- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Ne sporu yspzbilirsin ben yuruyus le basliycam ins.
Ben anca ip atlarim, mekik cekebilirim ,squat ve yuruyus firsat buldukca.
Cok gecmis olsunBu sabah hastanedeyim kontrolum varda.yanima poaca aldim az yagli ev yapimi.muayeneden sonra yiycem ins.
Saol furhacimCok gecmis olsun
Insallah canim hayirli olsun.nerde kaliyordun nereye tasiniyosun?Spor a baslicam ins. Ama bu aralar tasinma telasi var yogun geciyor eve tasindiktan sonra baslicam ins.
Canim urfaliyim havaalani lojmanlarinda kaliyorum, sehire tasinicam sen nerelisinInsallah canim hayirli olsun.nerde kaliyordun nereye tasiniyosun?
Canim ayni psikolojiyi yasiyoruz bende senin gibi diyorum kendime yalniz degilsinBugünlerde evde yoğunum oturarak işim devamli tikiniyorum sirkede icmiyorum. Yarın kilo bildirim var ben iradesiz ben yine hüsran..insan ne ederse kendi kendine ediyor aslında merhametliyimdir ama kendime değilmiş değilse kendime bu kadar vurdumduymaz olmazdım acırdim.kafama biri vursa keske
Canim basin sagolsun,ins. Ahirette sefaatcin olur konu sahibi ilkkk alir mi bilmemselamlar bende aranıza katılmak isterim kabul ederseniz. geçtiğimiz haziran ayındaki bebek kaybımdan sonra kilom 60.4 tü. 20 temmuz tarihinde kafama koyarak diyte başladım doktor kontrolünde. boyum 1.54 20 temmuzdan bu yana 7.5 kilo verdim. şuanda 53 kiloyum. ilk hedefim 55ti onu geçtim ikinci hedefim 52 idi ama ona da az kaldığı için 50yi zorlayacağım. inanın insan verdikçe kendindeki değişimi gördükçe daha da hırslanıyo. o yüzden beni de aranıza alırsanız son hedefime sizinle ilerlemek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?