Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Kahvalti haslanmis yumurta 2 tane bazen 1
Zeytin
Peynir normalde tuzsuz ben tuzlu yiyom
Domat salatal
Boyle sabah
Ogle bir tane meyve
Yada findik fistik ceviz gun kurusu v.b
Aksam izgara yada haslama tavuk, kirmizi et balik vb. Bir tabak fasulye gibi bulgur pilavi da bir kac kasik, salata, ayran. Sut tarcinli , yada yogurt biraz karisik oldu galiba.

Sen nasil besleniyorsun karatayda

Eger yaparsam da senin sayende yaparim benim ogretmenim ol, bahar ogretmenim
Saka bi yana da beraber yapalim. Bu sekilde belki yapabilirim

O diyet bu diyet sıkmayın kendinizi az yiyin yeter güzeller.. önünüzde dağlar yok Tepecik kaldı .. Benim regli bugün bitti inşallah tatlı krizlerimde bitti.. şurda 1.5 yada 2 kılo kaldı ellileri görmeye bakalım..

Ilkk canim ben bu diyetle iyiyim sıkîlmiyorum tokta kaliyorum çoğu zaman.kimi zaman açlikta oluyor ama okadarcikta olur s7rekli tok gezerek kim zayiflamiş.
Furha ben sabah aynı canım + olarak kuruyemişi kahvaltida yiyorum 1avuç findik .evde hangisi varsa.2tanede gūnkurusu yiyodum bikacgūndūr ara öğūne koydum kahvaltidan 4 yada 5saat sonra yiyorum ara öğūn, ondada ya 2 3 gūnkurusu ya 2 incir istersem yaninda kahve yada yoğurt.
1kase yoğurt da olabiliyo ara öğūnde.
Ara öğūnden 2saat sonra
Bi gūn tazefasulye yoğurt
Bi gūn etli kurufasulye
Bi gūn etli nohut felan
1er tabak
Bazende kahvaltidan 5 5buçuk saat sonra akşami yiyipte hiç ara öğūn yapmadim.saat 16.00da yediysem akşami daha bişey yemiyorum akşamlardan sonra

Bende regl oldugum icin herhalde bu kadar tatli yiyorum. İns. Benimde reglim bittigi zaman tatliyi keserim. İlkk tepecik kaldigi icin gitmiyor canim saliyorum kendimi

Baharcim ayni sekilde besleniyoruz bende kuru yemisleri ara ogun de yiyorum bazen kahvaltida. Hadi bakalim basliyalim kendime pek guvenmiyorum ama hadi hayirlisi

Slm kizlar..
Dun yogun bi gundu giremedim..
Furhann cıss toparlanma vakti salmak yok

Surda 4 kisiyiz demi idare edip sahip cikmaliyiz birbirimize..
Hedeflerimize dogru gidiyoruz ilkk canim. Bu cuma islh hepimiz sonuc alip eksileri goruruz.. benim kucuk hedefim bu hafta 67 ye baybay yapmakti pek olumlu gitmiyorum eksik var ama moralimi bozmuyorum cunku basta hizli verdim ve duraklamslarin olacagini biliyorum. Diyet ve egzersize devamm ettigim icin rahatim..

Kizlar karatay diyet vs ile zayiflamayin. Bunlar gecici beslenme sekli , normale doneceksiniz elbet ve artilar olacaktir.. ben yasam tarzimi degistirdimki saglikli beslenirsem ve dengelemeyi ogrenirsem ki ogrendim geri alim olmayacak..

Dun mesela d.gunumdu. biliyorumki aksam pasta alacak bizimkiler birde canim sinitzel cekiyodu butun gun sadece 1 haslanmis yumurta ve kahve ile durup aksam ekmeksiz yedim ve pastayi ince dilim yedim. Kendimce dengeledim kaloriyi

Acil cikiyorum okula gidecem optummmmm uzatmisim yaa

Sabah yok

Oglen yiyebildim,
1 dilim cavdar ekmegiyle kasarli tost
T.kahvesi

Aksam
Yagsiz tavada tavukgogusu
Yogurt
Maydonoz biber
Yarin dilimden az fazla ekmek

Dry cim cok iyi gidiosunn.
Doğum gūnūn kutlu olsun canim
Nice mutlu yillara ailenle.
Bende karatay diyorum ama asıl amacım sağlikli şekilde beslenmek.sadece unu ve şekeri çıkarıyoruz hatatimizdan.
Ilerde de ekmek yiyecek olursanda ekmekten soğduğum için az yiyeceğimdir.tatlı icin de aynisi geçerli.
1haftadir şekerli yemiyorun ve 6gūndūrde adet olamiyordum bugūn oldum.çok mūcadele ettim tatli yememek icin ama hem regl olamadim diye tatli isteğinden kurtulamadim hemde şişkinliğim yūzūnden mitivem dūştū.
Bugūn biraz tatli kacamaği yaptm iki gūndūrde kilom inmiyo.pazari telafi ettim ama kilo dūşemedim.
Bu hafta böyle bitecek almasam da iyi

Zaten sancili geçiyor adetim geç olduğum için.iyi değilim.ama diyeti bozcam demekte değil bu.
Furhacım beraber yūrūyelim ama bana bi iki ūç gūn mūsade et.yani tabiiki diyetteyim ama bazı gūnler cok keyifsiz olup bi öğūnūmū çikolata yada tatli ile yapabilirm.kahvaltilarimi ayni yapicam inş.

Doğum günün kutlu olsun sevgili arkadaşım eşinle dostunla hep mutlu kal.
Kilo hedefine bence az kaldı zor kilo veriyorsun ama veriyorsun sonucta biraz daha gayret

Gunaydin
Kizlar dun giremedim moralim bozuk tatli istegim cok, bir turlu tam olarak motive olamiyorum yani tam anlamiyla baslayamadim karataya baharcim.
Dogum gunun kutlu olsun dry nice senelere hayirla,saglikla, huzurla olsun ins.

Iyi dilekleriniz icin tesekurler canlarr

Adet donemi hormonlarimizla oynuyor baharcim o yuzden cok normal hem pisikolojik hem yeme al8skanligin bozulur. Tatli cok istiyor canin bence yemrlisin bu sana iyi gelir rahatlarsin..

Eve yeni geldim sabah oglumla goz doktoruna gittik ulasim ters oldugu icin yuruduk. Eve grlip oglumun cantasini alip bidaha okila gittim , donustede marketleri gezdim ve bayilasim grliyor. Hicbisey yemedim bide o nasil ruzgar oyle mahvetti beni

Sabah yogurt kuru
Ogle yarim haslanmis yumurta
3 kasik tuzsuz yesil zeytin az peynir
Bir lokma ekmek
KasarliMenemen cocuklara yaptim yemediler ben kasikladim
Biraz once bir kucuk tuzlu kurabiye, 3catal baklava yani yarimdi bir bitki cayi aksam yemek yok bitki cayi ve yogurt kuru yicem ins.

Yarın için hazirlaniyorsun biliyorum bu eziyetler ondan ama inşallah tartiya çıktığında gözlerinin içi parlar.bekliyoruz bu haftaki zaferini hadi bakalım.

Gunaydin
Kizlar dun giremedim moralim bozuk tatli istegim cok, bir turlu tam olarak motive olamiyorum yani tam anlamiyla baslayamadim karataya baharcim.
Dogum gunun kutlu olsun dry nice senelere hayirla,saglikla, huzurla olsun ins.
Canim canini sikma bende ayni dertten mūzdaribim.aşırı tatli isteğim var halaa şişkinlik var ve geç olduğum için cok ağrılı oluyorum.depresifim buara.
Tam anlamiyla cumartesi veya pazartesi kesin başlayalim ozaman tatlimizda hafifler ok?

Furhan senle bahari alintilayacakyim unutmusum sanirim.tatli yemen iyi olmus ama menun cok az olmus aksama corba ic bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…