- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Evet canim haklisin destek icin burdayizAksam yemegim degisti arkadaslar yogurtlu tavuklu makarna yaptim cocuklarda yer diye ama makarnadan sadece 1 kasik aldim gerisini tavuk ve yogurt tan doyana kadar yedim fazla oldu galiba uzerine de 4 bardak su baya bi gerildim ne olur her zaman soyleyin ne kadar fazla yiyorum neyi yanlis yiyorum rica ediyorum sizden cunku kilolar gitmiyor yerimde sayiyorum biliyorum sizi sikiyorum ama napiyim destek olmak icin buradayiz demi
Anladim canim meyveden kaybediyorum muhtemelen yaninda sut yada yogurt yicem destegin icin tesekkurlerEvet canim haklisin destek icin burdayiz
Ben yogurt dedim ama maalesefki uygulayamadim.hamile bir arkadasim cagirdi cani mercimek kofte cekmis yaptik onun evinde.saat 16.30 da 8 9 tane metcimek kofte marul yedim
Eve geldim nedense cok halsizlik vardi bugun bide acligim vardi ustune en son dayanamadim 18.30-19.00 arasi 1kare dilim sebzeli firin mucver yarim havuc yedim 1kupa sekersiz rezene cayiicicem
Neyse ilk hedefim migdeyi kucultmek olsun.en azindan azar azar yiyorum cok cesit karistiemamaya calisiyorum.
Furhacim meyvede cok yiyince verdirmez yaninda ya yogurt ye ya sut ic cunku kalsiyum da verdirmeye yardimci
Canim dun basladim tartilmadm bugunBahar senin kilon nasil gidiyor canim verdin mi aldin mi
Mrrhabalar ay demeden gecemiycemBoyum 158 kilo 52 53 değişiyor hedefim eskisi gibi 47 olmak istiyorum bugun oglum tam 2 aylık 1 ayda vericegimi düşünüyorum taktigimi yapan biriyim gec değilse bende girmek istiyorum
Allah bagislasin masallah arada 3yas var negzlBu arada buyuk furkan, kucuk hasan
Var canim o yuzden diyorum kilo veremiyorum diye.hergun tartiliyorum bakacam artik olmazsa siki bi diyet yapacamFurhacim benimde oglum var 3yas dogum gunune 2ay var
Evde tartin yokmu tartilarak anlardin hergun ve ona gorede yemeni icmeni degistirirdin eger vermemissen
Hosgeldin, bu arada maasaallah diyelimBoyum 158 kilo 52 53 değişiyor hedefim eskisi gibi 47 olmak istiyorum bugun oglum tam 2 aylık 1 ayda vericegimi düşünüyorum taktigimi yapan biriyim gec değilse bende girmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?