- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.761
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM
iyice yaşlandım yakında elime baston alacagim
Hosgeldin sevgili arkadasimCanim oncelikle seni coook tebrik ediyorum kilon super
Vee gecmis dogum gununu kutluyorum...
Bebeginle esinle tum sevdiklerinle birlikte Saglikli, mutlu, huzurlu, ZAYIF
Nice yillara insallah
İlkkk hayirdir canim neden yalnizsinHosgeldin sevgili arkadasim
teşekkür ederim çok mutlu oldum inan kutlamana. Yalnızım derken siz yanimdasiniz ne güzel..
kilolar gidecek biz çooook daha iyi olacağız meydan okuyoruz fazlaliklara
yine gel
optummmmm seker
İlgilendiğin için sağol canım özel nedenlerden dolayı. atlatmaya çalışıyorum. Hayırlısı..İlkkk hayirdir canim neden yalnizsin
Allahim sabir versin. Gecer ins. Dua et en iyi ilac hayirlisi olsunİlgilendiğin için sağol canım özel nedenlerden dolayı. atlatmaya çalışıyorum. Hayırlısı..
Kiz yok ben sizi birakirmiyimm.İlkkk, dry nerdesiniz kizlar bahar gitti biliyorum siz nerdesiniz
Alamanyadan sevgiler haKiz yok ben sizi birakirmiyimm.
Sadece burada cok yoğun oluyorum bide cocuklayim alti ūstū yemesi uykusu hernekadarda burda misafir gibi olsamda iş yapmadanda olmuyor .bide annenle geziyoryz bol bol.
Yoksa hep aklimdasiniz.inş. eve dönūncede 56 55leri görmeye çalişcam sizlerle inş.
Olabiliyor üstüste geliyor hastalık Mevlam şifalar versin canım. Antibiyotik yuklemesi olmustur vucudun simdi kotu durumSlmlar
Hastaliktan kurtulamiyorum bu 1 aydir. Ikinci bogaz enfeksiyonu tam atlattim derken ustune agir grip oldum. Hic bukadar kotu olmamistim. O yuzden gelemiyorum
Sagol canim.aynen oyle oldu. Ilac ice ice icim curuyecek sanki..Olabiliyor üstüste geliyor hastalık Mevlam şifalar versin canım. Antibiyotik yuklemesi olmustur vucudun simdi kotu durum
Sen bi iyileş konuya devam
Canim oncelikle cok gecmis olsun. Sakincasi yoksa nacizane fikrimi soyliyim. Saglikli beslenmiyorsun hatta hic beslenmiyorsun diye bilirim. Gun boyunca agzina tek lokma koyuyorsun sana hastalik olarak donuyor. Vucut direncini kaybediyor. Tabi sen dogrusunu bilirsin vucudunu tanirsin
dry_ik Geçmiş olsun..
Diyet yapayım zayıflayayım derken bağışıklık sistemin çökmüş durumda.. Sağlıksız bir şekilde kilo verdin.. Sabahları 1 lokma ekmek 1 lokma peynir ile günü geçirdin ve sonunda hastalandın vücudun dengesi bozdun.. Yağ yakmadan vücudundaki viteminler ve minareller eridi..
Senin adına çok üzüldüm.. Biraz iyi beslenmeye çalış tekrar toparlansın vücudun.. Et süt yemen lazım bol bol protein almalısın..
Canim arkadaş sebzelerle güzel yemekler yapar kahvaltılari seninkine benzer ette yer bence ideal bir diyet yapıyor biz yakın takipteyiz onu.ama hastalık süresince iyice iştahı kesilmiş iyi beslenmemis ve hastalik karşısında zayıf düşmüş olabilir onu bilemem tabi.bende üzüldüm inşallah düzelir.dry_ik Geçmiş olsun..
Diyet yapayım zayıflayayım derken bağışıklık sistemin çökmüş durumda.. Sağlıksız bir şekilde kilo verdin.. Sabahları 1 lokma ekmek 1 lokma peynir ile günü geçirdin ve sonunda hastalandın vücudun dengesi bozdun.. Yağ yakmadan vücudundaki viteminler ve minareller eridi..
Senin adına çok üzüldüm.. Biraz iyi beslenmeye çalış tekrar toparlansın vücudun.. Et süt yemen lazım bol bol protein almalısın..
Ah canım benim çok çok üzüldüm inşallah doktorun çare bulur Allahın cc. İzniyle.. dua ederim senin için bende şaşırdım .Bildirim yapsammi ...
Bugun daha iyi gibiyim ama agrikesici almazsam ayakta durcak gucum yok. Kizim cok yalniz kaliyor onunlada ilgilenemiyorum. Ev perisan halde,hergun evi tepeden tirnaga temizleyen ben bu hafta 1 kere ustten supurdum. Evi boyle gordukcede mutsuz oluyorum. Herseyin basi huzur ve saglik. Ben 64 e dustum ama yuzum cok coktu,kilodan mi hastaliktan mi bilmiyorum. Dudaklarim atesten yara ve catlak icinde, burnum soyuluyor ve sişti her goren sana noldu diyor( mutsuzum eskisi gibi dinc olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?