- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
İlkkk oyle dusunme bende bozuyorum fazla yiyorum ama birakmicaz dimi biraz spor yapalim iyi gider ben biraz once kacamagi yaptim sonra kalktim 200 ip atladim ama ipsiz kollarimi da kaldirdim sanki ip atliyorum simdi biraz squat birazda mekik cekecem ins bugun yorgunum ama artik yapmamiz lazimFurha ardarda mesaj yazıyoruz benim diyet gitti sen iyi gidiyorsun şu öğle yemeğin az olsaydı bugün yarım kilo düşerdin neyse haklısın koşuşturma seninki halsiz kalma iyi yapmışsın. Sonrâ yeni evinde güzelce dikkatini toplayarak devam edersin kolay gelsin.
çok teşekkür ederim canım amin inşallahCanim basin sagolsun,ins. Ahirette sefaatcin olur konu sahibi ilkkk alir mi bilmem
çok teşekkür ederim, aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler. estağfurullah ilkcim yardımcı olabilirsem ne mutlu banaYellu kardes siz kilo vermede baya bir başarı saglamissiniz sizden öğreneceğim çok şeyler var tabiki buyrun.
ah canım benim Allah razı olsun amin inşallah :)Ayriyeten yellu inşallah en kisa zamanda güzel bebeğini sağlıklı sıhhatli olarak kollarına alırsın çok büyük bir üzüntü yaşadığın ..
canım tebrik ederim çok güzel vermişsin. devamını dilerim.Gunaydin kizlaar
Pazartesi 62.2 idim 1kg vermisim 4gunde
canım öneride bulunmamı istersin diye söylim dedim. diyetisyenler kesinlikle diyetin ilk 2-3 ayında makarna vermiyor. hatta kilo kaybından sonra koruma zamanına geçinceye kadar. henüz bana bile vermedi. öğlen cajun soslu fileto yicem yanında az biraz haşlama sebze var. yanında istersem 1 dilim ekmek ya da yarım kase çorba içebiliyorum.Eki Görüntüle 1687405
Yağsız haşlanmış makarna 3 yumurta 3 dilim peynir bir kaşık salca azcık pul biber karabiber.bir ceviz...
Günboyu yiyeceklerim kendime söz verdim bunlardan başka yemiyecegim. Diger türlü açık menu oluyor sinir tanımıyorum böyle iyi olacak..Tabi sirke Yeşilçay su soda sinirsiz..
Super bi basari tebrik ederim.selamlar bende aranıza katılmak isterim kabul ederseniz. geçtiğimiz haziran ayındaki bebek kaybımdan sonra kilom 60.4 tü. 20 temmuz tarihinde kafama koyarak diyte başladım doktor kontrolünde. boyum 1.54 20 temmuzdan bu yana 7.5 kilo verdim. şuanda 53 kiloyum. ilk hedefim 55ti onu geçtim ikinci hedefim 52 idi ama ona da az kaldığı için 50yi zorlayacağım. inanın insan verdikçe kendindeki değişimi gördükçe daha da hırslanıyo. o yüzden beni de aranıza alırsanız son hedefime sizinle ilerlemek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?