- 19 Temmuz 2012
- 361
- 249
- 303
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Nilay20 arkadasim sen daha zor durumda mutsuzsun diye baştaki sayıdan döneklik ettim seni gruba dahil ettim bahar arkadaşımı kirdim en azından bi haber verebilirsin çekip gittiğine dair iyi niyetimin karşılığı bu olmamalıydı. Ben sana saygısızlık etmedim sen niye..çok özür cnm dr işim vardı anca geldim
en tombik bnm aranızda
162 boy
76 kiloyum
ilkkk inanki seninle kırıcı olmak istemiyorumNilay20 arkadasim sen daha zor durumda mutsuzsun diye baştaki sayıdan döneklik ettim seni gruba dahil ettim bahar arkadaşımı kirdim en azından bi haber verebilirsin çekip gittiğine dair iyi niyetimin karşılığı bu olmamalıydı. Ben sana saygısızlık etmedim sen niye..
isim çok arkadaşlar şu An evde tamir olacak 5 bilgisayar var.kendime guvenemedim onun için az arkadaşla tam zayiflayalim dedim. Yetisirim takip ederim kaçırdığım olmaz dedim neyse hata ettim herkes buyursun bundan sonra elimden geldiğince yardım ederim gözden kaçırdığım olursa ne olur darilmasin.yalnız benim karakterimi bilmeden bana tavır almayın nilay20 gibi.ona gittiği için değil onu beklediğim halde haber vermediği için tepkiliyim..
Olur canim benim icin uygun sorun yok gerilmeyelimFurha tartı günü cuma uygun mu canım uygunsa cuma yapalim
Amin tsk ederimmBahar.. kırmızı yerini sana bıraktı gel desem gelmeyeceğim dedin en iyisi seni arkadaşın topigine almak orası zaten profesyonel düello konusu olması lazım.böyle küçük şeylere üzülme baharçim yolun açık olsun umarım incecik olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?