Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Aksam yemegim degisti arkadaslar yogurtlu tavuklu makarna yaptim cocuklarda yer diye ama makarnadan sadece 1 kasik aldim gerisini tavuk ve yogurt tan doyana kadar yedim fazla oldu galiba uzerine de 4 bardak su baya bi gerildim ne olur her zaman soyleyin ne kadar fazla yiyorum neyi yanlis yiyorum rica ediyorum sizden cunku kilolar gitmiyor yerimde sayiyorum biliyorum sizi sikiyorum ama napiyim destek olmak icin buradayiz demi

Evet canim haklisin destek icin burdayiz
Ben yogurt dedim ama maalesefki uygulayamadim.hamile bir arkadasim cagirdi cani mercimek kofte cekmis yaptik onun evinde.saat 16.30 da 8 9 tane metcimek kofte marul yedim
Eve geldim nedense cok halsizlik vardi bugun bide acligim vardi ustune en son dayanamadim 18.30-19.00 arasi 1kare dilim sebzeli firin mucver yarim havuc yedim 1kupa sekersiz rezene cayiicicem
Neyse ilk hedefim migdeyi kucultmek olsun.en azindan azar azar yiyorum cok cesit karistiemamaya calisiyorum.
Furhacim meyvede cok yiyince verdirmez yaninda ya yogurt ye ya sut ic cunku kalsiyum da verdirmeye yardimci

Anladim canim meyveden kaybediyorum muhtemelen yaninda sut yada yogurt yicem destegin icin tesekkurler

Bende bir bardak tarcinli sut ictim bir hurma ve bir dilim armut canim cok tatli cekti bunlari yedim
Cocuklarin yasi buyuk oglum 4 bitti 5 e girdi kucuk oglum tam 2 yasinda 7 kasim dogum gunuydu seninki kac yasinda oglan kiz

Ya ben bu yediklerimle kilo veremiyorum siki bi diyet mi yapsam.
Bu sekilde saglikli besleniyorum kilomu koruyorum herhalde daha once veriyodum bu yediklerimle ama simdi yerimde sayiyor um

Bende başlamak istiyorum diyete oglusumu dünyaya getirdim getireli anormal tatlı isteği var aldigim 3. 5 kiloyu vermek istiyorum

Boyum 158 kilo 52 53 değişiyor hedefim eskisi gibi 47 olmak istiyorum bugun oglum tam 2 aylık 1 ayda vericegimi düşünüyorum taktigimi yapan biriyim gec değilse bende girmek istiyorum

Furhacim benimde oglum var 3yas dogum gunune 2ay var
Evde tartin yokmu tartilarak anlardin hergun ve ona gorede yemeni icmeni degistirirdin eger vermemissen

Boyum 158 kilo 52 53 değişiyor hedefim eskisi gibi 47 olmak istiyorum bugun oglum tam 2 aylık 1 ayda vericegimi düşünüyorum taktigimi yapan biriyim gec değilse bende girmek istiyorum
Mrrhabalar ay demeden gecemiycem
Boyumuz ayni ve senden 10kg fazlayim ama sen kendini sisman hissediyorsan benim nasil hissetmem lazim acabaa

Artı 4 cocuk annesiyim en buyuk kizim lise 3 e gidiyo son bebegimi yaptim bunca zaman sporum çöpe gitti ama iyiki dünyaya getirmisim hepimizin çocuklarına uzun omur versin allah

Maşallah nezahat dört çocuk Allah cc. Ömürlerine bereket versin hepinizinkinin arkadaşlar.. nezAhat beraberce yola devam diyelim hemen yarın başla canım ben bugünü yedim yiyeceklerle mideme gidivermis.

Hosgeldin, bu arada maasaallah diyelim kilon yok zaten ben 58 e raziyim tabi karar senin terar hosgeldin

Arkadaşlar tartildim 53 900 çıktım. .bi miktar peynir 2 elma azda ekmek yedim ..tek kacamagim zayiflarken cayla ufak bi çikolata ben caysiz yapamam ve her ogunde de 1 ufak bayram cikolalariyla cay içerim buna ragmende veririm kilo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…