- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.841
Evde çok adim atarsın canım farketmiyoruzda ondan.. iyi yapmışsın temiz hava sağlık bebisin sevinciEki Görüntüle 1781170
Kızımla yuruyuse cıktık , parkta sporumuda yaptım.Donuste sarjım bitti ama yine 7.000 adımı gecemedim ya. Evdede teli ustumde tasımıyorum acaba evde kac adım atıyotum
Hosbuldum drycim ama hastayim tam karar almisken diyete yine bir engel cikti hayirlisi olsunSlm kızlarr
Geldim gördum çokk mutlu oldum azme gelmişsiniz..
Furkanda gelmiş hoşgelmiş , geçmiş olsun cnm..
Cumadan kvalideme gectim ve dun akşama kadar duzendiz yedim ve ustune regli oldum kocaman bir göbek oluştu ve 65 geldim tartıda. Reglidenmi yoksa duzensiz yemekmi bilmiyyorum ama busabahtan itibaren istikratlı gidiyorum tekrardan ,sizide gorunce dahada motive oldum işte buu tebriklerr
İlkk canm benim androidli telefon ve programım var yapıyorum devamlı vitsem işede yarıyor..ekstradan adımsayarımda var 7.000 adım atıyorum ortalama. 10.000 e çıkmayı planlıyorum işlh.
Sabah
Karnım çok agrıyodu pek ozenemedim kahvaltıya
Yarım haslanmış yumurta
Az kaşar
1 zeytın
Yarım dilimden az çavdar ekmegi
Çay
Öğlen tkahvesi
Lipton 5li çay
3 kaşık tavuk sote
Bol su içiyorum
Akşamada kurufasulye yapıyorum 5 gibi yerim bidahada yemeyecem , planım bu
Canm benım telim samsung note3 kendınde var fakat ben arkadasım memnun diye baska yukledım googleplay den. Hassaslık ozelliğini ayarladım 0 konumunda ve kaç adım attıgımı sayarak denedım dogru çıkıyor.Hosbuldum drycim ama hastayim tam karar almisken diyete yine bir engel cikti hayirlisi olsun
Bana furkan da diyebilirsin furkan ve hasanin kisaltim koydum oraya
Bide bisey sorcam sana senin telin kendi ozelliginde mi var adim sayar yoksa indiriyor musun benimde tel android ondan sordum pek anlamam boyle islerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?