Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Boyumuz ayni kilomuzda ayni sadece 100 gr fazla sanirim, hedefte ayni bakalim once kim hedefine ulasiyor gerci ben kendime guvenmiyorum ama bu sayede belki veririm
Caktirma ama bende guvenmiyorum ama gun gectikce buraya yazip paylastikca daha cok motive olacagima inaniyorum

Caktirma ama bende guvenmiyorum ama gun gectikce buraya yazip paylastikca daha cok motive olacagima inaniyorum
İnsaallah canim motive olursun benide motive edersin bide neyi fazla yedigimi soylersen farkina varirim her zaman yorum bekliyorum herkesten

Aksam 2 catal makarna, azicik soslu kirmizi et,bir kucuk parca t.b.ekmegi yarim avuc antep fistigi cay

Tavsiyem ara ogunlerde 1tane meyve ye eger az geliyorsa yaninda 1kase yogurt yiyebilirsin
Cok tatliniz gelirse 1porsiyon sutlu tatli

Bir ara burdan bir arkadas diyetisyen listesini yazmisti ordan aklimda kslmis
Tamam canim aslinda cocuklara getiriyorum onlar yemiyor ben yemek zorunda kaliyorum yemezsem karariyor cope atiyom yazik gunah Allah a hesabini veremem

Tamam canim aslinda cocuklara getiriyorum onlar yemiyor ben yemek zorunda kaliyorum yemezsem karariyor cope atiyom yazik gunah Allah a hesabini veremem
Benimkide bazen yemiyor buyuzdende benimde yedigim olur sende ustune limon sik ozaman kararmaz yada saklama kabinda buzdolabinda beklet ozamanda taze kaliyorlar.
Spora daha baslamadim ama haftaya yuruyusle basliycam ins.

Inşallah istediginiz kiloya ulasirsiniz
Iyi fikir resimli olmasi topiginiz hayirli olsun
senın gibi değerli kardeslerimin buraya destek yorumu bırakması çok sevındirici.. saolasın canım sende zaten 8 kilo vermişsin olağanüstü bir durum olmadıkça gerisi çorap söküğü gibi gelir bak gör çünkü kilo vermeye alışmışsın.. inşallah tez zamanda saglıklı kilolar verip manken gibi bir vucuda sahip olursun yolun açık ola...

Bu sirkelu su mugdeni yakmiyomu nekadar katiyorsun 1bardaga?
Ve cok yiyecegin zaman yemekten oncemi iciyosun ustah kessin diye
baharcım canım benim gibi abartmadığin surece sorun yok dün elektrikler epey bi kesikti internete giremedim serbest kaldım fırsat bildim ye ye ye sınır yok dilim dilim çikolatalı sıcak beyaz taze ekmekler bisküviler kalorili ne varsa yedim yani krize girdim benim diyet dün bitti bugün yine başlıyorum işte benim iradesizliğim nefsime hep yenildim.. benim eşimin 2 gün tatili var ama ondan değil tüm suç benim yerken bir lezzetli geliyor ... ne güzel midemi küçültmüştüm neyse....
sirkeli su mıdene bakıyorsun ne zaman rahatsa yani asit salgısı azsa. bir bardağa iki yemek kaşığı koy iç. tadını sevmessen bir tatlı kaşığı bal koy.. baktım yemek krizine gireceğim hemen koca bardak suyun içine katıp yuvarlıyorum buda zaten akşam vakitlerinde oluyor gün boyu sabrediyorum akşam dehşet oluyor... ama ağzımın tadını bozduğu için istahım kesiliyor kesinlikle dene bunu canım çok güzel kilo vermene destek oluyor bak gör günde 3 defa iç.

cok tesekkur ederim saglikli yasiyoruz kilolardan kurtuluyoruz insallah

furhacım ölçülerin az iyi mıdeni genişletmeden kilo vereceksin şu kalorili olan mayonez lapneyi çıkardın mı tamamdır.....
midenin küçültülmesi çok önemli arkadaşlar hacim ne kadar geniş olursa insan o kadar çabuk acıkıyor istah çok oluyor kilo verilmiyor su ile bile mide şişirilmeyecek az yenecek hazmedilinceye kadar ara verilecek arkadaşlar bende bunları çok araştırdım size edindiğim bilgileri aktarıyorum inşallah uygularız cümleten .... beni kınamayın lütfen birbirimize yardımcı olmak zorundayız kilo vermek küçük bir iş değil en önemlisi ailevi saadetimiz için önemli bak ben kilo aldım karın boğum boğum arkadan yağlar sarktı eşim hiç sevmez kilolu bence bütün erkeklerde takıntı vardır hemen çene başladı laf çarptırmalar falan ama haklılar aynaya bakıyorum ben kendimi beğenmiyorum bel kalın erkek gibi vucut artık kadın olmak istiyorum eşimin gözünü gönlünü doyurmak. Allahü teala bütün ailelere heryönden mutluluk versin bizim hakkımız sonuna kadar mutlu olmak...
vee incecik herkesin gıbta ile baktığı hatun olmaya varmısınız hadi o zaman azimle devam edelim birbirimizi uyaralım dediğim gibi eşimizin gözlerini ayıramadığı bir afet olalım.kendimizi sevelim sevdirelim....

Kahvaltı yağsız iki yumurta az tuzlu salca bir dilim beyaz peynir. Resim biraz kötü oldu neyse ekmeksiz yiyeceğim bunu..

Kizlaar internetim cok az idare etmeliiyim iki gun
Aksam esimin wifisinden baglaninca uzun ca yazcam simdilik kahvaltimi yazip cikayim.
8.45 yarim poaca sutsuz sekersiz nescafe
11.45 asil kahvalti : 1diilim yumurtali kizarmis ekmek 1haslanmis yumurta 2lokma beyaz peynir 1tatli k. Dolusu light mayonez
Arada yesil cay ictim

Mayonezı bende çok severim ama diyet yaparken menunuzde çıkarın canlar cok yagli kilo verdirmez size bide beyaz ekmek iştah açıyor onun yerine tahıllı ekmek yiyin hem tok tutar bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…