- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.681
Ozaman istediginde verebiliyosun bozma moralini devam. Benim bastaki hedefim 17 kiloydu simdiyse 6 kilo seninde yolun az kaldi benim gibi devam canmÇok sağolun kızlar iyki varsınız
Canim ya ben 6 7yil önce verdim çok kilo.şimdi sadece 62kg dan beri burdayım .toplamda yaklaşık 4kg verdim sizlerle ayy çok şūkūr.
Yarindan itibarende karatayi birakip normal diyete geçicem oda olmadi isveci bi kac gūnlūgūne yapcam bende.
Aslinda karatay diyeti tam bana göre ama tatlısızlık canımı sıkıyodu.sonra aliştim derken kilom durdu.şoktan sonra yine geldi tatlım.
Herşey zayiflamak için
Sanada bravo valla 66dasin
Evet yaziyoruz zayiflama topicleri boyle oluyor ...hani yedigin ictihin senin olsun derlerya bizde tamtersi haha ☺☺☺☺☺selam her isteyen ne yediğini yazabiliyor mu bu topiğe :)
gayet guzel peki kendini anlat kimsin kimlerdensin ☺Tamam o zaman bugün yediklerimi yazayım :)
Sabah 7 de eşime tost yapmak için kalktığım için yaklaşık 3 dilim kaşar yedim
Uyudum tekrar öğlen kalktımkahvaltılık yedim 8-9 zeytin 1 ince dilim beyaz peynir ve 1 dilim ekmek yedim
Az öncede 1 kase pırasa yedim
Bugün en fazla 1 elma yerim o da kesin değil şu an tatlı krizime bağlıŞimdilik bu kadar
Afiyet şeker olsun canım.yaramasınn.sanirim beyaz lahana dimiSaat 4 gibi 8 tane lahana sarma yedim 3 kasik yogurtla
Icine pirinci az koydum. Bol tavuk kusbasi ,bol maydanoz ve bol soganla yaptim.
Arti olarak sabah ekmek yemedim ,oglen yemegi niyetine yedim aksam yemiyecem. Cayimuda ictim tamamdir
1 senelik evliyim 28 yaşındayım kpss ye hazırlanıyorum :)Ozaman istediginde verebiliyosun bozma moralini devam. Benim bastaki hedefim 17 kiloydu simdiyse 6 kilo seninde yolun az kaldi benim gibi devam canm
Evet yaziyoruz zayiflama topicleri boyle oluyor ...hani yedigin ictihin senin olsun derlerya bizde tamtersi haha ☺☺☺☺☺
gayet guzel peki kendini anlat kimsin kimlerdensin ☺
Hehe sagol canim yaramasin islh ☺☺gecen kista hic yapmamistim cocuklar yemedigi icin ugrasmaya degmez diyordum.artik aklima yemek gelmiyor. Ben karbonhidrat olarak gunde 1 1.5 dilim ekmek yiyorum en fazla, bu sefer boyle olsun dedim. Kotu mu ettim acaba ama elimden geldigince telafi ettim. Hesaplayarak yedim 1 tanesinde yarim kasik pilav var desem 4 kasik pilav yemis oldum. 1 dilim ekmek 2 kasik pilavsa , ben 2 dilim ekmek ve icindekilerden dolayi etli sebze yemis oldum. Ay varya laborant gibi oldum diyet sayesinde ☺☺☺Afiyet şeker olsun canım.yaramasınn.sanirim beyaz lahana dimi
1 senelik evliyim 28 yaşındayım kpss ye hazırlanıyorum :)
Harika bi uygulamaHehe sagol canim yaramasin islh ☺☺gecen kista hic yapmamistim cocuklar yemedigi icin ugrasmaya degmez diyordum.artik aklima yemek gelmiyor. Ben karbonhidrat olarak gunde 1 1.5 dilim ekmek yiyorum en fazla, bu sefer boyle olsun dedim. Kotu mu ettim acaba ama elimden geldigince telafi ettim. Hesaplayarak yedim 1 tanesinde yarim kasik pilav var desem 4 kasik pilav yemis oldum. 1 dilim ekmek 2 kasik pilavsa , ben 2 dilim ekmek ve icindekilerden dolayi etli sebze yemis oldum. Ay varya laborant gibi oldum diyet sayesinde ☺☺☺
Canim iyi dūşūnmūssūn.sadece akşamlarimi yiyeceksin yoksa kahvalti yerinedemi yeniliyorduSelam arkadaşlar
Kahvaltimi güzelce yaptim.bu yolda denemediğim kalmadı gevsekligimden hep yarıda bıraktım birde bunu deneyeceğim bakalım inşallah faydasını görürüm.
lahana çorbası kürü
Birinci sayfadan takip edebilirsiniz bugün akşam başlıyorum.
Bende bugun elma yoğurdu ögleyin yedim bol tarćinla.Slm kizlar
Is guc derken anca yazabiliyorum
Kahvalti
Cay
Ceyrek dilim cavdar ekmegi
1 haslama yumurta
Oglen
200gr tavukgogsunu 1 cay kasigi yada pisirdim 2 domatesle
Aksama elma ve yogurt dusunuyorum dun cay yaninda fistik yedim cunku(
Çorbanin tarifini istiyorum ve tam olarak nasil yapildiğini.deneyebilirim bu gūnlerdeSelam arkadaşlar
Kahvaltimi güzelce yaptim.bu yolda denemediğim kalmadı gevsekligimden hep yarıda bıraktım birde bunu deneyeceğim bakalım inşallah faydasını görürüm.
lahana çorbası kürü
Yok canim tartilmadim cunku yine wc ye cikmadim o yuzden kabizken tartilmamaya karar verdim cunku moralim bozuluyor..Hemen kiloya dinmzki alemsin sadece agirlik yapar. Yedigimez seyler ortalama 1 haftada yaga donusuyor. Oglen yedigimiz daha cabuk eriyor diye aksama elma disundum bende☺Bende bugun elma yoğurdu ögleyin yedim bol tarćinla.
Tartildinmi bugun lahanadan sonra .merak ettimde
Supersin canim boylee isteBildirim
Bu sabah 09.30
1kase nesfit ve yulaf karişik 4 5tanede fındık 1bardak sūt ile yedim.sanirim nesfitten birz fazla kaçtı.
Ara sade nescafe
Adaçayı
5 buçuk saat aradan sonra
Öğlen 15.00
5y.k yoğurt
1dolu çay k. Tarçın
1būyūk yeşil elmanin yarisi dogradim
Karistirdim yedim
Akşama yine sūt ve nesfit dūşūnūyorum
Detoks olarak degilmi ilkk . Oyleyse guzel ,vucudu arindirip diyete devam edersen cok faydasini gorursun. Hadi bakalim sonucu beraber kutlariz islh ..basarilar canim ☺Selam arkadaşlar
lahana çorbası kürü
daha önce de vermiştim 48-50 ye düşmüştüm o zaman 6 sene o kiloyla kaldım sonra sıkıntılarım oldu kilo aldım şimdi yeniden vermek istiyorum :)1. Sayfamizda bilgilerimiz var luna eger katilmak istiyorsan ordaki eksikleriSendebenBendesen e yaz o gunceller.
Ilk diyetinmi hic verdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?