Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Mayonezı bende çok severim ama diyet yaparken menunuzde çıkarın canlar cok yagli kilo verdirmez size bide beyaz ekmek iştah açıyor onun yerine tahıllı ekmek yiyin hem tok tutar bence..
Canim mayonez yari yagli yani light ozellikle dikkat ediyorum.tamam tahilli ekmege basliycam
Bende ayni aksamlari kaciriyorum yatmaya yakin ama kesmeliyim.

Furhacim dogum kilolarimi tamamen vereli 2sene oldu.ustune aldim 5kg onu vermeye calisiyorum

Ara öğün 3 küçük incir 1.5 elma
Midem dunkunun etkisiyle çok aç dayan sirkeye
Allah kolaylik versin bende dun abarrtim yaa
Bugun dune gore cok iyiyim ama bakalim yarin durum ne gosterecek

Tuz konusunda kesinlikle hak veriyorum sana bende kaya tuzu kullaniyorum onu bulamazsam deniz tuzu alip kullaniyorum

Çok aciktim yarım hamur işi yarim kase Lor peyniriyle yedim bide 5 küçük incir muradıma erdim karnım şişti. Dün mideyi genişlettik habire yiyecek istiyor neyse kalorili şeyler yemedim çikolata falan ona seviniyorum.bu hafta sonu altmışın altına bi insem. Kaç senedir ulaşamadığım hedef Size dua ederim.

Hayirli aksamlar
Bugun gun boyu disaraydim eve baktik
Kahvalti disarda yedik ustun koru borek patatesli ve peynirli bir dilim pogaca domates salat.cay
Ogle gibi bir buyuk pogaca cay
İkindi gibi 5.6 eti cin azicik kakaolu sut
Simdi cay bugun baya karbonhidrat gunu oldu

Herdedigine katiliyorum ayrica her duanada amin diyorum ve ben en cok esim icin zayifliyorum kendiimm icin de tabi.seni kina miyorum birbirimize destek olalim ve her yedigime yorum yaparsaniz sevinirim

Aksam yemegi niyetine saat 16.30da bir dilim etimek tatlim vardi dunden kalan onu yedim 1cay b.Ayran ustune
1tane kurukayisi. Sonra oglumu yedirirken sadece 1 kasik biberdolmanin icinden yedim.en son saat 17.00idi bisey yedigimde.
Aksam esim bittercikolata getirmisti kare.
Cay ile 2parca yedim (baya bocaladim yesemmi yemesemmi diye sonra pes ettim)
Neyseki ilk gun diye fazla mutsuz etmek istemedim kendimi.
Ilkk lor peyniri dusuk yagli ve proteyin yonunden zengin.bimden aliyordum ben bi ara ama hosuma gitmedi.
Sen ne marka kullaniyosun .peynirin her cesidini severim.

İlkk olculerim iyi diyorsun ben sanki kilo veremiyorum yerimde sayiyiyorum yada soyle sorim bu olculerle haftada tahmini ne kadar veririm

Furha biraz hareketli olursan sağlıklı 2 kilo verirsin.. yasinda genc senin.
Bahar sende benim gibi peynircisin ben bayılırım. Lor peyniri en iyisi sütü kestirip evde alasini yapmakta ben biraz tembelgillerdenim.bende karışık alıyorum şu An yediğim bimden alınma. İçeriğine bakıyorum süt yazmıyor peynir altı suyundan yapılmış..

Aksam yemegi barbunya bir bardak şalgam suyu az yoğurt elma..

Kızlar net yok sorun var buara oyuzden sık sık girip yazamıyorum kusura bakmayın benim menü aynı devm ediyor tek farklılık akşam yemeğindeki sebze veya et türleri hala spora başlayamadım doktor kas yırtılması dedi ve nezaman iyileşeceği belli değil tamda kendimi hazırlamışken olana bak oyuzden de moralim bozuk,boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum kendimi sizde durumlar nasıl. Buarada ilkk sabahları içiyorum sirkeli suyu nescafeyi daha çok öğle ve akşam yemeği arası içiyorum canım 

Foolfancy cok gecmis olsun.insan basina gelmedik yok sifa bulursun insallah tez vakit.sanırım sporda yapamazsın tek çare az yemek kilo vermede sen zaten az yiyorsun maşallah devam et .
arkadaşlar çocuklardan kalan falan derken kahvaltida midem iki kat şişti çok fazla yedim dün sirkede bitti.neyse aksama kadar yemek yok ceza bana zaten ancak hazim eder aksama yiyeceklere karşı acizligimden nefret ediyorum elveda diyetim

L
Canim bozma motiveni yaa
Onu bende yapiyorum dune kadar dun karar verdim yememeye.ben kalmasin diye yedikce kwndime zarar veriyorum.hatta arkami donup baktigimdada cogu kahvaltida aslinda fazla kacirmadan doydugumu ama kalmasin cope gitmesin diye yedigim icin migdemin buyudugunu goruyorum.
Insallah tekrarkamam ayni hatayi

Kizlaar bu sabah arkadastaydim ve abartmamak uzere kahvaltimi guzel yaptim.
1buyuk dilim pideden yapilmis pizza
Yarim pastane poaca si
Sekersz cay tatlandirici kullaniyorum arada
3 4 catal beyaz peynir
1catal kasar
3catal sebzeli firin mucveri
Salatakik domates
Yarim haslanmus yumurta

Aksam yemegine yogurt yerim heralde boyle giderse

Ama ben ogleyin yemek yerine daha dogrusu ikindi aksam arasi bir kucuk browni cikolata yuvarlayabilirim aksamda ozaman yogurt

Kahvaltim ceyrekten az firin pide ekmegi azicik biber salcasi, 1.5 haslanmis yumurta k.k.koy peyniri,4 zeytin, 3 cay k. Tahin pekmez iyi bir kahvalti
Ara bir havuc, yarim nar, bir dilim elma
Aksam haslanmis tavuk salata yicem insaallah. kizlar siz sadece yogurt mu yiyecek siniz aksama. benim yiyeceklerim cok mu olur aksama bana fikir verin

Yok ben sabah bir günlük yiyeceği yediğim için o kadar yeter bügunluk diye dusundum..
Yiyecek planın iyi arkadaşım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…