- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Canim mayonez yari yagli yani light ozellikle dikkat ediyorum.tamam tahilli ekmege basliycamMayonezı bende çok severim ama diyet yaparken menunuzde çıkarın canlar cok yagli kilo verdirmez size bide beyaz ekmek iştah açıyor onun yerine tahıllı ekmek yiyin hem tok tutar bence..
Allah kolaylik versin bende dun abarrtim yaaAra öğün 3 küçük incir 1.5 elma
Midem dunkunun etkisiyle çok aç dayan sirkeye
Herdedigine katiliyorum ayrica her duanada amin diyorum ve ben en cok esim icin zayifliyorum kendiimm icin de tabi.seni kina miyorum birbirimize destek olalim ve her yedigime yorum yaparsaniz sevinirimfurhacım ölçülerin az iyi mıdeni genişletmeden kilo vereceksin şu kalorili olan mayonez lapneyi çıkardın mı tamamdır.....
midenin küçültülmesi çok önemli arkadaşlar hacim ne kadar geniş olursa insan o kadar çabuk acıkıyor istah çok oluyor kilo verilmiyor su ile bile mide şişirilmeyecek az yenecek hazmedilinceye kadar ara verilecek arkadaşlar bende bunları çok araştırdım size edindiğim bilgileri aktarıyorum inşallah uygularız cümleten .... beni kınamayın lütfen birbirimize yardımcı olmak zorundayız kilo vermek küçük bir iş değil en önemlisi ailevi saadetimiz için önemli bak ben kilo aldım karın boğum boğum arkadan yağlar sarktı eşim hiç sevmez kilolu bence bütün erkeklerde takıntı vardır hemen çene başladı laf çarptırmalar falan ama haklılar aynaya bakıyorum ben kendimi beğenmiyorum bel kalın erkek gibi vucut artık kadın olmak istiyorum eşimin gözünü gönlünü doyurmak. Allahü teala bütün ailelere heryönden mutluluk versin bizim hakkımız sonuna kadar mutlu olmak...
vee incecik herkesin gıbta ile baktığı hatun olmaya varmısınız hadi o zaman azimle devam edelim birbirimizi uyaralım dediğim gibi eşimizin gözlerini ayıramadığı bir afet olalım.kendimizi sevelim sevdirelim....
Canim bozma motiveni yaaFoolfancy cok gecmis olsun.insan basina gelmedik yok sifa bulursun insallah tez vakit.sanırım sporda yapamazsın tek çare az yemek kilo vermede sen zaten az yiyorsun maşallah devam et .
arkadaşlar çocuklardan kalan falan derken kahvaltida midem iki kat şişti çok fazla yedimdün sirkede bitti.neyse aksama kadar yemek yok ceza bana zaten ancak hazim eder aksama yiyeceklere karşı acizligimden nefret ediyorum elveda diyetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?