- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.381
Brawo sana evde yapmak en guzeli cok guzel olmus . Oullarimiz adaşmış canim, kizimda irem . Isallah seninde bi iremin olur ☺
Takil bana bak noluyorBahar araba cok guzel gorunuyor ellerine saglik. Oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice yillara saglikla sihatle hep birlikte olsun.
Evet canim karatay uygulayamadim bir turlu hep tatli ve ekmekten gidiyor benim karatay Allah kerim bakacaz artik kendimce bi seyler yapacam artik zaten kilo alİyorum hic azalmamis
Canim keske takilabilsemTakil bana bak noluyorhaftada 1.5 kilo garanti
Oğluşunun yeni yaşı kutlu ola ne güzel yapmışsın pastayı çok sevinmistir
Canim insūlin direncine baktirdinmiDry ben ac kalamiyorum ya ellerim titriyor,midem kaziniyor,bayilacakmisim gibi oluyorum hatta gun icinde az yedigim zamanlar gece midem bulaniyor sabah namazina kalktigimda mideme yumruk vurulmus gibi hissediyorum sende bunlar olmuyor mu ve ustelik cok az yiyorsun
Tşk ederiz teyzesiOğluşunun yeni yaşı kutlu ola ne güzel yapmışsın pastayı çok sevinmistir
şu tekerleğini gözüme kestirdim
Biliyomusun bende ayniydim. Zaten bu yuzden diyette pes ediyordum. Ama 4-5 kiloyu verince duzeldim. Artik yasamiyorum bu sorunu bunye alisiyor sanirim.Ben sekerden korkuyordum ama cikmadi cok sukur. Aclik hissine elma vok iyi geliyor pesindende 2-3 kasik yogurt ye o kazinmalara iyi geliyorDry ben ac kalamiyorum ya ellerim titriyor,midem kaziniyor,bayilacakmisim gibi oluyorum hatta gun icinde az yedigim zamanlar gece midem bulaniyor sabah namazina kalktigimda mideme yumruk vurulmus gibi hissediyorum sende bunlar olmuyor mu ve ustelik cok az yiyorsun
Çok tşk ederim canımBahar araba cok guzel gorunuyor ellerine saglik. Oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice yillara saglikla sihatle hep birlikte olsun.
Evet canim karatay uygulayamadim bir turlu hep tatli ve ekmekten gidiyor benim karatay Allah kerim bakacaz artik kendimce bi seyler yapacam artik zaten kilo alİyorum hic azalmamis
Amiiin bitanem ya nw gūzel dedin rabbim kimsenin yavrusunu ayırmasın amin.Brawo sana evde yapmak en guzeli cok guzel olmus . Oullarimiz adaşmış canim, kizimda irem . Isallah seninde bi iremin olur ☺
Saglikli mutlu mutlu yaslari olsun keremin Allah ayırmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?