- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.361
Tamam canım başaracağız umudunu kesme.tatli isteğin olursa 2 3gūnkurusu yiyebilirsinTamam canim baslayalim insallah
Canim miktar olarak çok değil kalori olarak ortaBugjn bi yediklerimi yaziyim dedim
Dusundum duzensiz bi sekilde yemisim
Sabah kahvalti yok bir lokma sucuk tek yedim cocugu igneye goturdum.
Ogle toplamda 7 kadar cikolatali, joleli biskuvi karisik biraz cubuk kraker
İkindi vakti 5 kasik cig kofte dun yapmistim, 1 kasik kadar tavuk 2 dilim ekmek, sus biberi tursusu, bir kucuk mandalina
Aksam bir avuc cekirdek, 1 avuc kadar balik kraker, 2 kasik nar
Bu kadarini hatirliyorum ben hergun boyle duzensiz yedigim icin yazamiyorum buraya
bu kadar cok sodayı bulamam 15 gun boyunca bulsam yaparım canım zaten sodanın gazını aldırıyorsun normal su icermiş gibi mideye dokunmaz hem cok mineralli bence mantıklı bir diyet sonuçta görmüs vatandaş denemek isterdim..İlkkk guzelmis denicen mi canim bu kurleri.
Cogunlukla yemiyorum furhan. Genelde oglen yedigimle duruyorum. Eger oglen yemem8ssem ve sabah erken kalktiysam aksam yiyorum.Dry aksam bisey yemiyo musun cok az yemissin oncelikle masaallah diyeyim nazarim degmesin benimde senin gibi iradeve azmim olsaydi
Bide bisey soracam her konuda mi boyle azimlisin
Kiz senin inadıni seveyimCogunlukla yemiyorum furhan. Genelde oglen yedigimle duruyorum. Eger oglen yemem8ssem ve sabah erken kalktiysam aksam yiyorum.
Bu aksam yedim mesela
2 kasik yogurt
3 kasik pirasa
Ekmek yok
Aslinda diyet konusunda ilkkez bukadar inat ettim normalde inatciyimdir ve kafama taktigimi yaparim. Dogru tahmin ettin ☺
Canim bende ūzgūnūm senin adına.aslında birazcik sabretsen gerisi geliyor.bu diyetle doyuyorsun zaten sabahtan ,oda bayaa gidiyor ikindiye kadar.Kahvaltim
Sucukla ekmek yedim miktari cok degildi hatirlayamiyorum cocuklarim cok seviyor onlara yaptim, ceyrek elma,bir tane biskrem
Bir turk kahvesi sekersiz
Aksama 2 tane haslanmis yumurta biraz peynir ve yogurt yemeyi dusunuyorum
Yaa bahar ben karatayi yapamiyorum canim ya sozumden donuyorum ama hakkini helal et, yapacam diyorum ama olmuyor nefsime hakim olamiyorum.
Sozumu tutamadigim icin uzgunum
Sanki kadin hamile bu resimdemotive olalım
ama kilo vermek ve egzersiz insanı genclestiriyor dikkatimi çekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?