- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.701
boyum 157 başlangıc kilom 93.9 idi sabah 93.1 dim diyete başlayalı 4 gün oldu 800 gr vermişim
Canim kiloya dönūşmez elbette su toplar vucut.ben sarma yediğimde hemen toplarimya ondan sordum şekerinYok canim tartilmadim cunku yine wc ye cikmadim o yuzden kabizken tartilmamaya karar verdim cunku moralim bozuluyor..Hemen kiloya dinmzki alemsin sadece agirlik yapar. Yedigimez seyler ortalama 1 haftada yaga donusuyor. Oglen yedigimiz daha cabuk eriyor diye aksama elma disundum bende☺
Canim 5dk demle hemen çıkar bide ılıyinca içmeyi deneSupersin canim boylee iste
Adacayi duzenli kullanimda yag yakmayi hizlandirdigi gibi istahi kapatiyomus falat ben 2 yudum icemiyorum cok kotu ya
Maşallah ne vermişsin zamsnında.o zaman yaptiysan şimdide başarirsin allahin izniyle.daha önce de vermiştim 48-50 ye düşmüştüm o zaman 6 sene o kiloyla kaldım sonra sıkıntılarım oldu kilo aldım şimdi yeniden vermek istiyorum :)
evet bende öyle umut ediyorum inşaAllah olacak :)Maşallah ne vermişsin zamsnında.o zaman yaptiysan şimdide başarirsin allahin izniyle.
Canim benim inşaallah olacakevet bende öyle umut ediyorum inşaAllah olacak :)
Baya doyurucu bi diyetmis aslinda. Corbanin tadi kotu degilse yapilamayacak bisey degil. Sen bi yarin yap tadi nasil soyle bize ☺☺ aslinda erkekler daha hizli kilo veriyor bize gore. Az bile vermis. Hem spor yapip hem sahlikli beslenerek koruyorum diyo ama vermeye devam etmesi lazim benceCanim kiloya dönūşmez elbette su toplar vucut.ben sarma yediğimde hemen toplarimya ondan sordum şekerin
Iyi tapmissin tartilmamakla.bende dayanabilsem.
Akşam sadece 1kupa ılık sūt içtim
Sporda yapmadigim için hafif takılayım dedim[/QUOTE
Yarin dayanamayip tartilabilirim bugun cok az yedim cunku umutluyum islh. Bide adetimim 3. Gunu gecsin ozaman kilom belli olur. Dokundu ama biliyomusun dun gece cok sisti karnim artik lahanadan mi yoksa bayadir pirinc yemiyodum ondanmi anlamadim
Ben acik olarak aldim rezaletti bide hazir deneyim senin gibiCanim 5dk demle hemen çıkar bide ılıyinca içmeyi dene
Izledim canim. AslindVideoyu incelediniz mi canlar ben bu işi olur görüyorum tabi tamamına erdirebilirsem..
Baharcim benim tarifim
Havuç lahana soğan kereviz maydonoz haşla bunları mikserle geçir bol elma sirkesi yada limonla iç.inşallah bogazim dan geçer mübarek gidalar
Dry dediğin gibi bi temizlik yapayım yedigim piskuvitlerçikolata glikoz yapay madde artıklarından kurtulayım.
Yarından itibaren icebildigim kadar içeceğim.başka birsey çok az belki yerim bakalım.
Ay çok sevindim sekerimGunaydin kizlar
Kabizken tartilmayacam demistim ama dayanamayip tartildim kalkar kalkmaz ...Eki Görüntüle 1755992 veeeee 66 dan baya baya kurtuldummmm
Saol canimm sevincten emin olmak icin 3 kere ciktim ayni sonuc. Tartinin pilini degistim zaten duzeldi cok mutluyum cokkAy çok sevindim sekerim
Bir sürü misafir var çorba hazır içemedim aç duruyorum onu içeceğim diye bikaç ceviz peynir yedim sadece olmeyeyim diyeKahvaltim
1.5 kati yumurta
1 catal peynir
2.5 zeytin
Cay
Cavdar ekmegi 1 dilimi kizimla yedim yarim yemisimdir herhalde
Ilk gundende kotu olmus. Bu saate kadar iyi dayanmissin. Bence yarin basla dayanamazsinBir sürü misafir var çorba hazır içemedim aç duruyorum onu içeceğim diye bikaç ceviz peynir yedim sadece olmeyeyim diye
Bana haktir canım boşverIlk gundende kotu olmus. Bu saate kadar iyi dayanmissin. Bence yarin basla dayanamazsin
Bana haktir canım boşver
Dün akşam hazirlamistim onu kat bunu kat bir kazan oldu söylediğim malzeme dışında mercimek kattım bir avuc şimdi yağsız lahana çorbanın içine kırmızı acı pul biber bir kaşık sirke kattım yedim korktuğum gibi degil bide çok açım bana nedense çok güzel geldi kardeşler sonuçları görelim ben denek oldum.inşallah devam ederim
Menün harika.çok dengeli gidiyorsun.Ara olarak canim tatli istedi 2 kucuk goflet+1 kahve dunyasinin misket bitteri+4-5tane ceyrek paketten daha az special k krakerEki Görüntüle 1756311
Oglen ve aksami birlestirdim dunki gibi.
- Tavugu yagsiz domatesle bol acili baharatla pisirdim.
- 4 kasik yogurt+1 cay kasigi keten tohumu
- Maru
- Yarim dilim çavdar ekmegiEki Görüntüle 1756309
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?