Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Tsk ederim canim
Haklisin
Naptin sen bu sabah kahvaltini eklememissin az once bi poaca yedm az yagli .sekersiz kahve ile birlikte

Sabah 1 elma çeyrek cennet hurmasi yarim armut azda peynir ufak bi çikolata ile cay içtim ara ogunde tarcinli su yesil cay icicem oglen ıspanaklı yumurta yogurt salata

Sabah 09.00 da bir bardak sut bir hurma sonra evi topladim kalan esyalari koliledim o arada yarim elma, 1 kucuk mandalina yedim
Ogle 12.00 de bol bol ekmek, bir kucuk tabak nohutlu pilav, ekmekle menemen, salatalik ve cay sekersiz

Bugünlerde evde yoğunum oturarak işim devamli tikiniyorum sirkede icmiyorum. Yarın kilo bildirim var ben iradesiz ben yine hüsran.. insan ne ederse kendi kendine ediyor aslında merhametliyimdir ama kendime değilmiş değilse kendime bu kadar vurdumduymaz olmazdım acırdim.kafama biri vursa keske

selamlar bende aranıza katılmak isterim kabul ederseniz. geçtiğimiz haziran ayındaki bebek kaybımdan sonra kilom 60.4 tü. 20 temmuz tarihinde kafama koyarak diyte başladım doktor kontrolünde. boyum 1.54 20 temmuzdan bu yana 7.5 kilo verdim. şuanda 53 kiloyum. ilk hedefim 55ti onu geçtim ikinci hedefim 52 idi ama ona da az kaldığı için 50yi zorlayacağım. inanın insan verdikçe kendindeki değişimi gördükçe daha da hırslanıyo. o yüzden beni de aranıza alırsanız son hedefime sizinle ilerlemek isterim.

Canim ayni psikolojiyi yasiyoruz bende senin gibi diyorum kendime yalniz degilsin

Canim basin sagolsun,ins. Ahirette sefaatcin olur konu sahibi ilkkk alir mi bilmem

Sabah 09.00 da bir bardak sut bir hurma sonra evi topladim kalan esyalari koliledim o arada yarim elma, 1 kucuk mandalina yedim
Ogle 12.00 de bol bol ekmek, bir kucuk tabak nohutlu pilav, ekmekle menemen, salatalik ve cay sekersiz

Ara bir mandalina
Aksam saat 05.00 bir haslanmis yumurta 3 bardak ayran

Ayriyeten yellu inşallah en kisa zamanda güzel bebeğini sağlıklı sıhhatli olarak kollarına alırsın çok büyük bir üzüntü yaşadığın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…