Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Furha ardarda mesaj yazıyoruz benim diyet gitti sen iyi gidiyorsun şu öğle yemeğin az olsaydı bugün yarım kilo düşerdin neyse haklısın koşuşturma seninki halsiz kalma iyi yapmışsın. Sonrâ yeni evinde güzelce dikkatini toplayarak devam edersin kolay gelsin.

Tesekkur ederim ilkkk evet ogle yemegim cok fazla oldu ama oyle acikmistim ki bi turlu doyamadim hatta doyma hissi bile olusmadi

Hayirli aksamlar
Kimse gozukmuyor nerdesiniz kizlar
Yoksa benim gibi kacamak yaptiniz giremiyorsunuz
Ben kacamagimi soylim yufka ekmegine azcik beyaz peynir koydum cocuklara yemediler yinee ben yedim sonra cayin yaninda 6 hurma yedim

İlkkk oyle dusunme bende bozuyorum fazla yiyorum ama birakmicaz dimi biraz spor yapalim iyi gider ben biraz once kacamagi yaptim sonra kalktim 200 ip atladim ama ipsiz kollarimi da kaldirdim sanki ip atliyorum simdi biraz squat birazda mekik cekecem ins bugun yorgunum ama artik yapmamiz lazim

Eklentiler

• ApOVSGkXXoCMxF5Dv2VnKeRdYCJrlA_yXcRuMTMlrrVY (1).webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 50
  • AvMzNLiVtjnioji8ISelBSOO_IJzxWcMTwsIyRtju7eb.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 48
  • AvMzNLiVtjnioji8ISelBSOO_IJzxWcMTwsIyRtju7eb.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 60
Bu hareketleri yapabiliriz arkadalar sagolsun bir arkadas yuklemis k.kdan ordan alinti yaptim belki sizde gormussunuzdur bence iyi fikir sizce

Benim diyet serüvenim aşağıdaki gibi.
19 Temmuz 60.4 kg
4 Ağustos 58.5 kg
18 Ağustos 57.7 kg
3 Eylül 56.9 kg
9 Eylül 56.0 kg
29 Eylül 54.7 kg
13 Ekim 54.0 kg
3 Kasım 53.3 kg
aslında 52.6 kg imişim ama 700 gram ödem toplamışım adet dönemi öncesi olduğu için.

sabah buğday ekmeğinden 2 avuç içi kadar minik sandvich yedim. içinde beyaz peynir, domates salatalık vardı. bunu daha ilk zamanlarda yasaklıyordu artık birşey demiyor doktorum. ek olarak doktorum ekmek yediriyo günde 4-5 dilim ama ya buğday ya çavdar.

Yağsız haşlanmış makarna 3 yumurta 3 dilim peynir bir kaşık salca azcık pul biber karabiber.bir ceviz...
Günboyu yiyeceklerim kendime söz verdim bunlardan başka yemiyecegim. Diger türlü açık menu oluyor sinir tanımıyorum böyle iyi olacak..Tabi sirke Yeşilçay su soda sinirsiz..

Son düzenleme:
canım öneride bulunmamı istersin diye söylim dedim. diyetisyenler kesinlikle diyetin ilk 2-3 ayında makarna vermiyor. hatta kilo kaybından sonra koruma zamanına geçinceye kadar. henüz bana bile vermedi. öğlen cajun soslu fileto yicem yanında az biraz haşlama sebze var. yanında istersem 1 dilim ekmek ya da yarım kase çorba içebiliyorum.

Super bi basari tebrik ederim.
Eger seni kirmayacaksam haziranda bebegini nasil kaybettin diye sormak isterim.dūşūkmū?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…