- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Bayıldım size ya..ben daha çocuk dogurmadim.53.2 kiloyum.benim de hedefim 46 olmak.evlendim ve bir düşük yaptım.kilolar kaldı. Ama dört çocuktan Snra nasıl böyle kaldınız bravio.umarım siizn gibi istikrarlı kiloda kalan bi anne olurum ileride.Arkadaşlar tartildim 53 900 çıktım. .bi miktar peynir 2 elma azda ekmek yedim ..tek kacamagim zayiflarken cayla ufak bi çikolata ben caysiz yapamam ve her ogunde de 1 ufak bayram cikolalariyla cay içerim buna ragmende veririm kilo .
47 kilo olmak oglumu dogurmadan onceki kilom ben 38 40 bedenlerde bi bayandim basenim üste göre fazlaydi olmaz dediler yapin bu dediler olsmazsin dediler ama ben taktimmi birşeye takarim kızımı okula götürdüm yollardan birdaha gecerdim kosu bantim yoktu . 2 yil boyunca gizli sakli yürüdüm kocam kızardı sokaklarda tek yürüme diye...kosu bantida aldim...başardım artik basenim yok yani olmasi gerektigi kadar ki azda olmalı bayan a yakışıyor dogumdan sonrada basenden kilo almadim hala 36 bedenim az sıksada ...ama bel bolgemde var oda kilo ile gedecek diye düşünüyorum demem oki hırs li olmak lazım cok hareket ölçüsünde yemek... temizlik yaptim öğlende kabak yemegi 2 kaşık yogurt salata 1 2 çatal kiymali yumurta doydumda birazdanda pazara gidicem yani yürüyecegim ....inşallah başarırizTumaydin olsun
Nezahat aklındaki İdeal kilo ne işe inşallah kavuşursun bizimde senin gibi olmak dileğimiz.
Kek Pasta yemedim ama besleyici gıdalardan yedim çok çok. Kilo aldırır onlarda biliyorum annemle gözleme yaptık ondanda yedim sabah yine kontrolsüz geçti.
Aslinda biz bu yediklerimizle zayiflariz cunku bi diyetisyen listeside hemen hemen bukadar cok gun ortalamasi olarak.Saat 10 : bir bardak sut,7 badem, 9 findik, 2 ser hurma,gun kurusu, ceviz. Yarim cikolatali biskuvi( tek bi tane
Saat 12.40 bir kucuk kase dunden kalan yogurtlu makarna, 7 kasik kadar yumurtali cig kofte yesillik tursu
Aksam dan once yine cok tatli yedim bir kucuk kek, bir ceviz, biraz bastik cayla yedim
Aksam yemek 2kaaik nohutlu salcali bulgur pilavi, bir kucuk parca tavuk eti
Cok olmus dimi
Amin canim arada kacirsakta birakmiycaz basarcaz ins.47 kilo olmak oglumu dogurmadan onceki kilom ben 38 40 bedenlerde bi bayandim basenim üste göre fazlaydi olmaz dediler yapin bu dediler olsmazsin dediler ama ben taktimmi birşeye takarim kızımı okula götürdüm yollardan birdaha gecerdim kosu bantim yoktu . 2 yil boyunca gizli sakli yürüdüm kocam kızardı sokaklarda tek yürüme diye...kosu bantida aldim...başardım artik basenim yok yani olmasi gerektigi kadar ki azda olmalı bayan a yakışıyor dogumdan sonrada basenden kilo almadim hala 36 bedenim az sıksada ...ama bel bolgemde var oda kilo ile gedecek diye düşünüyorum demem oki hırs li olmak lazım cok hareket ölçüsünde yemek... temizlik yaptim öğlende kabak yemegi 2 kaşık yogurt salata 1 2 çatal kiymali yumurta doydumda birazdanda pazara gidicem yani yürüyecegim ....inşallah başarıriz
Buarada kaynanamda fazla oturmadik eve gectik erkenden oda pilav yolladi bizimleKizlar merhaba
Bu sabah 10.da poaca 1tane +sekersiz sutsuz nescafe
Saat 12de 2kucuk mandalina
Bu aksam esim kaynananlara gidelim dedi.
Bende aradim evdemisin diye ve aksamakurufasulyw pilav yapacagini ogrendim
Aksama negzl nesfit yiyecektim cunku bugun tartildim hic kilo verememisim bende furhaaaa.böyle devam ederse benimde sıkı bi diyete ihtiycim olacak
İyi olmus senin icinBuarada kaynanamda fazla oturmadik eve gectik erkenden oda pilav yolladi bizimle
Cok guzel vermissin abla masallah diyelim darisi bizim basimiza53 100 ciktim 800 gr vermişim ilk gun için fena diil..aşırı sıkı diyet yapamıyorum malum bebis emziriyorum .. 1.gün bitti kaldı 29
Dedigin gibi, herhalde bizim sporumuz eksik o yuzden veremiyoruz vucut alisti boyle yemeye sporla desteklememiz lazimAslinda biz bu yediklerimizle zayiflariz cunku bi diyetisyen listeside hemen hemen bukadar cok gun ortalamasi olarak.
Heralde bizim yaninda sporda yapmamiz gerekiyor.zaten ben sporsuz zayiflayamayanlardanim
Ne sporu yspzbilirsin ben yuruyus le basliycam ins.P
Dedigin gibi, herhalde bizim sporumuz eksik o yuzden veremiyoruz vucut alisti boyle yemeye sporla desteklememiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?