Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Canim kiloya dönūşmez elbette su toplar vucut.ben sarma yediğimde hemen toplarimya ondan sordum şekerin
Iyi tapmissin tartilmamakla.bende dayanabilsem.
Akşam sadece 1kupa ılık sūt içtim
Sporda yapmadigim için hafif takılayım dedim

Videoyu incelediniz mi canlar ben bu işi olur görüyorum tabi tamamına erdirebilirsem..
Baharcim benim tarifim
Havuç lahana soğan kereviz maydonoz haşla bunları mikserle geçir bol elma sirkesi yada limonla iç.inşallah bogazim dan geçer mübarek gidalar
Dry dediğin gibi bi temizlik yapayım yedigim piskuvitler çikolata glikoz yapay madde artıklarından kurtulayım.
Yarından itibaren icebildigim kadar içeceğim.başka birsey çok az belki yerim bakalım.

Baya doyurucu bi diyetmis aslinda. Corbanin tadi kotu degilse yapilamayacak bisey degil. Sen bi yarin yap tadi nasil soyle bize ☺☺ aslinda erkekler daha hizli kilo veriyor bize gore. Az bile vermis. Hem spor yapip hem sahlikli beslenerek koruyorum diyo ama vermeye devam etmesi lazim bence

Bildirim yapayim
Oglen icin yaptigim tavugu bitirememistimya saat 5 e kadar bitirdim aksm yapmadim elma ve turkkahvesi ile gunu bitirdim coksukur. Kacgunden beri acik olah istahim kesilmeye basladi eskiye donuyorum oh be diyorum. Âdet doneminden nefret ediyorum zaten 14 gun suruyo benimki 1 hafta temiz kaliyorum sonra belirtiler basliyo yine. Doktora gitmem lazim gitmiyorum korkuyorum..

Gunaydin kizlar
Kabizken tartilmayacam demistim ama dayanamayip tartildim kalkar kalkmaz ... veeeee 66 dan baya baya kurtuldummmm

Ay çok sevindim sekerim
Saol canimm sevincten emin olmak icin 3 kere ciktim ayni sonuc. Tartinin pilini degistim zaten duzeldi cok mutluyum cokk

Sen lahanaya basladinmi cnm merak ediyorumtadi nasil

Bu arada hepimizde toparlanma var bi azim geldi topicimize ..furhan yok nerdesin kıs kacak

Kahvaltim
1.5 kati yumurta
1 catal peynir
2.5 zeytin
Cay
Cavdar ekmegi 1 dilimi kizimla yedim yarim yemisimdir herhalde

Bir sürü misafir var çorba hazır içemedim aç duruyorum onu içeceğim diye bikaç ceviz peynir yedim sadece olmeyeyim diye
Ilk gundende kotu olmus. Bu saate kadar iyi dayanmissin. Bence yarin basla dayanamazsin

Ilk gundende kotu olmus. Bu saate kadar iyi dayanmissin. Bence yarin basla dayanamazsin
Bana haktir canım boşver
Dün akşam hazirlamistim onu kat bunu kat bir kazan oldu söylediğim malzeme dışında mercimek kattım bir avuc şimdi yağsız lahana çorbanın içine kırmızı acı pul biber bir kaşık sirke kattım yedim korktuğum gibi degil bide çok açım bana nedense çok güzel geldi kardeşler sonuçları görelim ben denek oldum.inşallah devam ederim

Aslında kizlar bu sebze çorbası çok şifalı kalorisi az doyurucu kokusu biraz değişik oluyor limon yada sirke koydun mu güzel gidiyor çok az yapıp bi deneyin bir kerelik

Ara olarak canim tatli istedi 2 kucuk goflet+1 kahve dunyasinin misket bitteri+4-5tane ceyrek paketten daha az special k kraker
Oglen ve aksami birlestirdim dunki gibi.
  • Tavugu yagsiz domatesle bol acili baharatla pisirdim.
  • 4 kasik yogurt+1 cay kasigi keten tohumu
  • Maru
  • Yarim dilim çavdar ekmegi

Ben yapamam gibi geliyor. Lahana zaten gaz yapiyor bide tek tip beslenmek ne bileyim dayanamam diye korkuyorum. Ama sonuc gercekten basariliysa denemeye deger. Surda zaten 5 kilom kaldi artik onuda oyle veririm 1 haftada ayyyy super olur ya yok yok yaparim kii

Menün harika.çok dengeli gidiyorsun.
Tek tip değil canım aslında icinde sebzeler çok cesitli ama zaten bu vejeteryenlik kısa bir süre için.. karın şişliği çok oluyormuş eh dayanacagiz çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…