Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Bugünüm hep hastanede geçti doktor kas yırtılmasından şüphelendi nefes bile alamıyorum belime kramp girmişti ne hale geldim böyle anlayacağınız akşamki menü birbirine girdi ama sabah düzene sokacağım inşallah durmak yok

Tartı günü çarşamba olsunmu kızlar genelde hep dün başladık oyuzden ama olmazsa siz bir gün belirleyin hepimiz aynı gün tartılalım

Günaydın geçmişler olsun canım kötü olmuş. Kilo hasta ediyor inşallah beraber veririz kiloları da doktor bile şaşırır. Kilo bildirim birinci sayfada hergün alıyorum canım çünkü günlük belli bir gr gitmesi lazim bu gosterirki bir gün önceki diyet ise yaramış kaçamak yapmamıştır demek ama zor olan arkadaşlar için senin içinde uygunsa hafta sonu yani cuma günü yapalım..

Arkadaşlar birinci sayfayi takip edelim.çok önemli. İşi boşluğa bırakmayalım şu kalın giysimizi çıkarıp güzel vücut giysimizi giyerim. Ömür boyu tasimayalim..eşimiz bizi çekici bulsun çocuğumuz okuldaki öğrencimiz işyerindeki arkadaşımız sağlık için gittiğimiz doktorumuz bizimle dalga geçmesin en iyisi biz mutlu olalım.

çok özür cnm dr işim vardı anca geldim
en tombik bnm aranızda
162 boy
76 kiloyum
Nilay20 arkadasim sen daha zor durumda mutsuzsun diye baştaki sayıdan döneklik ettim seni gruba dahil ettim bahar arkadaşımı kirdim en azından bi haber verebilirsin çekip gittiğine dair iyi niyetimin karşılığı bu olmamalıydı. Ben sana saygısızlık etmedim sen niye..
isim çok arkadaşlar şu An evde tamir olacak 5 bilgisayar var.kendime guvenemedim onun için az arkadaşla tam zayiflayalim dedim. Yetisirim takip ederim kaçırdığım olmaz dedim neyse hata ettim herkes buyursun bundan sonra elimden geldiğince yardım ederim gözden kaçırdığım olursa ne olur darilmasin.yalnız benim karakterimi bilmeden bana tavır almayın nilay20 gibi.ona gittiği için değil onu beklediğim halde haber vermediği için tepkiliyim..

Sabah kahvaltı
Bir kase yoğurtlu mısır gevreği ve Fitness çilek
İki ısırık hamur işi az kraker
Dün gece dayanamadım bir lokmanın içine Lor peyniri doldurup yedim.
Bu hızlı verdiğim kilolar su kaybı sanırım bundan sonra anlayacağiz .
Bugün çok iştahım açık devamli yemek istiyorum.ama sabır

ilkkk inanki seninle kırıcı olmak istemiyorum
niye mutsuzmusum ve niye zor durumdaymışım hmmm acaba senin sayendemi zayıflıcaktım ben
insanları küçük düşürüpte konuşman yokmu pes doğrusu
gerçekten buraya tartışmaya değil zayıflamaya geldim ben bnm utanılacak kilom yok doğum kilom bunlar nasıl bi anne doğum kilosundan utanç ve mutsuzluk duyar kızımı doğurduğum gibi kilomuda veririm seve seve onun varlığı yeter
ilk yazdığımdan beri yok çok zor durumdasın 76 kilo bi kadın için çok zor gibi şeyler yazdın yazdıkların ilk sayfada
gelenleri geri çevirdin kibarca kalp kırmadan kızlardan gelse diye akıl verdim çok asabi bi tavrın var
asıl kilosuyla mutsuz olan varsa oda sensin
o kadar küçük düşermene rağmen ezik gibi senin topiğinde durmak mı sana başarılar bu konuda
ayrıca kırmızı arkadaşımız ve başka bi arkadaşımızda senin sayende terk etti topiğini insanlara emir vaki konuşmandan dolayı hergün kilo bildirimini kendin yap lütfen bi daha yazımı alıntı yapıpta konuşma yapma rica ediyorum

Beni bilen bilir arkadas benimkisi sırf iyi niyet doğum kilolarını ben daha iyi biliyorum iki çocuktan sonra 80 kilo ya ciktim ben cok uzuldum bunaldim.burada herkesin derdi ortak seni gorunce biran evvel kılo vermeni istedim üslubum için affola. böyle konuşmalar yapmamda sakınca olmayacağini dusunmustum.açık konuşmak gerektigini düşünmüştüm neyse değiştirmem lazım.anlayamadım kalbimi kırıp atınca anladım hayırlısı olsun.

Tamam banada uyar cuma günü ama bu haftam verimsiz olacak inşallah biran önce iyileşirim de doğru düzgün devam ederim. Kahvaltı; bir küçük tost karışık,şekersiz çay

İnşallah iyilesirsin akıl orda olunca insan bir şey yapamıyor..moral düzgün olmalı hem diyette hem başka şeyde.

Ogle
Ceyrek doner aralikli yedim 5,6 kasik asure bir mandalina yedum arladaslar ben evi tasicam insaallah bir haftadan az kaldi evi toparliyorum koliliyorum cok ayakta kaliyorum basim donuyo biseyler yiyorum tansiyonum mu dusuyo anlamadim ha bide bir bardak ayran ictim donerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…