Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Yarın için hazirlaniyorsun biliyorum bu eziyetler ondan ama inşallah tartiya çıktığında gözlerinin içi parlar.bekliyoruz bu haftaki zaferini hadi bakalım.
Canim evet ama olmadi yine bu haftadun iyiydim 67.2 gelmistim. 200 gr da iyidir 5 gunde dedim cunku basta iyi verdim artik bunye alisiyor ayni yemeye ama bugun bi tartildim ki sabah 8.30 da evden cikip 1 e kadar ayakta durup yuruyup ac karnina 67.8 geldimm

3 gibi 2 haslanmis yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 parca az b.peynir
3 zeytin
Domates biber maydonoz
Cay

Simdide elma

Aksama dayanabilirsem yemeyecem

Dry canim bende dun kontrollu bi sekilde yedim guya, bi tartiya ciktim aksam yemeginden sonra bide baktim ki 62. 400 ciktim sinirim tavan yapti birakiyorum dedim artik. Ama bugun yine basladim ve de yine tatli yedim bakalim artik yarin ne olcak

Furhan senle bahari alintilayacakyim unutmusum sanirim.tatli yemen iyi olmus ama menun cok az olmus aksama corba ic bari
Canim okudum banada yazdiklarini saol desteğin için.
Ne görsem canım çekiyo iyce sapıttım.bu hafta bildirim yapmiycam lūtfen beni maazur görūn.inemedim biliyorum ayni gelcem.
Sagliğimiz yerinde olsunda bi kac gūn sonra olsun napalim

Dry canim bende dun kontrollu bi sekilde yedim guya, bi tartiya ciktim aksam yemeginden sonra bide baktim ki 62. 400 ciktim sinirim tavan yapti birakiyorum dedim artik. Ama bugun yine basladim ve de yine tatli yedim bakalim artik yarin ne olcak
Bana bak sakın bırakmiyosun diyeti felan.adetimuz bitsin daha doğrusu ilk bi kaç gūnū geçsin aynı hızla devam edicez .ondan sonrasi daha kolay olacak inşallah çūnkū hem açliğimiz azalmiş hwm şişliğimiz inmeyw başlayacak

Bebeğim sende bir sorun var bu kadar hareket ve az yemeğe çok zor kilo veriyorsun doktora görün canım uzuleceksin böyle..

Dry_ik canım hani burada motivasyon olamıyorsun cuma takımlarına falan git bi dene diyecegim ama zaten sen az yiyorsun elinden geleni yapıyorsun yani sana burası negatif bir duygu vermiyor ama vücudunda bi tıkanma var belki doktorun verdiği bi tablet ilaçla veya küçük bi fikirle kilo vermen istediğin gibi hizlanir bu iş seni aştı bence canım uzulmeni asla istemem buraya kadar gelmişsin artık bir uzman desteği şart sana.gidiyorum ise yaramıyor diyorsan doktorunu değiştir derim.

Tamam canim birakmicam ins. Yola devam ama ben istikrarli devam edemiyorum neyse. Destegin icin sagol ya iyi arkadas boyle gunde belli oluyor ne kadar da birbirmizi tanimazsak da niyetlerin iyi olmasi yeterli

Bebeğim sende bir sorun var bu kadar hareket ve az yemeğe çok zor kilo veriyorsun doktora görün canım uzuleceksin böyle..

Ben normal diyetle kilo veremedim hic. O yuzden pes ediyordum. Ilk kez bukadar guzel duzenli kilo verdim. O yuzden porsiyonlarim ve yedigim miktarlar az. Baska turlu benim yedigimin fazlasiyla daha hizli veriyolar burdaki basari hikayelerine bakiyorum.... 3 ay once sekerden suphelendigim icin dahiliyeye gittim. Bende gebelik sekeride vardi fakat ailemde yok. Doktorda seker ve troidden suphelendi ama sonuclarda sadece vitamin eksikligi cikti. Yani gozuken bi sorunda yok demekki metobolizmam zayif bunun en buyuk sebebi kabizlik. Kabizlik metob yavaslatirmis. 2 gun wcye cikamadim bugun ciktim 67.02 geldim dun ac karnina 68 e kadar cikmistim. Yani 1 haftada 200gr vermisim kurtulamiyorum 67 den 2 haftadir. Acaba diyorum vucut 2 aydir ayni duzene alistigi icinmi boyle oldum. Diyetisyenlerde her kontrolde listeyi degisiyolar cunku. Bende bi soklama yapmayi dusunuyorum. Isvec diyetini 6 gun yapacam sonra tekrar normal duzenime donecem . Yedigim zaten 3 lokma nesini azaltayim hicbisey yemiyorum

Dun tek oglen kahvalti yapmistim , aksam belki yemem dayanirsam demistim. Esim cigkofte almis bol acili belki dedim bagirsagimi bozar 3 tane ufak yedim.2 kasikta yesil mercimek yedim. Aksamda yatarken pulbiber yogurt kurunu yedim.

Ben yazmayi unutmusum zzt yogurt kurunude 3 aksam yaptim nafile..pulbiber icini yakti ama sindirimime iyi geldi.

Kizlar bide aclik otu diye bisey varmis. Burda bi topicte okudum. Bunla kilo veren vok olmus asil sebebi bagirsaklari sancisiz cozuyomus. Tok tutup yag yakiyomus. Esim aktara gitti bilmiyo aktar. Baska ismi varmi deve biseyi oyle sorcaz bide. Zaten herkes yazmis zor bulunuyo diye. Bulunca kullanip paylasim yaparim size

Vücudunu tanimissan yola devam canım senin iyice bi açlıkla kilo vermen olanaklı.en güzel elma sirkesi bildiğim ağzımın tadını bozuyor diye icmiyorum yağ yakıcı Lahana da öyle bunlar bildiğimiz bilmediğin şeylere bence bulaşma canım. Senin çare belli aç Kalmak.

Canim ben zaten diyetimle vermek istiyorum. En buyuk sorunum kabizlik ona care ariyorum. Insanlarda soyle bi zihniyet var yiyim yiyim sihirli bisey ciksin onu tuketip hoop vereyim 10 kilo. O yuzden bisuru abuk sabuk urunler moda oluyor.

Isvece basladim bugun. Tamamen uyabilirmiyim bilmiyorum. Altarnatif gidalarla degisim yaparak basladim.

Sabah
Tek sekerli tkahvesi ictim

40dk yurudum. Ogluma gozluk almaya gittik okula gittim.

Oglen
2 kati yumurta
1 domates
Biraz gobek salata
Ben eks. 2 zeytin yedim icim.bulandi

Hadi bakalimislh bu ise yarayacak su duraklamam cozulcek. Bu diyethosuma gitti cunku sebzede var ette..zaten ekmek gunde 1 dilim yedigim icin onun elsikligi cok koymaz bana. Yalniz caysiz duramam

Hayirli olsun dry_ik. İnşallah umduğunu bulursun

Tamam canim birakmicam ins. Yola devam ama ben istikrarli devam edemiyorum neyse. Destegin icin sagol ya iyi arkadas boyle gunde belli oluyor ne kadar da birbirmizi tanimazsak da niyetlerin iyi olmasi yeterli
Canim bende şuan çok istikrarlı devam edemiyirum karatay diyetinde.sabah karatay akşam bahar usulū
Cok haklisin birbirimizin derdi ortak olduğu için biryerde birbirimizi anlayıp bağlaniyoruz.

Canim devedikeni otu var biliyorum ama o otmu bilemiycem araştirmak lazim

Hayirli olsun dry_ik. İnşallah umduğunu bulursun
Sen yanlis mi anladin. Aslinda ben eklemeyi unutmusum aklimdaydi. Ben burdan biyere gitmiyorum, isvec diyetine baslsdim derken bi topice baslayip burdan ayrilmayacam.
Topice can gelsin diyorsan sen bilirsin cnm. Ben size alistim sanki tanidigim arkadaslarim gibi oldunuz o yuzden zayiflayana kadar bu topicteyim cnm..

Isvec diyetinde aksama 200gr buftek yada 1 cay bardagi mercimek + meyve+ salata var tatsiz tutsuz ama ben kahve ve elma ile kapatiyorum aksami. Esimde yok zaten mesaiye kalcak aa bunu unuttum esim sali isbasi yapti cok sukur...

Canim devedikeni otu var biliyorum ama o otmu bilemiycem araştirmak lazim
Aynen arastircam. Devrli biseydide kuru baklaya benziyomus goruntusu. Benim derdim kabizlik eger ona care olursa sanci ve gaz yapmadan super olur. Sinameki bana yasak zaten cok sanci yapiyor. Acı cehre de hastanelik etti beni . Bulursam aclik otunu ilk once cay bardagiyla deneyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…