- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.741
Hafta sonu lahana çorbası icilmiyor canım eşim evde.Ilkk lahana corbasi ne alemde
Canim zaten henūz başlayamamişken diyetine,misafirler arasinda başlamak imkansiz olurM erhaba herkese
Bende diyet diyebisey yok. Zaten yoktu.
Dikkat etmiyorum misafirler var. Bende cok yiyorum eve gelince artik
Bahar 57 yi gormussun darisi basima
İlkk sende canim 62 olmussun masallah ya size
Dry goremedim. senin diyetin yolundadir muhakak
Topike kimse fazla ugramiyor sanirim aman dagilmasin daha kilo veremedim
Burda net fazla cekmiyor ve misafir agirliyorum evin tek kiziyim butun yuk ustumde o yuzden giremiyorum arada ugrarim selametle
Tamam canım sen misafirleri agirla uğurlandı tekrar buraya dönersin.tez vakitte görüşmek üzere.M erhaba herkese
Bende diyet diyebisey yok. Zaten yoktu.
Dikkat etmiyorum misafirler var. Bende cok yiyorum eve gelince artik
Bahar 57 yi gormussun darisi basima
İlkk sende canim 62 olmussun masallah ya size
Dry goremedim. senin diyetin yolundadir muhakak
Topike kimse fazla ugramiyor sanirim aman dagilmasin daha kilo veremedim
Burda net fazla cekmiyor ve misafir agirliyorum evin tek kiziyim butun yuk ustumde o yuzden giremiyorum arada ugrarim selametle
Canım çook geçmişler olsun dinlen kendini topla dönersin aramıza bomba gibiKizlar cok fena hasta oldum. Ateslendim 3 gun olu gibi yattim.telefonu tutacak halim bile yok
Toparlanip donecem
Canim dogumgunun kutlu olsun..saglikli ,mutlu nice nice yillaraBUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM
iyice yaşlandım yakında elime baston alacagim
Canim sağolasın sevindim tebrigin için.Canim dogumgunun kutlu olsun..saglikli ,mutlu nice nice yillara
Kilo vermene daha bi sevindim.maşallah.Kizlar ben geldim bugun iyi hissediyorum kendimi..havada cok guzel icim kipir kipir oldu tabi bunda tartida 64.01 i gormeninde payi cokkk.
Cuma gunu kirginlik vardi ustumde derken gecesi ateslendim. Kvalidemdeydim Allahtan hep yattim . Cumadan beri sadece portakalsuyu icebildim sadece ama bardak bardak icim yaniyo sanki. Aslinda 63 e dusmusumdur diyordum ama 64 u gormek harika. Aksam esorfmanlarimi ayiriyodum. Ustune olmsyanlar dar gelenler vardi ayirip bazaya koymustum. Evdekiler belimden dusuyor diye onlari cikardim ve sok oldum hepsi cuval gibi oldu ustume..cok mutluyum 13 kg verdim saka gibi geliyor bana sanki 3 5 kilo vermisim pisikolojisi vardi bende. Herkes msj yolluyo sosyal medyadan nasil zayifladin diye saniyolarki sihirli bisey buldum oyle zayifladim.bu isin sirri azim ve irade bukadar..
Kimseler gelmemis yazmamis nerdesiniz
Dayan canım dayan bi çırpıda verirsin inşallah az kalmış basarilaröğlende bimden aldıgım gevreği yoğurtla yedim,maden suyu içtim bi şişe
bakalm dayanmaya çalışıyorum..
Canim sağolasın sevindim tebrigin için.
Kilo vermene daha bi sevindim.maşallah.
Hastalığıda yenmissin.. ben yine aynı kilodayim yazikki
Dogum gunun kutlu olsun saglikla hayirla ailenle birlikte olsun canim.BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM
iyice yaşlandım yakında elime baston alacagim
Sagol canim kimse yoktu bir siz varsınız işte yalnızım ben hayırlısı.Dogum gunun kutlu olsun saglikla hayirla ailenle birlikte olsun canim.
Hepimiz yaslaniyoruz omurden gidiyor imtihan dunyasi bide bakmisiz buyuk gun gelmis tek tek hesap verecez. Allahim bizi kurtarsin bizi dogru yola koysun. İlkkk simdi diyicen ne alaka ama kendime hatirlatmak istedim. Omurden gidiyor
Cok iyi yapmışsın canım hem sen hem çocuklar mutlu olmuş güneşten nasibini almıştır..Gunluk bildirim yapayim. Bisey yemedigim icin yazmamistim.
Kahvalti
1 dilim sucuk 1 lokma ekmek
Yarim bardak cay
1 saat once
2 petibor
1 bardak cay
1 ufak nuget
Canim bisey istemiyor. Kacgundur cocuklar kendi halindeydi sıkıldilar havada guzeljen yuruyus yaptik kizimi bisiklete bindirdim,parka gittik ordada aletlere takildim biraz. Aksamada anbeme geciyorum bi iki gun kalacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?