sevip digeri sevmezse cekilmez. Ben de tam tersi mesajlasmayi aramaya tercih ederim. Telefonla konusurken ruhum daraliyor. Kayinvalidem de cok sever konusmayi. Birkac kez neden aramiyosun, ben hep ariyorum tarzi sitem etmisti. Kirmayacak sekilde ona ozel olmadigini, telefonla konusmayi sevmedigimi anlattim. Simdi icimden gelince haftada bir falan ariyorum mesela gayet guzel konusuyoruz. Siz de kirmadan konusabilirsiniz.

Aynı şekilde mesajlaştığım ve mesajlaşmayı sevdiğim 3 kişiden oluşan grubum var onların dışında annem ve ablamla da bu şekilde paylaşımlarım olur. Bugün şunu canım çekti, bugün bunu yaptım, sen ne yaptım vs. Çok da keyif alıyorum. Sizin dediğiniz şekilde sıkıldığım ve bana neden yazıyor diye yakındığım bir iki kişi var halbu ki bir grupla çok severek yaptığım muhabbeti diğer kişilere gelince "uff banane ya" diye karşılayabiliyorum ki bence biraz sevgisizlik. Yani bu kişilerle aslında sandığı kadar yakın değilsin.
Alakası yok aslında bitek onlara özgü bişey olsa haklısın dicem de öyle sizin gibi ayrı bı grubumda yok benim msjlsmaktan hoslandigim

Keske benim de oyle bi arkadasim olsa... yalnizliktan sikiliyorum ben de :) Ama tabii bir kisi sevip digeri sevmezse cekilmez. Ben de tam tersi mesajlasmayi aramaya tercih ederim. Telefonla konusurken ruhum daraliyor. Kayinvalidem de cok sever konusmayi. Birkac kez neden aramiyosun, ben hep ariyorum tarzi sitem etmisti. Kirmayacak sekilde ona ozel olmadigini, telefonla konusmayi sevmedigimi anlattim. Simdi icimden gelince haftada bir falan ariyorum mesela gayet guzel konusuyoruz. Siz de kirmadan konusabilirsiniz.
İşte onlarda öyle hele bitanesi kendi de diyor zaten ben msjlasma bayılırım diye ama o bayılıyor diye bende mi bayilayim yani

Arkadaşlarınız kaç yaşında Allahasen 😂

Sizin zaten çalışma konusunda kompleksiniz var çalışmayan kadınlar durumuna bir şeyler ithaf etmezseniz olmazdı şaşırmadım

ama her ilişkide olduğu gibi karşılıklı uyusmuyorsanız biter
Yok öyle hem cevap vermeyeyim hem aram açılmasın
Ya arkadaş ortamınızı değiştirecekseniz
Ya da olduğu gibi kabul edecekseniz

ya da ben bu durumdan hoşlanmıyorum diyecekseniz ya orta yola bakılacak ya da sizinle araları açılacak

şu hayatta karşılıksız hiç bir şey yoktur

niye kısa kısa cevaplar veriyon konuşmak istemiyorum dhaa asla yazmam"

Ahahah bu ne ya
Bu cok kotuymus cidden
Yeri gelir aninda donulur mesaja yeri gelir iki gun sonra
Her gun napiyon:) uyudun mu prenses:) tadinda mesajlar almak cok sıkıcıdır bence de
Acikcasi ben goygoya karsi degilim
Birakiniz yapsinlar kafasindayim ahahah
Ama iste orda bile bi kalite bi duruş şart

Ya benim arkadaşlık kavramım değişik ya da sizin ki.
Yakın arkadaşım olan kişilerle gün aşırı konuşurum. Çünkü hepimiz insanız. Hayatımızda ve duygularımızda değişiklik olabiliyor. Bu süreçte yakın arkadaşımın yanında olabilmek adına iletişim kurmam gerekli. Ama birbirimize asla "neden cevap vermedin" gibi sorular sormayız. Çok acileyeti olmayan konular içinse "daha sonra konuşuruz" gibi ifadeleri kullanırız. Sağlıklı iletişim için bunlar gerekli. Sizi de tavsiye ederim.

Bence sınırlarınızı çizin. Kimseye yazmıyorum, yazana dönmüyorum. İnsanlar huyumu biliyor, cidden bir şey konuşmak için ya da buluşma ayarlamak için arıyorlar. Ben de sadece özleyip merak ettiysem ararım. Herkesle aram iyi. Siz mesajlaşmayınca tavır yapacak varsa zaten arkadaşınız değilmiş, insan arkadaşına saygı duyar.

ben de hiç sevmem mesaj yazmayı, özlediysem merak ediyorsam arar müsait misin der konuşurum. mesajda anlamıyorum bişi duyguları yüzü tonlamaları anlamıyorum. o yüzden son görülmem okundu bilgim hepsi kapalı.

İki cümle okudum ve tutamadım kendimi. Konuşmak istemiyorsanız onunla sıkılıyorsunuzdur ve bu çok yakın arkadaş olmanızla çelişiyor.

Oyle oldu gibi ..moralim yok eskisi gibi değilim dedim msj atmadigim zaman çocuk gibi uzatmak yaşinda değiliz anlayışla karşılamak lazım hergun her an msj falan kafam götürmüyor dedim sonra aramız açıldı ilk başta anlayışla karşıladı ama sonradan gönül koydu
O zaman size karşı çok anlayissiz davranmış bilemedim. Illa kendi istediği tarzda bir iletişim icinde olmanızı istiyor. Yine de dostluk hemen silip atılacak bir şey değil. Orta yolu bulmaya çalışsanız? mesela görüntülü görüşmek bence keyifli:) ya da mesaj yerine ses kaydı atmak gibi.

Back
X