- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.301
Bende regl oldugum icin herhalde bu kadar tatli yiyorum. İns. Benimde reglim bittigi zaman tatliyi keserim. İlkk tepecik kaldigi icin gitmiyor canim saliyorum kendimiO diyet bu diyet sıkmayın kendinizi az yiyin yeter güzeller.. önünüzde dağlar yok Tepecik kaldı ..Benim regli bugün bitti inşallah tatlı krizlerimde bitti.. şurda 1.5 yada 2 kılo kaldı ellileri görmeye bakalım..
Doğum günün kutlu olsun sevgili arkadaşım eşinle dostunla hep mutlu kal.Slm kizlar..
Dun yogun bi gundu giremedim..
Furhann cıss toparlanma vakti salmak yok
Surda 4 kisiyiz demi idare edip sahip cikmaliyiz birbirimize..
Hedeflerimize dogru gidiyoruz ilkk canim. Bu cuma islh hepimiz sonuc alip eksileri goruruz.. benim kucuk hedefim bu hafta 67 ye baybay yapmakti pek olumlu gitmiyorum eksik var ama moralimi bozmuyorum cunku basta hizli verdim ve duraklamslarin olacagini biliyorum. Diyet ve egzersize devamm ettigim icin rahatim..
Kizlar karatay diyet vs ile zayiflamayin. Bunlar gecici beslenme sekli , normale doneceksiniz elbet ve artilar olacaktir.. ben yasam tarzimi degistirdimki saglikli beslenirsem ve dengelemeyi ogrenirsem ki ogrendim geri alim olmayacak..
Dun mesela d.gunumdu. biliyorumki aksam pasta alacak bizimkiler birde canim sinitzel cekiyodu butun gun sadece 1 haslanmis yumurta ve kahve ile durup aksam ekmeksiz yedim ve pastayi ince dilim yedim. Kendimce dengeledim kaloriyi
Acil cikiyorum okula gidecem optummmmm uzatmisim yaa
Yarın için hazirlaniyorsun biliyorum bu eziyetler ondanIyi dilekleriniz icin tesekurler canlarr
Adet donemi hormonlarimizla oynuyor baharcim o yuzden cok normal hem pisikolojik hem yeme al8skanligin bozulur. Tatli cok istiyor canin bence yemrlisin bu sana iyi gelir rahatlarsin..
Eve yeni geldim sabah oglumla goz doktoruna gittik ulasim ters oldugu icin yuruduk. Eve grlip oglumun cantasini alip bidaha okila gittim , donustede marketleri gezdim ve bayilasim grliyor. Hicbisey yemedim bide o nasil ruzgar oyle mahvetti beni
Canim canini sikma bende ayni dertten mūzdaribim.aşırı tatli isteğim var halaa şişkinlik var ve geç olduğum için cok ağrılı oluyorum.depresifim buara.Gunaydin
Kizlar dun giremedim moralim bozuk tatli istegim cok, bir turlu tam olarak motive olamiyorum yani tam anlamiyla baslayamadim karataya baharcim.
Dogum gunun kutlu olsun dry nice senelere hayirla,saglikla, huzurla olsun ins.
Furhan senle bahari alintilayacakyim unutmusum sanirim.tatli yemen iyi olmus ama menun cok az olmus aksama corba ic bariSabah yogurt kuru
Ogle yarim haslanmis yumurta
3 kasik tuzsuz yesil zeytin az peynir
Bir lokma ekmek
KasarliMenemen cocuklara yaptim yemediler ben kasikladim
Biraz once bir kucuk tuzlu kurabiye, 3catal baklava yani yarimdi bir bitki cayi aksam yemek yok bitki cayi ve yogurt kuru yicem ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?