- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Boyumuz ayni kilomuzda ayni sadece 100 gr fazla sanirim, hedefte ayni bakalim once kim hedefine ulasiyor gerci ben kendime guvenmiyorum ama bu sayede belki veririmSendebenBendesen canim ben 4senelik evliyim 1oglu$um var .30yasindayim
Biy 158 kilo m suan halaa 61.5
Hedef 58 simdilik
Caktirma ama bende guvenmiyorum ama gun gectikce buraya yazip paylastikca daha cok motive olacagima inaniyorumBoyumuz ayni kilomuzda ayni sadece 100 gr fazla sanirim, hedefte ayni bakalim once kim hedefine ulasiyor gerci ben kendime guvenmiyorum ama bu sayede belki veririm
İnsaallah canim motive olursun benide motive edersin bide neyi fazla yedigimi soylersen farkina varirim her zaman yorum bekliyorum herkestenCaktirma ama bende guvenmiyorum ama gun gectikce buraya yazip paylastikca daha cok motive olacagima inaniyorum
Tamam canim aslinda cocuklara getiriyorum onlar yemiyor ben yemek zorunda kaliyorum yemezsem karariyor cope atiyom yazik gunah Allah a hesabini verememTavsiyem ara ogunlerde 1tane meyve ye eger az geliyorsa yaninda 1kase yogurt yiyebilirsin
Cok tatliniz gelirse 1porsiyon sutlu tatli
Bir ara burdan bir arkadas diyetisyen listesini yazmisti ordan aklimda kslmis
Benimkide bazen yemiyor buyuzdende benimde yedigim olur sende ustune limon sik ozaman kararmaz yada saklama kabinda buzdolabinda beklet ozamanda taze kaliyorlar.Tamam canim aslinda cocuklara getiriyorum onlar yemiyor ben yemek zorunda kaliyorum yemezsem karariyor cope atiyom yazik gunah Allah a hesabini veremem
senın gibi değerli kardeslerimin buraya destek yorumu bırakması çok sevındirici.. saolasın canım sende zaten 8 kilo vermişsin olağanüstü bir durum olmadıkça gerisi çorap söküğü gibi gelir bak gör çünkü kilo vermeye alışmışsın.. inşallah tez zamanda saglıklı kilolar verip manken gibi bir vucuda sahip olursun yolun açık ola...Inşallah istediginiz kiloya ulasirsiniz
Iyi fikir resimli olmasi topiginiz hayirli olsun
baharcım canım benim gibi abartmadığin surece sorun yok dün elektrikler epey bi kesikti internete giremedim serbest kaldım fırsat bildim ye ye ye sınır yok dilim dilim çikolatalı sıcak beyaz taze ekmekler bisküviler kalorili ne varsa yedim yani krize girdim benim diyet dün bitti bugün yine başlıyorum işte benim iradesizliğim nefsime hep yenildim.. benim eşimin 2 gün tatili var ama ondan değil tüm suç benim yerken bir lezzetli geliyor ... ne güzel midemi küçültmüştüm neyse....Bu sirkelu su mugdeni yakmiyomu nekadar katiyorsun 1bardaga?
Ve cok yiyecegin zaman yemekten oncemi iciyosun ustah kessin diye
senın gibi değerli kardeslerimin buraya destek yorumu bırakması çok sevındirici.. saolasın canım sende zaten 8 kilo vermişsin olağanüstü bir durum olmadıkça gerisi çorap söküğü gibi gelir bak gör çünkü kilo vermeye alışmışsın.. inşallah tez zamanda saglıklı kilolar verip manken gibi bir vucuda sahip olursun yolun açık ola...
furhacım ölçülerin az iyi mıdeni genişletmeden kilo vereceksin şu kalorili olan mayonez lapneyi çıkardın mı tamamdır.....Sabah bir bardak maydanoz suyu
12 de kahvalti ceyrek simit, yarim dilim t.b ekmegiyle 2 lokma salcali yumurta ve yogurtlu kabak,dom salt,2 zeytin k.k koy peyniri azicik labne
Ara mandalina
2.5 da: 2 dilim t.b ekmegiyle yogurtlu mayonezli kabak, bir catal makarna
SalçaaaEki Görüntüle 1682395
Kahvaltı yağsız iki yumurta az tuzlu salca bir dilim beyaz peynir. Resim biraz kötü oldu neyse ekmeksiz yiyeceğim bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?