Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Aksam
Bir çerez tabaği haşlanmış makarna 2 yumurta Lor peyniri baharat azcık ketçap yağsız pişirdim.1 bardak yogurt suyu.

Harikasin canim motivasyonununa hayranim.
Bu ara şeker yeniyorum diye sinirleniyorum ama iki gūne geçer inş.
Allah izin verirse almanyaya annemlerin yanina gidiyorum 20gūn sonra.bu yūzdende bayaa motive oldum.yarin bildirim yapcam inş.

Diyetin baslarindaki gibi bi hal geldi bana. Midem kaziniyor ve cok bitkinim. Elim kolum kalkmiyor uykum var. Sekerim dusmustur diye cay ictim seker az koydum bide peynir yedim bi lokma ama hala devam ediyor. Esim oglumu sinemaya goturdu 4 gozle bekliyorum grlselerde uzansam

Benimde uykum var birz halsizm daha dogrusu bu ara geç yatiyorum erken kalkiyorum.ve bu ara çok yoruldum
Tatli isteğide cabası ama regl dönemindeki gibi değil

Oglen
1 tuzsuz etimek
Uzerine az peynir

Aksami 4.5 ta yaptim
1 tabak kurufasulye
Yagsiz salata

Sekersiz t.kahvesi
T.kahvesi yani şekersiz sade kabizliğa iyi geliyor canim.madem şekersz icebiliyosun ozaman gūnde iki ūç defa tavsiye ederim çūnkū gūçlū antioksidanmış trk kahvesi

Beğendim menūnū
Kurufasulye protein oldugu için hem doyuruyo hem zayiflatiyo
Ben pek kurubaklagil yemiyorum , sevmedihimden degilde kabizligin ustune gaz cok kotu oluyorprotein diyette cok onemli. Zaten spor yapmiyoruz aman aman kas kaybini engelliyor.

Benimde uykum var birz halsizm daha dogrusu bu ara geç yatiyorum erken kalkiyorum.ve bu ara çok yoruldum
Tatli isteğide cabası ama regl dönemindeki gibi değil
Aynen bende oyle. Kizim cok oksuruyor sabaha kadar yat kalk uyku kalmiyor..

T.kahvesi yani şekersiz sade kabizliğa iyi geliyor canim.madem şekersz icebiliyosun ozaman gūnde iki ūç defa tavsiye ederim çūnkū gūçlū antioksidanmış trk kahvesi
Caya azda olsa koyuyorum ama kahveyi sekersiz icebiliyorum artik. Gunde 2 kere iciyorum cok seviyorum. Toklukta veriyor bana

Bende seviyorum trk kahveyi iciyorumda 2 3defa

Artık yediklerimi listeye yazıyorum aksam hepsini bir huzurlariniza sunacağım. Böylelikle ne yiyip içtiğimi daha iyi gorecegim

S.aleykum arkadaslar
Bahar adina cok sevindim canim masallah boyle devam hedefe 1 kilon kaldi.
Dun arkadasim bendeydi. Bugun ben arkadasa gittim. 2 gundur yogundum yarinda baska arkadasa gidicem. O yuzden bende diyet diye bisey yok zaten yoktu simdi tamamlandi. İns. P.tesi tam anlamiyla baslicam yeter artik bu kadar saldigim. Kizlar bana kizin neyi fazla yemisim, ne yemem gerekiyor hepsini soyleyin. Sizden ricam beni dizginleyin.
P.tesi ins.lahana suyuna, yogurt kurune ve aksamlari agirlikli olarak proteinle beslenecem.Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…