Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Afiyet olsun canim.
Saol ya evet bu diyet benlik .çok şūkūr ama arada bi değişcem akşam yemeği yerine yulafli kurumeyveli yoğurt yada sūt dūşūnūyorum.kahvaltim fix.
Bende yarin bildirim yapcam inş.

Bu sabah
2haşlanmiş yumurta
1dilim peynirli omlet
8zeytin
1kūp kaşar
2çatal beyaz peynir
Şekerz çay
Kahvaltiyi arkadaşimda yaptim

Bugün eşimin tonbalıgi gibi olmuşsun sözleriyle uyandım rezillik benimkisi ama hakediyorum hain Nefsim ..
Neyse devam diyete.egzersizde başlayaçağım bugünden itibaren . Moral bozmak yok asla.
Benimkiside yeter diyor kasma kendini rahat ol diyor. Belki o beni etkiliyor biraz ondan da rahatim ama bunca kilo verdim bi 3kilo daha gitsin dimi

Bugün eşimin tonbalıgi gibi olmuşsun sözleriyle uyandım rezillik benimkisi ama hakediyorum hain Nefsim ..
Neyse devam diyete.egzersizde başlayaçağım bugünden itibaren . Moral bozmak yok asla.
Vuu cok agir olmus. Bence esler kilo konusunda bukadar acimasiz olmamali. Sonucta obez degilsin ki olabilirdinde. Kilonda ne var benim gedefim 60 zaten ☺☺canini sikma canim senin 2-3 kilo fazlalik bisey degil

Benimkisi bişey demiyor bu konuda ama birazcik azzcık diyebilir daha motive olabilmem açısından
Valla ya bende diyorum biraz sikayet et moralim bozulsun gaza geleyim☺

Ama dunde ablam pot kirdi
Pzrt gunu mr cekilmeye gittim omuz agrimdan dolayi. Oglani ablam alcakti. Ikimizde sari sacli yesil gozluyuz aslinda biz 4 kardesiz bi bu ablam disinda 3 kardes daha cok benzeriz. Neyse veliler ilk basta ben sanmislar a derya sacinimi kestirmis diye sasirmislar. Onunki kut benimki uzunda.. bende ablama dedim dun bize gelnisti. Aaa ne alakasi var ben okadar kilolumuyum dedi bende ayni seyi soyledim onlara ,onlarda belki montla anlayamadik dediler dedim. Ne alaka ben montla okadar sisman mi duruyorum ozaman giymem onu bidaha dedi.bende bisey diyemedim.onun boyu 2 cm falan daha kisa 50 li kilolarda. Tamam hakli ama bende artik 77 degilim bukadar hirsla giderken vok uzuldum. Bi yandanda yemiyorum diye kiziyor. Olecekmisin bukadar hirs ne ye biraz diye aksam hep soylenir bana

Bu arada kilom 66.02. Yazarken hep 70 diye basliyorum aliskanlik

Kizlar ya ilk haric hepimiz ayni boydayiz ☺☺☺
Ay bahar sen neyine diyet yapiyosun ben senin okadar az oldugunu bilmiyodum . Aklimda 67 kalmis☺☺ kiz delimisin yaaa ben ilk 60 devam edebilirsem 57 olmak istiyorum. Kac bedensin cok merak ettimm ya

Inan seni cok iyi anliyorum çūnkū
Ona yakin bisey bende yaşadim.
Kilo iken yanii 75lerde iken kardeşim beni diğer kardeşimle kıyaslamişti daha doğrusu konuyu tam hatirlamiyorum seneeleer önceydi.dediki o lafini hiç unutmuyorum ''o nerdee sen nerdee''
O bahsettigim kardesimde benden 5kg felan zayifti ama acayip zoruma gitmişti.inan o cūmle benim dönūm noktam oldu.ondan sonra bir hırs bir hırs...
Allah yardimcimiz olsun
Zayiflik aşkı içimizden hiç gitnesin

Canim hep sekerden gitmissin. Meyvedede var unutma. Pekmez yada bal birini yeseydin keske. Portakalda cok olmus. Valla karisacam kimsee alinmasin yeterr kizlarr toparlaniyosunuzz
Sağolasın karış canım karış ben memnunum.
Tatli isteğim aşırı bunları yemezsem elim biskrem cocostar çikolata çeşitleri bisküvi gidiveriyor.onun için bugün böyle başladım az sonra yarım saat egzersiz yapacağım

Öğle
1 portakal (köyden portakal geldide)

Benimkiside yeter diyor kasma kendini rahat ol diyor. Belki o beni etkiliyor biraz ondan da rahatim ama bunca kilo verdim bi 3kilo daha gitsin dimi

Benimkisi bişey demiyor bu konuda ama birazcik azzcık diyebilir daha motive olabilmem açısından

Vuu cok agir olmus. Bence esler kilo konusunda bukadar acimasiz olmamali. Sonucta obez degilsin ki olabilirdinde. Kilonda ne var benim gedefim 60 zaten ☺☺canini sikma canim senin 2-3 kilo fazlalik bisey degil
Benimde demezdi de işte yazık o kadar rahatsız oldu demek ki.onu mutlu edicem inşallah.

Benimde kardesimin lafi etkili olmustu.ablam kendine mont almis ona bol gelmis bana getirdi. Denerken bi kolum girmedi kasti baya. Erkek kardesim cok guzel oldu giy diye guldu. O aksam basladim ve beni 1 ay gormedi. 1 ay sonunda o mont oldu ve onu bile kapandi. Beni ilk gordugunde gozleri buyuyerwk bakti saskinliktan konusamadi☺intikamimi aldim simdi sira ablamda. Aslinda 60 hedefimdi ama ben 50 lere inecem islh ve bu beni anca rahatlatir o laf ustune☺☺☺

Oglen
Tkahvesi ictim

1 haftadir hastayim diye egzersiz yapmiyorum. Esim eve is getirdi onlari yapcam. Eleman eksikligi var yenilerde tecrubesiz. Mal yetismiyor diye bana getiriyolar enistemin sirketi var medikal. Evde set yapiyorum. Hem parada kazaniyorum. O beni baya yoruyor spor niyetine. Bi 6andan iyi oluyor acligimi unutuyorum vakit geciyor.. bugun bitirmem lazim hadi kolay gelsin hepimize

Oh maşallah kazandığın para bereketli olsun 36 beden elbiseler alıp içine giresun.

Agzindan portakal damliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…