Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Eki Görüntüle 1781170
Kızımla yuruyuse cıktık , parkta sporumuda yaptım.Donuste sarjım bitti ama yine 7.000 adımı gecemedim ya. Evdede teli ustumde tasımıyorum acaba evde kac adım atıyotum
Evde çok adim atarsın canım farketmiyoruzda ondan.. iyi yapmışsın temiz hava sağlık bebisin sevinci

Hosbuldum drycim ama hastayim tam karar almisken diyete yine bir engel cikti hayirlisi olsun
Bana furkan da diyebilirsin furkan ve hasanin kisaltim koydum oraya
Bide bisey sorcam sana senin telin kendi ozelliginde mi var adim sayar yoksa indiriyor musun benimde tel android ondan sordum pek anlamam boyle islerden

Canm benım telim samsung note3 kendınde var fakat ben arkadasım memnun diye baska yukledım googleplay den. Hassaslık ozelliğini ayarladım 0 konumunda ve kaç adım attıgımı sayarak denedım dogru çıkıyor.

Benide hastalıklar engellefiya yoksa 1 aydır 64 um . 1 haftafır ıyıyım bu seferde regli oldum . Once saglık canım iyileş sonra devam edersin.
Bu arada benimde belli oldugu uzere derya☺

Tamam canim sagol.
Benimde bugun yarin regl olacam bakalim artik antibiyotik falan ictim terletiyorum kendimi hayirlisi
O zaman derya diyebilirim

Slm kızlarrr
Kimse yok noldu yine ya
Bende koşuşturmaktan fırsat bulamıyorum ama mukemmel bi şekilde diyete devam ediyorum

Bugun mesela misafirdeydim ve dun en son 4 te fasulye yemiştim 1 tabak.

Sabah 1 haslanmış yumurta ve tkahvesi içtim şekersiz. Oglen davette yerım diye az yedim.

Misafirlikte sadece kucuk kase kısır yedim
Çay ve kahve içtim.
1 yemek kaşığı kadar küçük avuç çekirdek yedim.
Kuz çok huysuzlandı eve geldim (küçük çocukla gezmekmi olur ya

A.selam derya geldim canim. eger farkindaysaniz sizin hic birinize abla diye hitap etmiyorum arkadas gibi olmak icin ne olur bunu saygisizlik olarak kabul etmeyin.aramizda mesafe olmasin diye canimli konusuyorum. Ama isterseniz abla derim size sizden birazda olsa kucugum nede olsa

Gelelim bugun yediklerime. Ne yemedimki
Kahvalti bir simit
İki kup peynir
İki zeytin
Bir kasik kadar domates biber kizartmasi
Cok azicik cemen

Bir muz
7,8 findik
Aksam salata ve iki kasik bamya yemegi
Cay

Furhan cnm istediğini diyebilirsin benim öyle takıntılarım yoktur rahat ol canm

Bu arada cok ıyısın baya vermişsin. Ben tıkandım ya napsam gitmiyo artık aç geziyorum gece karnım gurulduyor yatakta ama nafile. Pzrt 65 i görmüştüm adetinde bitmedi daha bugun 64.3 çıktım. Off off

İlk i bende merak ettim bişey yoktur işlh

Bence sende gayet iyisin. Sanirim en son 64 lerdeydin tabi dikkat ediyorsun daha hizli vermen lazimdi ama bunye meselesi seninde boyle
Tamam canim anlayisin icin sagol.
Benimde adetin 3 .gunu yine her zamanki gibi tatli istegim var ne yapacam bilmiyorum.
Sunun surasinda 3 kilom kaldi veremiyorum azmim kalmadi gucum tukendi gibi hissediyorum o yuzden basaramiyorum hayirlisi olsun artik
İlkkk hala gelmemis gittikce merak etmeye basladim ins. İsleri yolundadir

Kizlar kusura bakmayın ilk önce annem sonra bizim oğlan hasta oldu hastane işleri vs derken günler geçti duzensiz beslenmekten kilom yükseldi hayırlısı.

Derya nerdesin
Butun gun yedigin menuyu yazarsan iyi olur canim bende sana bakip neyi fazla yedigimi anlarin seninkisiyle kiyaslarim bari

İlk geçmiş olsun canımya..buda senin sınavın Allah yardımcın olsun

Furhan geldim canım. Yoğunluktan yazamadım ama nadem destek istiyosun tmm yazacam.
Bu arada bugun spor salonuna başlıyorum. Hocasız olcak sanırım, arkadaşın sitesinde var spor salonu . Aidatlarda oetak veriyolar sende gel eşimin yerine dedi ve eşinde izin vardı sonunda. 40 dk hergun Allah izin verirse başlıyorum.

Dunden başlayım bildirime
Oğlene kadar yemedim okulda toplantı vardı işlerimi yetiştireyim diye yiyemedim
Oğlen
Kuzımı konşuma bırakınca o kahvaltı yapıyodu. 1 bardak çay ve ekmeksiz 2-3 çatal kızarmış yımurta yedim.

Saat 5 de
Yarım dilim çavdar ekmegi, 1 kup şeker kadar peynir ve salatalık
T.kahvesi

Akşamda 1 tabak k.fasulye
Salata
Yogurt yedim

Hiç sevmediğim halde nolduysa 2 tanede baklavayı goturdum.

İçim rahat yedim baklavayı çünkü bende ilk gibi hasta baktım ,haftasonu annem hastaydı. Annaneme o bakıyor azhemir hastası, dedemde hasta 90 kusur yaşındalar. Bi yandan amnemin evi bi yandan annanemin evi bi yandanda işyerimiz var yemeklerini amnem yapıyor evde onların yemeklerinide yaptım. Haftaiçide ev ,okul iremi parka goturup spor ve yuruyusumu yapıyorum. Evimizin 3 tarafı inşaat gunduz cam silemiyorum ,çamaşır asamıyorum çok bakıyolar. Her akşamda bi camı siliyorum 7 den sonra. ..Çok hareketli geçti ve yemem çok azaldı fırsat bulamıyorum. Artık 64 un direncini kırmam lazım ve kırılmıyor. Bugun 64.00 ı gordum yeniden umudum artıyor işallah kurtulacam 60 dan.

Bu sabahta erken kalkıp çocukları yedirdim. 12.30 da okula gidip donuşte spora gidecem. Spordan sonra yemege ilave yapıp okula gidip oğlumu alcam. Çok yoğunum yine o yuzden ayakustu peynır ve ekmek yedim az parça.

Evet sporumu yaptım , yeşil çayımı içtim geldim. Şimdide öğlenı hazırlıyorum. Protein olsun diye bide kaçgundur yumurta duzgun yemedim. B12 için dr hergun ye demişti..spordan sonrada protein alınmasını duymuştum. 2 yumurta haşlıyorum..

30 dk yuruyuş. Başta yavaş sonra hızlı

10 dk plates gobek ve simit egzersizi
10 dk kol egzersizi ve eliptik bisiklet
Donuştede yurudum daha 6 da okula gitcem 1300 adımda o yapıyor

Saat 5e dogru akşam yemegimi yedim
Yarım dılım çavdar ek.
1 kepçe fasulye
Tuzunu aldıgım acıbiber turşusu

Furhann bak senin için yazıyorum nerdesinn

Derya tesekkur edrim canim. Bende baktim kimse yok umudumu kestim dedim daha kimse gelmez. Bende yarin baslicam insallah. Madem sen geldin artik son 3 kilo ha gayret diyelim

Ben yediklerimi yaziyim sen yorum yaparsin herzaman.
Sabah bir parca yufka ekmek kendimiz yapiyoruz
Yarim kase yogurt
Bir kup kadar peynir
Bir dilim sucuk
Iki portakal birer dilim el.a ve armut
Bir kase kurufasulye, 4.5 kasik mercimek kofte, domates, marul, tursu, bir bardak ayran ve cay
Gun boyunca yediklerim bunlar

Canlar selam
O değil ben kendim hasta oldum geçirdim çok şükür nereden mi mideden 64 u geçmiştim şu an 62 altına düştüm.
Sağolasın deryam,furha
Benimde annem 85 babam 87 yaşında .kafanızda sorular oluştu biliyorum..merak ederseniz cevaplarım.
Derya inşallah bu hafta göreceksin 63 leri sonra ellileri spora başladın sevindim.
Furha kız bırakma sakin fazlaliklarlâ yaşamaya mahkum etmeyelim kendimizi süper Girl olalım sana tavsiyem egzersiz yap bende yapmaya çalışıyorum belim hemen farketti. Devam devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…