Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Arkadaşlar açıktığımda elma sirkeli lahana çorbası ictim 4 çorba kepçesi olmuştur.ama sorunum var balon gibi ucacagim şimdi havaya aşırı şistimde

Kizlar bugūn ev ve oglumla ilgilendim yemek yaptm fln derken zaman geçti.sohbetinize bugūn katilamadim.
Bravo ilkk yap bakalim sonucunu merak ediyorum bende.
Dry_ikk kutlarım canim maşallahh
Çok şūkūr....
Bu sabah 11.00
2haslanms yumurta
4kūp beyz peynir (suda bekletilmiş)
10zeytin

Ara sade nescafe
Adaçayi

Akşam 16.30
7y.k. kurufasulye yemegi ūstūne
2yumurta kırdım pişirdim yedim
Tadi birz menemene benzedi
Ekmek yok

Arkadaşlar şimdiye kadar birsey yememistim şimdi doyasıya çorba ve bir elma yedim çok çorba içiyorum eksi aci katinca vede ac olunca tadini da begendim böyle kilo verebilirsem sevdim ben bu işi.

Arkadaşlar şimdiye kadar birsey yememistim şimdi doyasıya çorba ve bir elma yedim çok çorba içiyorum eksi aci katinca vede ac olunca tadini da begendim böyle kilo verebilirsem sevdim ben bu işi.
Canim kac kilo ile basladin bu çorbaya?
Bende duymustum istedigin kadar içebiliyormuşsun çorbadan doyana kadar.vee aç iken herşey gercekten lokum gibi gelir

Bu sabah 11.30
1kase nesfit yulaf karisik bardak sūt ile yedim.6tanede fîndık kîrdîm yedim.

ŞimdiAra: sade trk kahvesi

İlkkk kusura bakma canim. Annemlerdeyim yegenim dogdu. Buraya geldim. Burda internet tam cekmiyor o yuzden giremedim. Girmeye calisicam. Simdilik hoscakalin
Canim başına kötü birşey gelmesinde böyle müjdelerle gel sen
amanın bebis mi geldi analı babalı büyüsün ömrü bereketli olsun insallah.

Slm ilk bildirimi yapayim
Gecen hafta 66.2
Bugun 65.4
Grip oluyorum galiba heryerim agriyo, kahvalti yapacak halimde yok o yuzden ogun bildirimim yok.

Yine bu saate kadar aclik sınırındaydim. Simdi bir çorba ictim ki karnım iyice gerildi çok acıkmışım.ne zor aclik başıma ağrı girmisti.

Yine bu saate kadar aclik sınırındaydim. Simdi bir çorba ictim ki karnım iyice gerildi çok acıkmışım.ne zor aclik başıma ağrı girmisti.
Canlaar iyisinizz iyii
Ilkk maşallshın var canîm devam.ben yarın bildircem.bugūnde tartildim aslinda bildirebilirdim.resminide cektim ama haftaya allsh izin verirse perşembe sabahî uçuyorum annemlerin yanina ve cuma değilde perşembe bildiririm inş. Sabahtan tartilmadan çikmam ama çok erken saatte tartilincada tarti dogru göstermiyorki.en iyisi carsamba bildireyim.
Gudince illaki biraz ödem yaparim sonraki gūnlerde vermeye çalişcam inş. En azindan abartmadan yemeyi başarirsam almamda.
Ohh dry cım seninde gitmiş 800gr.daha.kutlarim kızlar ben gećen cuma şok etkisi yapcam diye ödem yaptm sonrada pazar girdi araya zor toparladim oyūzden 400gr. Vermişim bu hafta.onada şūkūr
Ne demişleer atalarimiz damlaya damlaya göl olur

Eklentiler

• 20160129_084022.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 38
Uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın..
Demek o kadar yakın kaldı ha kavuşma anına ne guzel hadi kazasız belasız inşallah...

Kizlar ne olduu yaa
Kimse girmemiş.neyse bildirim yapiyimda azcik canlansn

Sabah
1bardak sūt ile 1kase ye yskin yulaf ve nesfit

Akşam 16.00
1kase yogurt +4yk mūsli (yulaf ve kurumeyve karisimi)

Saat 20.15
1 tane kare bitterçikolata agzimi tatlandirdim

Bugūn 2saat yūrūdūm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…