Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Bebeğim yanlış anlamadım seni ısvec diyetin hakkında hayır diledim.. Öyle ya ne güzel arkadaşlık kolay kazanılmaz ha inşallah kiloları verdikten sonrada hiç ayrılmayız..
Bende yalnızım burada sizinle huzur buluyorum .
Esin için çok sevindim sabrın sonu selametmis inşallah eski işinden daha rahat bi işe kavuşmuştur.. kolu nasıl oldu kemik kaynadı mi

Ok karısiklik olmamis. Canm biliyomusun ise yariyor bu isvec diyeti. Yarina suprizim varr ama bii acim bi ac c ee ne yedimki dedim domates tek zeytin yedim ondanda bisey olmaz demi

Ilkk gorusuruz canm tabiki biz en zor donemlerimizi geciriyoruz aslinda. Belki en yakinimiza bukadar icimizi acip destek almiyoruz. Acikcasi ben guclu duruyorum ,diyetteyim ama mutluyum diyorum:))

Esimin kolu ayni malesef. Kemik kaynadi ama farkli problem var kemik disinda. Fizik tedavi goruyor da gelisme yok . Ameliyat gozukuyor bize

Cok az yemissin bide birsey olursun canım halsiz kalırsın diyet yapıcam derken mazallah
Esine şifalar versin mevlam sen zaten zayıf olsaydın esine bu dönemlerinde tam destek olamaz ailece çöküş olurdu bence yuvayı disi kuş yaparmıs canım aman her alanda bu güçlü duruşunu bozma..
Di mi sekerler bahar furha kadın hep güçlü olmalı dimdik olmalı esine kara gününde arkasında çocuklarının önünde lider bir anne

Kesinlikle canim çok haklisin yuvayi kuranda dişi kuş kurtaranda.istisnalar hariç.
Dry canim başarilar isveç diyetinde
Bu sabah tam 60.00 tım kızlar yanii o iştaha rağmen almadım.hafta sonuda kurtarabilirsem inş. Haftaya tam gaz devam dūşūnūyorum adetimin ortasindayim hafifledi iştahîm ve şişliğim
Dry eşin için hayırlı olsun işi ve alkah tez zamanda şifaa versin inş.
Buarada canlarım bende burda huzur buluyorum ailem gibi oldunuz.cok kacirdigimda aklima ilk siz geliosunuz yada bişey yesem bunu bunu yedim yazarim oraya akşam felan diye dūşūnūyorum.yazmiyorum bu ara çūnkū saatsiz ve karişik yiyorum ama sabahlari karatay stili yapiyorum karişik sebze ile salata yapiyorum soğansiz çok seviyorum kahvaltida.
Furhaa kız nerdesinn

Burdayim canlar dry canim ilkkk dogru soyluyor dua et en iyi ilac duadir rabbim sifa versin İnsallah
Bahar kilonu korumussun iyi olmus canim seninde adetin bitsin insallah beraber baslayalim benin tatli istegim bitmiyor bir turlu artik yapacak bisey yok yola devam
İlkkk canim annenin durumu iyi toparlanmistir insallah

Nerdesiniz kizlar
Burdayım
Annem yatıyor daha Canim yavaş yavaş toparlanacak inşallah..
Bahar furha iyisiniz bu hafta elimizden geleni yapacagiz haydin gazaya.
dry_ik bence 65 leri gördü içimden öyle geldi nedense hadi bakalım basaricagiz..

Son düzenleme:

Hepinize tesekkur edrim kizlar.gercekten hersey kadinda bitiyor. Elimden geldigince bu hassas donemde destek oldum. Uzuntumu bile yasayamadim yuzumu asik gormesin , evde durdugu icin bunalima girmesin belki alinir , sinirlenip bosuna kirsada farkinda olmadan uzuntusunden yapiyor diye diye icime attim. Ama kazandigimi dusunuyorum hem AllH katinda hem onun gozunde. Evlilik cok zor 2 taraf ayni duygularla hareket etmemeli bi taraf hep mantikli olmali. Burdakikonulara ve yorumlara bakiyorum bazen insanlar nekadar sabirsiz ve agresiv uzuluyorum cocugu olanlara....

Diyete gelince isvec diyetiyle 2 gunde 66.7 ye indim. Haftasonu kvalidemde kaldik yine hastalandim. Daha dogrusu iyilesemeden kizim hasta olunca ihmal ettim kendimi , 3 gece uykusuz kalinca ve isve diyeti bunyeme agir geldi epey. 2 gin yemeden icmeden atesle yattim. Bugun daha iyiyim. Esimde cok kizdi yemedigin icin hasta oluyosun diye. Zaten kilo vermeme karsiyken bu kotu oldu.
Fyrhan 65 demissin canimm nerder persembe 68 bile cikistim kabizliktan dolayi anca 67 den kurtuldum ; ) 67 yi sevmemistim 2 haftaya yakinda durakladigim icin kurtulduguma seviniyorum

Canim isvec diyetini boşver cok arastirdim o çok ağır bi diyet geri dönüşü olmayan yollara sokarsin bedenini Esin haklı seni seviyor acıyor besleyici gidalar ye kesinlikle çok ye demiyorum toparlamak zor oluyor bal pekmez kuru yas meyveler et çeşitleri çorbalar.yani eski düzenin iyiydi sen kendi diyeti iyi devam ettiriyorsun zaten bilinclisin.. sadece yoluna engel kabizligin var insallah onada cozum bulursun.bol sporla saglikli verirsin.daha büyük rahatsızlıklar cikmadan şok diyetini sonlandir bence..

Bugjn bi yediklerimi yaziyim dedim
Dusundum duzensiz bi sekilde yemisim
Sabah kahvalti yok bir lokma sucuk tek yedim cocugu igneye goturdum.
Ogle toplamda 7 kadar cikolatali, joleli biskuvi karisik biraz cubuk kraker
İkindi vakti 5 kasik cig kofte dun yapmistim, 1 kasik kadar tavuk 2 dilim ekmek, sus biberi tursusu, bir kucuk mandalina
Aksam bir avuc cekirdek, 1 avuc kadar balik kraker, 2 kasik nar
Bu kadarini hatirliyorum ben hergun boyle duzensiz yedigim icin yazamiyorum buraya

Dry canim cokkk geçmiş olsun.bir harikasın kırmışsın vūcudunun inadini..
Furha burdayim haftasonum iyi gitmedi hiç.
Bugūn bol salata yaptm icine bol zeytin 2haslama yumurta dogradim yedim.
Ara sade tr kahve
Aksama dogru 1b.sūt nesfit ve yulaf ezmesi
2saat sonra 18.30 1avuç sari leblebi ve kuruūzūm karışımından.
Yesl cay ictim bol su ictm
1saat yūrūdūm
.furha karbonhidrat cok fazla olunca dūzenli verilmiyo kilo.su veriyosun sonra takiliyo vucut.
Hadi adetimiz bitti karataya başlayalim yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…