- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.861
1 pedibor napcak kız. Okadar olur bişey olmaz..Yok aksam sadece bir tane petibor biskuvi ve cay ictim bu kadar sanki yine fazla
Canim unutmuşum annene cok geçmiş olsun içimiz üzülüyor onlar hasta olunca..Furhan ogunlerin çok iyi eger akşam yazmayı unutup ekmek yediysen başka. Şaşırdım sana bence guzel gidiyosun.
Spora gelirsek canım bende olmayan hastalık yok ona ragmen salmıyorum kendımı . Bence yuruyus yap bunun zararı olmaz emin ol guzel vereceksin yuruyusle
İlkk canm niye öyle dedin kafamda kotu şeyler niye oluşsun. Herkesin ozel hayatı var buna karışmak ne hafdımıze ne anlamda soyledıgınıde anlamadım ve annenin yaşı baya varmış maşallah kalp ameliyatını kaldırmış.
Yaşları fazla oldugu için hadtalıklar artık sıralanır çok normal bizimkilerden biliyorum. Allah başımızdan eksik etmesin onları(
Benim annemde hasta hala aklım onda çok üzülüyorum . Anne yeri başka içim dolu bu yuzden off
Aynen canim ya ne yapacaz bilmiyorum dediginiz gibi spor yada evde egzersiz ben ip atlamayi dusunuyorum bugun aksam yemeginden sonra atlarim insallah.1 pedibor napcak kız. Okadar olur bişey olmaz..
Dun 64.00 dım bugun 65yaa noluyor boyle delircem. Sporada başladım, azıcık yıyorum, dun 3 de uyudum karnım gurulduyodu böğürerek açlıktan
Anladım canım , o sizin özeliniz bizi ilgilendirmez sen anlatmadıgın surece. En nefret ettiğim şeydir herşeyi didikleyip yorum yapan tipler ama baksan kendi hayatları ve yaptıkları şahane☺Canim unutmuşum annene cok geçmiş olsun içimiz üzülüyor onlar hasta olunca..
Yok kötü şeyler değil canım aklınızdan geçen yanlış anladın şimdi yas hesabıni yaparsınız 65 yaşında biri doğum yapamaz aklınızdan geçer dedim..
Su kilo vermemen nedir sebebi merak ettim küçük lokmalar yariyor bize yaştan mi bilemedim ama senin vücudun tutuyor yediklerini spor yarar diye düşünüyorum hayırlısı hakkında.
Min. Yemissin canım yorum yapılacak tarafı bulamadım.egzersiz suresi de harika inşallah yüzün gülerBugunki bildirime gelirsr yazdıklarım inanın yediklerim ve bana az geliyor birde siz yorumlayın
Sabah
1 dilim çavdar ekmegi ama bunu yeni aldım resmen arka taraf gözüküyor okadar ince☺
Bi barça b.peynir
1 zeytin
Ogluma patatesli yumurta ,kızıma ve bana yumurta haşladım falat bizimkiler yumurtayı çok seviyor kızım benim hakkımıda istedi ana yuregi verdim :)))kendime bidahada yapmadım uşendim. Oğlumun yumurtasından 2 çatal çaldım:)
Çay
Öğlen spordan sonra t.kahvesi içtim.
4 tane çubuk kraker
Akşamıda 5de yaptım yeni yani
4 kaşık pırasa
1 dilim ekmek
1 kaşık yoğurt
Hadi bakalım yorum yapında hatam varmı bileyim
Sporumuda unuttum 65dk yaptım.
Extr. Okula git gel 2000 adım oluyor
İşte böyle
Derya canim herseyi didikleyip sorguya cekmedim sadece ilkkk yazmis belki paylasmak ister dedim. Bazen insan ihtiyac duyar tanimadigi kisilere anlatmayi. Normelde bende sevmem durduk yere milletin hayatini arastirmayi haramdir,herkesin kendi ozeli vardir. Ben uzerime alindim yani belki genel olarak yazmissindir saygim varAnladım canım , o sizin özeliniz bizi ilgilendirmez sen anlatmadıgın surece. En nefret ettiğim şeydir herşeyi didikleyip yorum yapan tipler ama baksan kendi hayatları ve yaptıkları şahane☺
Kiloya gelirse benim tıkanma noktam 73-70-67 idi şimdide 64 yani duruma göre 3 kiloda bir çakılıyorum☺☺67 yi hatırlarsın yine böyle olmuştu. Bi anda sökülecem işallah
Aa ne alaka ustune alındın ki sen. Kesinlikle aklımdan geçmedi furhan. Benim kastettiğim çok farklı senin sorunla alakası yok..Derya canim herseyi didikleyip sorguya cekmedim sadece ilkkk yazmis belki paylasmak ister dedim. Bazen insan ihtiyac duyar tanimadigi kisilere anlatmayi. Normelde bende sevmem durduk yere milletin hayatini arastirmayi haramdir,herkesin kendi ozeli vardir. Ben uzerime alindim yani belki genel olarak yazmissindir saygim var
Allah cc bundan sonra sana selamet versin ferah yollar açsın canım çok sıkıntılar cekmissin sana baktım da şimdiki sitemlerimden çok utandim.Aa ne alaka ustune alındın ki sen. Kesinlikle aklımdan geçmedi furhan. Benim kastettiğim çok farklı senin sorunla alakası yok..
Burda bdv konularındada göruyorum,
Kadın kocam şöyle diyor gelen yorum
Okuz o , duzelmez , boşa gitsin..
Kendiyle ilgili bişey anlatır nerdeyse ölmelisin diyecek kadar ileri giderler
Amaç yardımcı olmak degil kendi egosunu tatmin etmek. Karşısındakini ezmek..
Anlatmak istemeyip üstünü geçersin hatta senin üzüldüğünü bile farketse tek derdi merakını gidermektir, ezer durur laflarıyla bu kişilere kafım
Benim 3 sene çocugum olmadı nelr neler duydum. Bikere her onune gelen sankı sen çocuk yapma şeklini bilmiyosun da o yuzden çocugun olmuyomuş muamelesi yapıyor. Zaten için acıyor olmuyor diye birde etrafın baskıları..
Çocuk oldu emziremedim bu seferde hepsi emzirme uzmanı ve dr kesilir. Ya kim istemez çovugum emsin ben manyakmıyım sütümü sagıp dokeyim ama sütünü sevmedi 5.5 ay sütüm fışkırdı ve sagıp doktum..mamanın zararlarını dinledim durdum
Ikıncı kız oldu okadar içime yara olmyştuki emzirme sanki çocuk emince bişey kanıtlayacam sanki ben emzirince iyi anne olcam, kendimi yetersiz hissedip sırf emzireyim diye emzik almadım sadece emcek dedim alışmasın biberona, mama vermek iatedi hemşireler kızdım..sonuç 1 haftada zafiyetten hastanede yattı kızım . Sütüm yokmuş ve kanallar tıkalıymış.. oglumda şakır şakır akan sut gelmedi.. yine millet konuşur emdikçe gelir yok vss diye diye bi tabuk pisliği yemedim yeterki artsın. Ogun kim geldiyse şu süt yapar dese eşimi arıyodum getir diye. Ne bulsam yedim ve hamileyken 9kg alan ben emzirmede 8 kilo aldım 2 ayda..
Hayatım boyunca insanlara yok diyemedi m yanlışını görsem sen böylesin diyemedim. Oyle kabul ettim insanları ama onlar benle çok uğraştı.. ben saygıdan sustukça okadar üstüme çıktılar..anlatmak istediğim çok farklı bilmiyorum açıklayabildimmi.. senin soruş şeklin beni etkilemedi.. didiklemek , rencide etmek çok farklı
Hatta geçende ilkin sıkıntıları oldugunda senin cümleni ben soyledim. Insan yakınındakı degilde yabancı yuze anlatmak ister sıkıntısını, anlatanilirsin diye.. neyse hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?