- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.421
Harikasin canim motivasyonununa hayranim.Benimde kardesimin lafi etkili olmustu.ablam kendine mont almis ona bol gelmis bana getirdi. Denerken bi kolum girmedi kasti baya. Erkek kardesim cok guzel oldu giy diye guldu. O aksam basladim ve beni 1 ay gormedi. 1 ay sonunda o mont oldu ve onu bile kapandi. Beni ilk gordugunde gozleri buyuyerwk bakti saskinliktan konusamadi☺intikamimi aldim simdi sira ablamda. Aslinda 60 hedefimdi ama ben 50 lere inecem islh ve bu beni anca rahatlatir o laf ustune☺☺☺
Beğendim menūnūOglen
1 tuzsuz etimek
Uzerine az peynir
Aksami 4.5 ta yaptim
1 tabak kurufasulye
Yagsiz salata
Sekersiz t.kahvesi
Benimde uykum var birz halsizm daha dogrusu bu ara geç yatiyorum erken kalkiyorum.ve bu ara çok yoruldumDiyetin baslarindaki gibi bi hal geldi bana. Midem kaziniyor ve cok bitkinim. Elim kolum kalkmiyor uykum var. Sekerim dusmustur diye cay ictim seker az koydum bide peynir yedim bi lokma ama hala devam ediyor. Esim oglumu sinemaya goturdu 4 gozle bekliyorum grlselerde uzansam
T.kahvesi yani şekersiz sade kabizliğa iyi geliyor canim.madem şekersz icebiliyosun ozaman gūnde iki ūç defa tavsiye ederim çūnkū gūçlū antioksidanmış trk kahvesiOglen
1 tuzsuz etimek
Uzerine az peynir
Aksami 4.5 ta yaptim
1 tabak kurufasulye
Yagsiz salata
Sekersiz t.kahvesi
Ben pek kurubaklagil yemiyorum , sevmedihimden degilde kabizligin ustune gaz cok kotu oluyorBeğendim menūnū
Kurufasulye protein oldugu için hem doyuruyo hem zayiflatiyo
Aynen bende oyle. Kizim cok oksuruyor sabaha kadar yat kalk uyku kalmiyor..Benimde uykum var birz halsizm daha dogrusu bu ara geç yatiyorum erken kalkiyorum.ve bu ara çok yoruldum
Tatli isteğide cabası ama regl dönemindeki gibi değil
Caya azda olsa koyuyorum ama kahveyi sekersiz icebiliyorum artik. Gunde 2 kere iciyorum cok seviyorum. Toklukta veriyor banaT.kahvesi yani şekersiz sade kabizliğa iyi geliyor canim.madem şekersz icebiliyosun ozaman gūnde iki ūç defa tavsiye ederim çūnkū gūçlū antioksidanmış trk kahvesi
Bende seviyorum trk kahveyi iciyorumda 2 3defaBen pek kurubaklagil yemiyorum , sevmedihimden degilde kabizligin ustune gaz cok kotu oluyorprotein diyette cok onemli. Zaten spor yapmiyoruz aman aman kas kaybini engelliyor.
Aynen bende oyle. Kizim cok oksuruyor sabaha kadar yat kalk uyku kalmiyor..
Caya azda olsa koyuyorum ama kahveyi sekersiz icebiliyorum artik. Gunde 2 kere iciyorum cok seviyorum. Toklukta veriyor bana
Heyyyttt kim tutar seni maşallah kiz
Supersin tebrklr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?