Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Bahar araba cok guzel gorunuyor ellerine saglik. Oglusunun dogum gunu kutlu olsun nice yillara saglikla sihatle hep birlikte olsun.
Evet canim karatay uygulayamadim bir turlu hep tatli ve ekmekten gidiyor benim karatay Allah kerim bakacaz artik kendimce bi seyler yapacam artik zaten kilo alİyorum hic azalmamis

Takil bana bak noluyorhaftada 1.5 kilo garanti

Kizlar bugun oruc tutacam diye aksam cayin yaninda kek yedim bide yarim acma sahir niyetine. Sabah kalktim baş agrisi halsizlik vazgectim ilacimda bitmemisti , iyilesip oyle tutayim dedim. Ee kek ve acma bana kaldii offff yemeseydim keske ya. Bide benim persembe odem gunum kesin. Gecen hafta persembe yine fazla cikmistim bugun de odem yapmis parmsklarim ve 400gr fazla ciktim.
Dun gece gec yedim diye hala tokum sadece cay ve ilac ictim.hala bisey yemedim ceza bana

Ayni anda toplasamiyoruz artik ya...
Bari ogunumu yazayim

Butun gun yediklerim
3 kasik pirasa
2 etimek tuzsuz
1 dilim kasar
Cay
T.kahvesi

Dry ben ac kalamiyorum ya ellerim titriyor,midem kaziniyor,bayilacakmisim gibi oluyorum hatta gun icinde az yedigim zamanlar gece midem bulaniyor sabah namazina kalktigimda mideme yumruk vurulmus gibi hissediyorum sende bunlar olmuyor mu ve ustelik cok az yiyorsun

Kahvaltim
Bir hsslanmis yumurta
Bir dilim ekmek
Cok az tavada yumurta
Tahin pekmez bir y.kasigi
Ara yarim portakal,yarimdan az elma, bir dilim ayva
3 kucuk kakaolu gofret
Aksam bir tabak makarna ve bolca sus biberi tursusu afedersiniz wc ye cikmama yardimci oluyor

Canim insūlin direncine baktirdinmi

Biliyomusun bende ayniydim. Zaten bu yuzden diyette pes ediyordum. Ama 4-5 kiloyu verince duzeldim. Artik yasamiyorum bu sorunu bunye alisiyor sanirim.Ben sekerden korkuyordum ama cikmadi cok sukur. Aclik hissine elma vok iyi geliyor pesindende 2-3 kasik yogurt ye o kazinmalara iyi geliyor

Çok tşk ederim canım
Kendini cok zorlamadan bir çaresine bakacağına eminim

Brawo sana evde yapmak en guzeli cok guzel olmus . Oullarimiz adaşmış canim, kizimda irem . Isallah seninde bi iremin olur ☺
Saglikli mutlu mutlu yaslari olsun keremin Allah ayırmasin
Amiiin bitanem ya nw gūzel dedin rabbim kimsenin yavrusunu ayırmasın amin.
Ve tekrar amin inş. Birtanede iremim olur.çok sagolun kizlar iyi dilekleriniz için.nedense mesajini geç gördūm geç cvpladim kusura bakma

Bugün eşimin tonbalıgi gibi olmuşsun sözleriyle uyandım rezillik benimkisi ama hakediyorum hain Nefsim ..
Neyse devam diyete.egzersizde başlayaçağım bugünden itibaren . Moral bozmak yok asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…